27 / 04 / 2024

Özyurtlar Holding, tüm iş makinelerini afet bölgesine gönderdi!

Özyurtlar Holding, tüm iş makinelerini afet bölgesine gönderdi!

Özyurtlar Holding, tüm iş makinelerini afet bölgesine gönderdi. Konuyla ilgili konuşan Özyurtlar Holding Yönetim Kurulu Başkanı Tamer Özyurt "Biz de elimizi taşın altına koymayı milletimize borcumuz olarak görüyoruz." dedi.



Özyurtlar Holding, elindeki tüm iş makinelerini ve çeşitli yardım malzemelerini deprem bölgesi Hatay'a ulaştırmak için harekete geçti.

Konu ile ilgili olarak verilen detaylara göre, depremlerin yaralarını sarmak  amacıyla başlayan seferberlik hareketinde Özyurtlar Holding de yerini aldı.

Verilen bilgiye göre, Özyurtlar Holding, elindeki tüm iş makinelerini afetten en çok etkilenen bölgeler arasında yer alan Hatay'a göndermek için düğmeye bastı. Konu ile ilgili olarak aktarılan detaylara göre, Özyurtlar Holding'in makine operatörü, mühendis ve hemşirelerden oluşan 15 kişilik yardım ekibi de dün akşam yola çıktı.

Özyurtlar Holding, tüm iş makinelerini afet bölgesine gönderdi!

Yapılan açıklamada görüşleri yer alan Özyurtlar Holding Yönetim Kurulu Başkanı Tamer Özyurt, ülkemizi derinden sarsan depremin en çok zarar verdiği illerden birinin de Hatay olduğunu söyledi.

Özyurtlar Holding Yönetim Kurulu Başkanı Tamer Özyurt konuyla ilgili olarak yaptığı açıklamada dünyada örneği çok ender görülen bir afetle karşı karşıya kaldıklarını belirterek, birkaç saat arayla aynı bölgede meydana gelen şiddetli iki deprem sebebiyle 10 ilin neredeyse yerle bir olduğunu söyledi.


Geri Dön