06 / 05 / 2024

Vefa Group Libya\'da iş hacmini katlayacak

Vefa Group Libya\'da iş hacmini katlayacak

Vefa Group, 10 milyon dolara mal olan Neopan panel teknolojisini, Libya'da kurduğu dev işçi kampında kullanacak

Sagist Group'tan 140 milyon dolarlık yeni proje! Bingazi'ye otel ve 12 villa geliyor!

Sagist Group, Libya’da 140 milyon dolarlık yatırımla yeni bir projeyi daha hayata geçirmeye hazırlanıyor. Bingazi'de konumlanacak olan bu projede 400 lüks otel ve 12 bağımsız villa yer alacak. 

Vesta Group Gıda Gayrimenkul İnşaat İthalat İhracat Limited Şirketi Kuruldu!

Vesta Group Gıda Gayrimenkul İnşaat İthalat İhracat Limited Şirketi Esenyurt’ta  Yashar Farrokhi tarafından kuruldu.

Via Group Gıda İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Via Group Gıda İnşaat Sanayi Ve Ticaret  Limited Şirketi Büyükçekmece’de  300 bin TL sermaye bedeli ile Aydın Yaşar tarafından kuruldu.

Abdullah Burnaz Libya'da hastane inşa ediyor!

ABD Design Team'in sahibi Abdullah Burnaz, Türkiye'de birçok rezidans, ofis ve restoranın iç mimarlığını üstlendi ve ününe ün kazandırdı. Burnaz şimdi de Libya'da müteahhitliğe giriş yaptı.

Libya'da yarım kalan inşaat projeleri tamamlanacak!

Libya Dış Basın İdaresi Genel Müdürü Muhammed Tavil, Libya'da yarım kalan inşaat projelerin Türk şirketlerinin desteği ile tamamlanacağını dile getirdi.

Özgür Mst Group Gıda Turizm Danışmanlık Ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Özgür Mst Group Gıda Turizm Danışmanlık Ve İnşaat Ticaret Limited Şirket bugün Fatih'te 300 bin TL sermaye bedeli ile Mahammed S.T. Tawfık tarafından kuruldu.

Karanfil Group'un Libya'da kurduğu ülkenin en büyük beton üretim tesisi açıldı!

Karanfil Group tarafından Libya'da faaliyete geçirilen ve Kuzey Afrika'nın en büyük beton üretim kuruluşları arasında bulunan beton tesisi açıldı.

Eron Group Gıda İnşaat İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Eron Group Gıda İnşaat İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Mohammed S.A. Khalaf tarafından kuruldu.

Türk müteahhitlerin Libya'da yarım kalan projeleri devam edecek!

Ticaret Bakanı Ruhsar Pekcan, Türk müteahhitlerin Libya'da yarım kalan projelerinin devam etmesini sağlayacak mutabakat zaptının yürürlüğe girdiğini açıkladı.

Türk müteahhitlere Libya'da yeni fırsatlar!

Uzun yıllardır Libya'da faaliyet gösteren Türk müteahhitleri, Libya'nın imarında çok daha büyük sorumluluklar üstlenmeye hazırlanıyor.

Türk inşaat firmaları Libya'da zarara uğramadı!

MÜSİAD Libya Temsilcisi Murtaza Karanfil, Türk firmaların Libya'da bulunan iç karışıklık nedeniyle inşaat sektörü dışında zarara uğradığını anlattı.

Libya'da Türk inşaat şirketleri için konut potansiyeli büyük!

Türk firmalar, Libya’nın başkenti Trablus’ta 5 bin prefabrik konut inşa edecek. DEİK Türkiye-Libya İş Konseyi Başkanı Murtaza Karanfil, "Libya'da ciddi bir konut ihtiyacı var. Türk inşaat şirketleri için orada çok ciddi bir potansiyel bulunuyor" dedi...

Libya’da 140 bin kişi evlerini tahliye etti!

Libya’da eski general Halife Hafter’in Trablus yönetimine karşı başlattığı saldırılar sonucunda 140 binden fazla kişi evlerini terk etti.

Vefa Group Libya\'da iş hacmini katlayacak Haberi

Vefa Group Libya\'da iş hacmini katlayacak

Prefabrike ve hafif çelik yapı sektörünün lideri Vefa Group, Türkiye'de bir süredir uyguladığı  ve 10 milyon dolara mal olan Neopan panel teknolojisini, Libya'da kurduğu dev işçi kampında kullanacak.

Dünyanın dört bir yanına şantiyeler, işçi kampları ve yaşam alanları kuran Vefa Prefabrike Yapılar, Libya'da yapımına başladığı işçi kampıyla buradaki iş hacmini 110 bin metrekarenin üstüne taşıdı. Vefa Group Eş Başkanı Turan Koçyiğit, "Yaklaşık 3 yıl süren AR-GE çalışmalarının bir ürünü olan otomatik duvar üretim hattımızdan çıkan yeni ürünleri ilk kez bu ölçekte bir şantiyede uygulayacağız. Neopan teknolojisi ile üretimi rekor seviyede hızlandırdık. Geçtiğimiz ay Libya'da 8 bin metrekarelik bir şantiye inşaatı daha aldık ve şantiyenin üretimini de sevkiyatını da çok kısa sürede tamamladık" dedi.

Libya'da hükümetin konut, hastane, okul, AVM, altyapı...