12 / 05 / 2024

Vefa konteyner

Vefa konteyner

Ortadoğu, Körfez Ülkeleri, Rusya ve Türki Cumhuriyetler başta olmak üzere yurtdışında ilgi gören Vekon'un özellikle son teknolojiler ile ürettiği katlanır konteynerlerine ilgi büyük olduğu belirtiliyor.

Tekirdağ Barbaros konteyner yat limanı ne zaman açılacak?

Tekirdağ Barbaros ilçesinde bugün Türkiye’nin en büyük konteyner limanı hizmete girecek. 450 milyon dolara mal olan limanın hikayesinin temelinde bir aşk hikayesi yatıyor.

Vefa Prefabrik, yurtdışı yatırımlarıyla büyüyecek!

Ön üretimli yapılarda entegre çözümler sunan Vefa, yurtdışında üretim tesisi kurmayı planlıyor. Vefa, bu yıl içinde Körfez Bölgesinde ve Afrika’da bir üretim tesisi kurmayı hedefliyor.

Aliağa konteyner limanı açılış için gün sayıyor!

Aliağa ilçesinde Ege'nin en büyük konteyner limanını inşa eden APM Terminals Genel Müdürü Larsen, Türkiye'nin en büyük konteyner limanlarından biri olacak APM Ege Terminali'nin hızla ilerlediğini belirtti.

Vefa, yurt dışında üretim tesisi kuracak!

Vefa Holding İcra Kurulu Başkanı Koçyiğit, "Konuşlandığımız bölgede yerel olmanın avantajlarını sonuna kadar kullanarak yurt dışında pazar payımızı daha da artırmayı hedefleyeceğiz" dedi.

Vefa, yurt dışında üretim tesisi kuracak!

Vefa Holding İcra Kurulu Başkanı Turan Koçyiğit: "Konuşlandığımız bölgede yerel olmanın avantajlarını sonuna kadar kullanarak yurt dışında pazar payımızı daha da artırmayı hedefleyeceğiz" dedi.

Vefa, Afrika ve Körfez'de üretim tesisi kuracak!

Vefa, bu yıl Afrika’da ve Körfez bölgesinde üretim tesisi kurmayı planlıyor. İhracatta da hedef büyüten Vefa, bu yıl özellikle Körfez ülkeleri ile Cezayir ve sahra altı Afrika ülkelerine yöneldi.

Samsun Vefa AVM'nin 10 yıllık kullanım hakkı devrediliyor!

Çarşamba Belediye Başkanlığı, Vefa Yaşam ve Alışveriş Merkezi'ni, 10 yıl süre ile işletilmesi amacıyla ihaleye çıkartıyor. Söz konusu ihalenin son teklif verme tarihi 26 Haziran 2015 olarak belirlendi.

Kütahya Vefa Mahallesi kentsel dönüşüme hazır!

Belediye Başkanı Kamil Saraçoğlu, Kütahya'da 13 mahallede uygulanması planlanan kentsel dönüşüm ile ilgili mahalle sakinleri ile bir araya gelmeye devam ediyor. Saraçoğlu, Vefa Mahallesi'nde vatandaşlarla bir araya gelerek kentsel dönüşüm projesini anlatt

Petkim Konteyner Limanı'na 1 milyar dolar biçildi!

SOCAR Türkiye CEO'su Yavuz, bu yılın son çeyreğinde faaliyete geçecek Petkim Konteyner Limanı'na piyasa değeri olarak bir milyar dolar biçildiğini söyledi.

Petkim Konteyner Limanı'na 1 milyar dolar piyasa değeri biçildi!

SOCAR Türkiye CEO'su Kenan Yavuz, bu yılın son çeyreğinde faaliyete geçecek Petkim Konteyner Limanı'na piyasa değeri olarak bir milyar dolar biçildiğini söyledi.

Petkim Konteyner Limanı Eylül'de faaliyete girecek!

SOCAR Türkiye Başkanı Kenan Yavuz, “Limanı eylül ayında açmayı hedefliyoruz.28 yıllığına limanın işletmesini dünyanın en büyük konteyner elleçleme firması olan APM üstelenecek. En büyük özelliği Pire Limanı'nın alternatifi olacak” dedi.

Konteyner ev özellikleri!

Genellikle inşaatlar ve şantiyelerde kullanılan konteyner yapılar; son zamanlarda arsa sahipleri tarafından da tercih ediliyor. Peki, konteyner ev nedir? Konteyner evlerin özellikleri nelerdir? İşte konteyner ev özellikleri..

Konteyner ev yasal mı?

Konteynerler fabrikada tüm kullanım yerleri hazırlanıp gideceği yerde sadece düzgün bir zemin üzerine yerleştirilip elektrik ve gerekirse dıştan su bağlantısı ve giderler bağlanmak suretiyle kullanılıyor. Peki, konteyner ev yasal mı?

Vefa konteyner Haberi

Vefa konteyner


Vefa'nın büyük inşaat şirketlerinin çözüm ortağı olan markası Vekon, yurtdışında gücünü giderek artırıyor. Ortadoğu, Körfez Ülkeleri, Rusya ve Türki Cumhuriyetler başta olmak üzere yurtdışında ilgi gören Vekon'un özellikle son teknolojiler ile ürettiği katlanır konteynerlerine ilgi büyük olduğu belirtiliyor. Yurtdışında birçok proj ede imzası bulunan Vekon, katüdığı fuarlarda da yoğun ilgi görüyor. En son Türkmenistan ve Kazakistan'daki fuarlara katılan Vekon, şimdi de 1720 Kasım tarihlerinde Dubai'de düzenlenecek olan Big 5 Show ve yine yü sonuna doğru Irak'ta düzenlenecek olan Erbil ve Basra Fuarlarına hazırlanıyor. Vekon genel müdürü Özgül Yücel, fuarlara büyük önem verdiklerini vurgulayarak, bu 50i yurtdışında sekiz fuara katılmayı planladıklarını kaydetti. 

Türkiye prefabrik sektörünü yurtdışında tanıttı İlk olarak 1-4 Nisan tarihleri arasında Moskova'da düzenlenen MosBuild Fuan'na ve mayıs ayında gerçekleştirilen...