05 / 05 / 2024

Metsan Nexus yabancıdan büyük ilgi görüyor!

Metsan Nexus yabancıdan büyük ilgi görüyor!

İstanbul'un en hızlı değer kazanan bölgelerinden Kartal'da yükselen Metsan Nexus'a, yurtdışından büyük talep var. Geçtiğimiz ay satışa sunulan Metsan Nexus, yüksek yatırım potansiyeliyle bir yatırımcının talebini çekiyor....




İstanbul'un en hızlı değer kazanan bölgelerinden Kartal'da yükselen Metsan Nexus'a, yurtdışından büyük talep var. 

Geçtiğimiz ay satışa sunulan Metsan Nexus, yüksek yatırım potansiyeliyle bir yatırımcının talebini çekiyor. Yurdışmdan da birçok yatırımcının ilgi gösterdiği projede dünyanm dört bir yanma satışlar gerçekleştiriliyor. Başta Amerika, Almanya ve Çin olmak üzere dünyanın dört bir yanından talep gören proje, yatırım potansiyeliyle dikkat çekiyor. Dünyaca ünlü Mimar Daniel Libeskind ile güç birliği yapan Metsan, İstanbul'un yıldızı parlayan ilçesi Kartal'da gerçekleştirdiği karma proje ile mimarlık tarihinde yer alacak bir eseri hayata geçiriyor. 


İnşaat sektöründe yarım asrı aşkın süredir deneyimli hizmet veren Metsan, yeni projesi Metsan Nexus'u; dikkat çekici mimarisi, ulaşım kolaylığı ve lüks yaşam tarzını standarta dönüştüren yaklaşımı ile şehrin yeni çekim merkezlerinden biri olma iddiasıyla Kartal'da hayata geçiriyor. Latince'de kesişme, bağlanü noktası anlamına gelen "nexus" kelimesi, Kartal'da Metsan Nexus Projesi'nde "Buluşma Noktası" olarak yeniden yorumlanıyor. 


METSAN NEXUS ULAŞIM AÇISINDAN DA AVANTAJLI 


Metsan Nexus, lokasyon açısından da bir kesişme noktası. Metsan Nexus, Kadıköy-Kartal metrosunun Yakacık istasyonunda, metro çıkışı ile direk bağlantılı. Metro bağlantısı sayesinde Metsan Nexus'tan Kadıköy'e 36 dakikada, Taksim'e ise 55 dakikada ulaşılabiliyor. E-5 Karayolu'nun üzerinde yer alan Metsan Nexus E-6 Karayolu'na 5 dakika uzaklıkta. Projenin yanı başında bulunan Adnan Kahveci üst geçidi vasıtasıyla sahil yoluna gidiş 5 dakika sürüyor. Metsan Nexus'un Sabiha Gökçen Havaalam'na 10 dakika uzaklıkta ve İDO Pendik-Yalova İskelesi'ne 8 dakika uzaklıkta konumlanması, yurt içi ve yurt dışı seyahatlerde kolaylık sağlıyor. 


Türkiye Gazetesi


Geri Dön