18 / 05 / 2024

Vefa Holding Türkiyenin ArGe şampiyonları listesi

Vefa Holding Türkiyenin ArGe şampiyonları listesi

Vefa Holding açıklamasına göre, ekonominin inovasyon raporu olan ve bu yıl 8. gerçekleştirilen "Ar-Ge 250 Araştırması"nda 159. sıradan listeye giren Vefa Holding, inovasyonu kurum kültürünün bir parçası olarak görüyor.

Elie Saab ve Tor Holding gayrimenkul projesi için işbirliği yapacak...

Dünyada lüks yaşamın en önemli temsilcilerinden birisi olarak kabul edilen Elie Saab ve Tor Holding, Türkiye’de yapılacak olan 2 gayrimenkul projesi için işbirliği yapma kararı aldığını duyurdu.

Vefa Taahhüt İnşaat Gayrimenkul Danışmanlık Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Vefa Taahhüt İnşaat Gayrimenkul Danışmanlık Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 5 milyon TL sermaye bedeli ile Veli Şahin tarafından kuruldu.

Özyurtlar Holding, tüm iş makinelerini afet bölgesine gönderdi!

Özyurtlar Holding, tüm iş makinelerini afet bölgesine gönderdi. Konuyla ilgili konuşan Özyurtlar Holding Yönetim Kurulu Başkanı Tamer Özyurt "Biz de elimizi taşın altına koymayı milletimize borcumuz olarak görüyoruz." dedi.

Türkiyenin en çok satan otomobilinden flaş haber! Egea tamamen değişiyor!

Tofaş bünyesindeki Türkiye’nin en çok satan otomobili Fiat Egea’dan çok önemli bir haber geldi. İtalyan otomobil devi Fiat’ın CEO'su Olivier François, Tofaş tarafından üretilen ve Türkiye'de Egea, Avrupa'da ise Tipo ismi ile satılan otomobilin yeni neslinde değişiklik olacağını bildirdi.

Sabancı Holding Türkiye ve ABD'de iki yeni şirket kurdu

Sabancı Holding enerji ve iklim teknolojileri konusunda Türkiye ve ABD'de kurduğu iki yeni şirketle ilgili KAP'a açıklama yaptı. Açıklama kapsamında ABD'de gerçekleştirilerek güneş enerji projesi hakkında bilgi verildi. İşte detaylar...

Türkiye'nin ilk dijital katılım bankası kuruldu! BDDK Hayat Katılım Bankası'na faaliyet izni verdi

Türkiye'de hızlı tüketim malları ve Liman işletmeciliği yapan Hayat Holding, Türkiye'nin ilk dijital bankası Hayat Katılım Bankası'nı kurarak bankacılık sektörüne girdi.

Rönesans Holding, Türkmenistan'da yeni projelere başlıyor!

Türkmenistan Cumhurbaşkanı Gurbanguly Berdimuhamedov, başkent Aşkabat’ta Rönesans Holding Yönetim Kurulu Başkanı Erman Ilıcak ile görüştü. Görüşmede Erman Ilıcak, Cumhurbaşkanı Gurbanguly Berdimuhamedov'a yeni projelerle ilgili bilgi verdi.

Tosyalı Holding, küresel büyümesinde hız kesmiyor!

Tosyalı Holding, Türkiye’nin global çelik üreticisi olarak 3 kıtada sayıları 30’u bulan tesis ve yaklaşık 15 bin çalışanıyla küresel büyümesine devam ediyor.

Nata Holding Vega AVM sayısını 12'ye yükseltecek!

AVM inşaatlarıyla adından söz ettiren Nata Holding Türkiye'de yatırımlarına devam ediyor. Ülke genelinde mevcut 8 AVM'si olan Nata Holding bu sayıyı 12'ye çıkarmayı hedefliyor. 

Mekan Emlak Gayrimenkul bayilik ve Franchise hizmetini büyütüyor!

Türkiyenin yerli ve milli emlak markası olama yolunda emin adımlarla ilerleyen Mekan Gayrimenkul,  ülke genelinde danışmanlara bayilik ve franchise vermeye devam ediyor. 

Tekfen Holding 'Türkiye İklim ve Su Liderleri' ödülünü aldı!

Tekfen Holding, iklim değişikliğinin etkilerini düşürmek ve doğal kaynakların koruması amacıyla iş dünyasının işleyişini değiştirmeyi planlayan CDP İklim Değişikliği ve Su Güvenliği Programlarında ayrı ayrı “A (-)” bandında derecelendirilerek “Türkiye İklim ve Su Liderleri” ödülünün sahibi oldu.

Özyurtlar Holding, tüm projelerinde online satışa geçti!

30 yıldır sektörün gelişimine öncelik eden projelerin mimarı Özyurtlar Holding, coronavirüse karşı aldığı tedbir kapsamında satış faaliyetlerinde yeni bir uygulamaya geçti. Şirket, tüm projelerinde online satışa başladı.

Özyurtlar Holding tüm projelerinde online satışa geçti! 

Özyurtlar Holding, geçici bir süreliğine satış ofislerinin faaliyetlerini sonlandırarak konutta online satış dönemini başlatmış oldu.

Vefa Holding Türkiyenin ArGe şampiyonları listesi Haberi

Vefa Holding Türkiyenin ArGe şampiyonları listesi


Vefa Holding, Türkiye'nin Ar-Ge şampiyonları listesine girdiğini duyurdu.  Vefa Holding  açıklamasına göre, ekonominin inovasyon raporu olan ve bu yıl 8. gerçekleştirilen "Ar-Ge 250 Araştırması"nda 159. sıradan listeye giren Vefa Holding, inovasyonu kurum kültürünün bir parçası olarak görüyor. 


İnovatif ürünleri, sürekli yenilediği üretim teknolojileri ve Ar-Ge yatırımlarıyla sektörde dikkatleri üzerine çeken Vefa, Turkishtime tarafından her yıl gerçekleştirilen Türkiye'nin inovasyon raporu Ar-Ge 250 Araştırması'nda listeye giren Türkiye'nin ilk 250 firmasından biri oldu. 


Açıklamaya göre, son 10 yılda katlanarak büyüyen ve bu büyüme grafiğinde inovasyonun katkısını fazlasıyla gören Vefa'nın yeni geliştirdiği ürünler son yıllarda bünyesindeki marka ve şirketlerin toplam cirolarının yüzde 50'sini oluşturuyor. Üretilen katma değerli çözümler de grubun büyümesinin ve rekabet üstünlüğünün lokomotifi oluyor. 


Vefa, geçtiğimiz yıllarda inovasyon çalışmalarına verdiğini önemin bir sonucu olarak...