11 / 05 / 2024

Vefa vekon konteyner

Vefa vekon konteyner

Ortadoğu, Körfez Ülkeleri, Rusya ve Türki Cumhuriyetler başta olmak üzere yurtdışında ilgi gören Vekon'un özellikle son teknolojiler ile ürettiği katlanır konteynerlerine ilgi büyük olduğu belirtiliyor.

Galataport projesine Vefa Group imzası!

Vefa Group’un, sunduğu kurumsal çözümlerle ön üretimli yapı sektörünün öncü markası haline gelen Vekon, Tükiye’nin prestij sembolü projeleri arasında yer alan Galataport Liman ve Kentsel Dönüşüm projesinin işçi yatakhane binalarını hayata geçiriyor. 

Vekon, Arjantin’de ilk konut projesini yapıyor!

Vefa’nın ön üretimli yapı markası Vekon, Arjantin’e ilk ihracatını Patagonya’da bir konut projesi ile gerçekleştiriyor. Proje ilk etapta dört farklı tipte toplam 16 konuttan oluşuyor. 

Vekon İstanbul Yapı Fuarı'na katıldı!

İstanbul Yapı Fuarı bu yıl 23 Mayıs’ta düzenlendi. Vefa’nın ön üretimli yapı çözümleri markası Vekon, fuarda yerini aldı.

Vekon’dan Fildişi Sahili'ne 12 milyon dolarlık yeni bir proje!

Vefa Holding’in ön üretimli yapı çözümleri sunan markası Vekon, Fildişi Sahili’nin en büyük şehri olan Abidjan’da yeni bir projeyi hayata geçiriyor. 12 milyon dolarlık projenin Mayıs ayında bitirilmesi planlanıyor.

Vekon'un katlanır konteyner kamp çözümleri ilgi odağı oldu!

Vekon Genel Müdürü Özgül Yücel, "Sektör profesyonellerinin ilgisini en çok katlanır konteynerleri kullanarak sunduğumuz anahtar teslim kamp çözümlerimiz çekti dedi.

Vefa Yapı Fuarı'na damga vurdu!

Vefa, Türk yapı sektörünün ve bölgenin buluşma noktası olan 38. Yapı Fuarı’na; Vekon, Steelife, Setap, Prenta, Ekobord ve Doriva markalarıyla katılıyor.

Vefa geri alım hakkı nedir?

Mal sahibinin sattığı taşınmazı müşteriden geri alma hakkı bulunuyor. Bu hak tapuya 10 yıl için tesis edilebiliyor. Peki, vefa geri alım hakkı nedir?

Vefa hakkı kaç yıl geçerli olur?

Bir malı satanın, sattığı malı geri alma hakkının tapuda kayıt altına alınması işlemine Vefa hakkı deniyor. Peki, bu hak kaç yıl tesis edilebilir? Vefa hakkı kaç yıl geçerli olur?

Vefa hakkı sözleşmesi nasıl yapılır?

Vefa hakkı başka bir ifadeyle geri alım hakkı en çok 10 yıl için tesis edilebiliyor. Bu hakkın kullanılabilmesi için noterden düzenlenen sözleşmenin imzalanmış olması gerekiyor. Peki, vefa hakkı sözleşmesi nasıl yapılır?

Vefa Holding, markalarıyla 38. Yapı Fuarı’na katılacak!

Vefa Holding, Türk yapı sektörünü bir araya getiren ve kapılarını 21 Nisan’da ziyaretçilerine açan 38. Yapı Fuarı’na; Vekon, Steelife, Setap, Prenta, Ekobord ve Setap markalarıyla katılıyor.

Vefa, takvim çalışmasında çocukların hayallerindeki evlere yer verdi!

Ön üretimli yapı sistemlerinde entegre çözümler sunan Vefa, bu yılki takvim çalışmasında çocukların hayallerindeki evlere yer verdi.

1989 yılında Vefa Lisesi, ilgisizlikten can çekişiyormuş!

1989 yılında tarihi Vefa Lisesi, ilgisizlikten can çekişiyormuş. Tarihi lisenin kalorifer, elektrik, su tesisatı çürümüş durumdaymış. Liseye çeki düzen verilebilmesi için 1.5 milyar liraya ihtiyaç varmış.

Vefa İnşaat Malzemeleri İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Vefa İnşaat Malzemeleri İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi 23 Şubat 2015'te, 100 bin TL sermaye ile Bayrampaşa 'da, Nurol Özgünay Müdürlüğü 'nde kuruldu.

Vefa vekon konteyner Haberi

Vefa vekon konteyner


Vefa'nın büyük inşaat şirketlerinin çözüm ortağı olan markası Vekon, yurtdışında gücünü giderek artırıyor. Ortadoğu, Körfez Ülkeleri, Rusya ve Türki Cumhuriyetler başta olmak üzere yurtdışında ilgi gören Vekon'un özellikle son teknolojiler ile ürettiği katlanır konteynerlerine ilgi büyük olduğu belirtiliyor. Yurtdışında birçok proj ede imzası bulunan Vekon, katüdığı fuarlarda da yoğun ilgi görüyor. En son Türkmenistan ve Kazakistan'daki fuarlara katılan Vekon, şimdi de 1720 Kasım tarihlerinde Dubai'de düzenlenecek olan Big 5 Show ve yine yü sonuna doğru Irak'ta düzenlenecek olan Erbil ve Basra Fuarlarına hazırlanıyor. Vekon genel müdürü Özgül Yücel, fuarlara büyük önem verdiklerini vurgulayarak, bu 50i yurtdışında sekiz fuara katılmayı planladıklarını kaydetti. 

Türkiye prefabrik sektörünü yurtdışında tanıttı İlk olarak 1-4 Nisan tarihleri arasında Moskova'da düzenlenen MosBuild Fuan'na ve mayıs ayında gerçekleştirilen...