28 / 04 / 2024

Vefa'nın katlanır konteynerlerine yurtdışından büyük ilgi!

Vefa'nın katlanır konteynerlerine yurtdışından büyük ilgi!

Ortadoğu, Körfez Ülkeleri, Rusya ve Türki Cumhuriyetler başta olmak üzere yurtdışında ilgi gören Vekon'un özellikle son teknolojiler ile ürettiği katlanır konteynerlerine ilgi büyük olduğu belirtiliyor.




Vefa'nın büyük inşaat şirketlerinin çözüm ortağı olan markası Vekon, yurtdışında gücünü giderek artırıyor. Ortadoğu, Körfez Ülkeleri, Rusya ve Türki Cumhuriyetler başta olmak üzere yurtdışında ilgi gören Vekon'un özellikle son teknolojiler ile ürettiği katlanır konteynerlerine ilgi büyük olduğu belirtiliyor. Yurtdışında birçok proj ede imzası bulunan Vekon, katüdığı fuarlarda da yoğun ilgi görüyor. En son Türkmenistan ve Kazakistan'daki fuarlara katılan Vekon, şimdi de 1720 Kasım tarihlerinde Dubai'de düzenlenecek olan Big 5 Show ve yine yü sonuna doğru Irak'ta düzenlenecek olan Erbil ve Basra Fuarlarına hazırlanıyor. Vekon genel müdürü Özgül Yücel, fuarlara büyük önem verdiklerini vurgulayarak, bu 50i yurtdışında sekiz fuara katılmayı planladıklarını kaydetti. 

Türkiye prefabrik sektörünü yurtdışında tanıttı İlk olarak 1-4 Nisan tarihleri arasında Moskova'da düzenlenen MosBuild Fuan'na ve mayıs ayında gerçekleştirilen Cezayir ve Katar fuarlarına katüdıklannı kaydeden Özgül Yücel, 27-29 Ağustos tarihleri arasında Türkmenistan'da düzenlenen Türkmen Construction Fuarı üe de yüın ikinci yarısını açtıklarını belirtti. Fuarda Türkiye'deki prefabrike yapı sektöründen tek katılımcı firma olarak kendilerinin yer aldığını dile getiren Yücel, ürünlerinden katlanır konteynerlere ziyaretçilerin büyük ilgi gösterdiğini kaydetti. Fuarda sektör profesyonellerinin prefabrik evlere de yoğun ilgi gösterdiği belirtiliyor. 



Dünya


Geri Dön