11 / 05 / 2024

vefa prefabrik Vekon

vefa prefabrik Vekon

Prefabrike ve hafif çelik yapı sektörünün önde gelen gruplarından Vefa, yapı sektörünün buluşma noktası olan Uluslararası Yapı Fuarı İstanbul 2013’e üç markası ile katılıyor

Vefa Grup İngilizlere 450 prefabrik ev gönderiyor!

Afganistan, Cezayir, Gala gibi ülkelere de hem ürün hem know-how ihraç eden Vefa Grup, İngiltere'ye prefabrik ev ihraç etmeye başlıyor. 

Galataport projesine Vefa Group imzası!

Vefa Group’un, sunduğu kurumsal çözümlerle ön üretimli yapı sektörünün öncü markası haline gelen Vekon, Tükiye’nin prestij sembolü projeleri arasında yer alan Galataport Liman ve Kentsel Dönüşüm projesinin işçi yatakhane binalarını hayata geçiriyor. 

Vekon, Arjantin’de ilk konut projesini yapıyor!

Vefa’nın ön üretimli yapı markası Vekon, Arjantin’e ilk ihracatını Patagonya’da bir konut projesi ile gerçekleştiriyor. Proje ilk etapta dört farklı tipte toplam 16 konuttan oluşuyor. 

Vekon İstanbul Yapı Fuarı'na katıldı!

İstanbul Yapı Fuarı bu yıl 23 Mayıs’ta düzenlendi. Vefa’nın ön üretimli yapı çözümleri markası Vekon, fuarda yerini aldı.

Vefa, Afganistan'da prefabrik binalar inşa edecek!

2023 yılında sektörün en çok tercih edilen lider oyuncusu olmayı hedefleyen Vefa, Afganistan’da know how ihraç ederek fabrika kuruyor. Vefa, Afganistan ile ülke genelinde prefabrike binalar inşa edebilecek bir fabrika kurmak üzere sözleşme imzaladı.

Vekon’dan Fildişi Sahili'ne 12 milyon dolarlık yeni bir proje!

Vefa Holding’in ön üretimli yapı çözümleri sunan markası Vekon, Fildişi Sahili’nin en büyük şehri olan Abidjan’da yeni bir projeyi hayata geçiriyor. 12 milyon dolarlık projenin Mayıs ayında bitirilmesi planlanıyor.

Vefa Prefabrik, yurtdışı yatırımlarıyla büyüyecek!

Ön üretimli yapılarda entegre çözümler sunan Vefa, yurtdışında üretim tesisi kurmayı planlıyor. Vefa, bu yıl içinde Körfez Bölgesinde ve Afrika’da bir üretim tesisi kurmayı hedefliyor.

VEKON Yapı Fuarı'nda anahtar teslim kamp çözümlerini tanıtacak!

Prefabrik yapı sektöründe üretim hacmi 3 milyon metrekareyi aşan Vekon, fuarda anahtar teslim kamp çözümlerini tanıtacak. Yaklaşık 70 ülkeye ürün ve hizmet ulaştıran firmanın ürünleri; işçi, askeri, afetzede ve mülteci kampı amaçlı kullanılabiliyor.

Vefa Yapı Fuarı'na damga vurdu!

Vefa, Türk yapı sektörünün ve bölgenin buluşma noktası olan 38. Yapı Fuarı’na; Vekon, Steelife, Setap, Prenta, Ekobord ve Doriva markalarıyla katılıyor.

Vefa Holding, markalarıyla 38. Yapı Fuarı’na katılacak!

Vefa Holding, Türk yapı sektörünü bir araya getiren ve kapılarını 21 Nisan’da ziyaretçilerine açan 38. Yapı Fuarı’na; Vekon, Steelife, Setap, Prenta, Ekobord ve Setap markalarıyla katılıyor.

Vekon, Altın Mıknatıs Ödülü’ne layık görüldü!

Yapı Fuarı Ankara’da, Vefa Holding bünyesindeki Tasarım Ofisi tarafından tasarlanan standı ile yer alan Vekon, “Amacına En Uygun Düzenlenmiş Stant” kriterleri doğrultusunda Altın Mıknatıs’ta ikincilik ödülünü aldı...

Vekon’a Altın Mıknatıs ödülü!

Yapı Fuarı Ankara’da, Vefa Holding bünyesindeki Tasarım Ofisi tarafından tasarlanan standı ile yer alan Vekon, “Amacına En Uygun Düzenlenmiş Stant” kriterleri doğrultusunda Altın Mıknatıs’ta ikincilik ödülünü aldı.

Vekon, 17 Kasım’da Dubai'deki BIG 5 Fuarı'na katılacak!

Vefa ’nın büyük inşaat şirketlerinin çözüm ortağı olan markası Vekon, Türkmenistan ve Kazakistan ’daki fuarların ardından 17 Kasım’da Dubai’ deki BIG 5 Fuarı’na katılacak.

vefa prefabrik Vekon Haberi

vefa prefabrik Vekon
Vefa, Yapı Endüstri Merkezi tarafından 24–28 Nisan tarihleri arasında TÜYAP Fuar Merkezi’nde gerçekleştirilen fuarda, Vekon, Steelife ve Prenta markaları ile yerini alıyor. Fuarın Açık Alanındaki 128 metrekarelik stantta Vekon ve Steelife markaları ile yer alan Vefa, ziyaretçilerine 2013 yılındaki yeniliklerini ve hedeflerini anlatacak. Prefabrike binalar, yaşam konteynerleri ve modüler ünitelerin üretimine, sektöründe bir ilke imza atarak kiralama, ikinci el, montaj, demontaj ve lojistik hizmetlerini de ekleyen Vefa’nın yeni markası Prenta ise Salon 11 B’de ziyaretçilerini ağırlayacak. Prenta, fuar ziyaretçiler ile geniş kapsamlı hizmetlerini ve benzersiz yeniliklerini...