07 / 05 / 2024

Vefa Grup Afganistan

Vefa Grup Afganistan

Afganistan Ülke Günü ve Yatırım Fırsatları Semineri İstanbul Sanayi Odası tarafından düzenlendi.  Seminer'de konuşma yapan Vefa Group İcra Kurulu Başkanı Turan Koçyiğit , Afganistan'a teknoloji ve know-how ihracat açılımı kazandırdıklarını söyledi.

İsmail Vefa AK kimdir? Eğitim hayatı nasıl? Uzmanlık alanı nedir?

Vizyon Grup Bağımsız Denetim A.Ş Ortak, Yeminli Mali Müşavir İsmail Vefa AK kimdir? İsmail Vefa AK daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İsmail Vefa AK'ınn eğitim hayatı nasıldı? İşte İsmail Vefa AK`ın hayatına dair merak edilenler.

Vefa Grup İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Vefa Grup İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Esenyurt’ta 750 bin TL sermaye bedeli ile Yener İnce tarafından kuruldu.

Vefa Grup İngilizlere 450 prefabrik ev gönderiyor!

Afganistan, Cezayir, Gala gibi ülkelere de hem ürün hem know-how ihraç eden Vefa Grup, İngiltere'ye prefabrik ev ihraç etmeye başlıyor. 

Vefa Grup'tan Afganistan'a fabrika yatırımı!

Afganistan Ülke Günü ve Yatırım Fırsatları Semineri İstanbul Sanayi Odası tarafından düzenlendi.  Seminer'de konuşma yapan Vefa Group İcra Kurulu Başkanı Turan Koçyiğit , Afganistan'a teknoloji ve know-how ihracat açılımı kazandırdıklarını söyledi.

Vefa, Afganistan'da prefabrik binalar inşa edecek!

2023 yılında sektörün en çok tercih edilen lider oyuncusu olmayı hedefleyen Vefa, Afganistan’da know how ihraç ederek fabrika kuruyor. Vefa, Afganistan ile ülke genelinde prefabrike binalar inşa edebilecek bir fabrika kurmak üzere sözleşme imzaladı.

Steelife üretiminin yüzde 80'ini ihraç ediyor!

Vefa Grup'un hafif çelik yapı markası Steelife' ın Genel Müdürü Mustafa Bülent Aydın, yatırımları ve çalışmaları hakkında bilgi verdi. Steelife üretiminin yüzde 80'ini ihraç ediyor.

Steelife, üretiminin yüzde 80'ini ihraç ediyor!

Vefa Grup'un hafif çelik yapı markası Steelife'ın Genel Müdürü Mustafa Bülent Aydın, yatırımları ve çalışmaları hakkında bilgi verdi. Aydın, Steelife'ın, üretiminin yüzde 80'inin ihraç ettiğini söyledi...

Vefa Grup, Dilovası'ndaki tesisini 3 milyon liralık yatırımla yeniledi!

Vefa Grup, konteyner üretimlerinde kullandığı toz boya tesisini, 3 milyon liralık yatırımla yeniledi. Vefa açıklamasına göre şirket, öz sermayesiyle gerçekleştirdiği yatırımlarına 3 milyon liralık toz boya tesisini de ekledi

Vefa Grup, Dilovası'ndaki tesisini yeniledi!

Dünyada sektörünün ilk akla gelen markalarından biri olan Vefa, öz sermayesiyle gerçekleştirdiği yatırımlarına 3 milyon TL’lik toz boya tesisini de ekledi. Vefa Yönetim Kurulu Başkanı Orhan Güner konu ile ilgili açıklama yaptı.

TUSKON'dan Afrika'ya yatırım çıkarması!

Tuskon'un forumuna Akkök Grubu, Nurol Holding, Rönesans Grubu, Eser Grubu, Akfel Grup, Yıldırım Holding, Bank Asya, Vefa Grup, Cengiz Holding, Summa İnşaat, Prefabrik Yapı İnşaat, Kayı İnşaat ve Akşan Yapı temsilcileri katıldı.

Vefa'nın ihracat yaptığı ülke sayısını 41 oldu!

Fransa 'dan Afganistan 'a, Sibirya 'dan Sudan 'a kadar dünyanın değişik ülkelerinde yer alan Vefa Prefabrik, ihracat yaptığı ülke sayısını 41 'e yükseltti .Vefa, ürünlerini ulaştırdığı ülkelere; Nijerya, Mozambik, Tanzanya, Congo ve Fildişi Sahilleri 'ni

Vefa Prefabrike 41 ülkeye ihracat yapıyor!

Fransa 'dan Afganistan 'a, Sibirya 'dan Sudan 'a kadar dünyanın değişik ülkelerinde yer alan Vefa, ihracat yaptığı ülke sayısını 41 'e yükseltti. Vefa, ürünlerini ulaştırdığı ülkelere; Nijerya, Mozambik, Tanzanya, Congo ve Fildişi Sahilleri 'ni de ekledi

Vefa Grup hazır konut markalı bayilik veriyor!

PREFABRİK ve hafif çelik yapı sektöründe faaliyet gösteren Vefa Grup, pratik hazır konut markası "Nestavilla" ile Türkiye'de bayilik verecek, ikincil konut olarak düşünülen 100 metrekarelik bir Nestavilla konutun ortalama fiyatı 35 bin liraya çıkıyor  

Vefa Grup Afganistan Haberi

Vefa Grup Afganistan

İstanbul Sanayi Odası tarafından düzenlenen Afganistan Ülke Günü ve Yatırım Fırsatları Semineri’nde konuşma yapan Vefa Group İcra Kurulu Başkanı Turan Koçyiğit  Afganistan ile 2000 yılında başlayan ticari ilişkilerine,2017’de geliştirdikleri fabrika yatırım projesiyle, teknoloji ve know-how ihracat açılımı kazandırdıklarını söyledi.

Açıklamalarına devam eden Koçyiğit,“Yüzde yüz Türk makineleri ve Türk işçiliğini kullanarak Afganistan’a sadece ürün değil teknoloji ve know-how transferi yapmaya başladık.Yeni dönemde Afganistan ile hem ürün hem de know-how ihracatı noktasında birlikte çok başarılı projelere imza atacağımıza inanıyorum” ifadelerini kullandı.

Turan Koçyiğit, Afganistan ile ticari ilişkilerini açıklayan bir konuşma yaptı: Koçyiğit konuşmasında şunları söyledi: “2017 yılında Afganistan Şehircilik Bakanı Ve TOKİ Başkanı’nın üretim tesislerimizi ziyaret etmesiyle ticari ilişkilerimizde aktif rol oynayan ürün ihracatına,teknoloji ve know- how ihracatı açılımı getirdik.Afganistan için hazırladığımız bu yatırım...