27 / 04 / 2024

Londra'daki lüks konutlara Türk yatırımcılarından büyük talep!

Londra'daki lüks konutlara Türk yatırımcılarından büyük talep!

İngiltere emlak sektörünün önde gelen şirketlerinden Barratt London lansmanında, Londra'daki lüks konutlara Türk yatırımcılarından büyük talep geldiği belirtildi. 



İngiltere emlak sektörünün önde gelen şirketlerinden Barratt London, lüks şehir yaşamına yeni standartlar getiren Bermondsey Heights'taki Skyline Koleksiyonu’nun lansmanını dün gerçekleştirdi. Lansmanda  Türk yatırımcıların Londra'daki yüksek kaliteli konutlara olan talebinin istikrarlı bir şekilde arttığı vurgulandı.

Barratt London'ın 26 katlı Bermondsey Heights projesinin en üst dört katında yer alan toplam 26 adet bir, iki ve üç odalı daireden oluşuyor.

Skyline Koleksiyonu’nun her bir yönü, özelne düşünülerek inşa edildi. Söz konusu projede ortak bahçelerden çatı terasına kadar her olanak, modern kent sakinlerinin ihtiyaç ve isteklerini karşılamak üzere tasarlandı

TÜRKİYE'YE 456 KONUTLUK YENİ PROJE İLE GELİYOR...

 Barratt London’ın, başkentte modern yaşamıyeniden tanımlamayı vaat eden yeni projelerden oluşan bir portföyü bulunuyor. Önümüzdeki sonbaharda Türkiye'de satışa sunulması beklenen New Malden'deki Sterling Place’de toplam 456 adet bir, iki ve üç odalı daireler bulunuyor ve projenin birinci aşaması Güney-Batı Londra’ya
panoramik manzaralar sunuyor.

Londra daki lüks konutlara Türk yatırımcılarından büyük talep!

KONUT SAKİNLERİNE BÜYÜK FIRSATLAR SUNUYOR

JLL'nin yeni araştırması New Malden'in yüksek talep gören bir bölge olduğunu gösteriyor ve ilçe, Wimbledon ve ünlü All England Tenis Kulübü, dünya standartlarında yemek ve açık hava etkinlikleri sunan ana caddeler, trenle sadece 23 dakikalık mesafede başkent ve Ofsted tarafından “üstün” olarak nitelendirilen okullar gibi sakinlerine
büyük fırsatlar sunuyor.

Barratt London'ın Ridgeway Views, Hayes Village ve Springfield Place projeleri ise, her biri yenilikçi tasarım, sürdürülebilirlik ve toplum yaşamı için yeni standartlar belirleyen, Türkiye pazarında halihazırda iyi satış yapan projeler olarak öne çıkıyor.

Lanman açıklamasında, Barratt London, lüks gayrimenkuller konusundaki uzmanlığıyla tanınan ve Türkiye'deki tek temsilcisi olarak faaliyet gösterecek olan emlak acentesi Unique London ile Türkiye'de yeni bir stratejik ortaklık kurduğunu duyurmaktan büyük mutlu olduğu aktarıldı. Unique London, özellikle Türk yatırımcıların ilgisini çekecek şekilde Türkiye'de konut yatırımlarını artırmayı ve Barratt London'ın küresel gücüne katkıda bulunmayı hedefliyor.

Türk ekonomisinde atılan olumlu adımlar yatırımcıların onayını aldı!

100 yatırımcıdan 58'i gelecekte servet için kripto yatırımı yapıyor!

Kuzey Kıbrıs'ta gayrimenkul yatırımları 2 yılda yüzde 200’ün üstünde arttı!

Geri Dön