21 / 05 / 2024

Vefa Prefabrike ıso listesinde

Vefa Prefabrike ıso listesinde

Vefa Prefabrike Yapılar San. Tic. A.Ş., Türkiye’nin İkinci 500 Büyük Sanayi Kuruluşu Listesi’ne bu yıl girebilen sektör firmaları arasında İstanbul’daki tek şirket olurken, Türkiye’den listeye giren iki şirketten biri oldu.

Vefa, Afganistan'da prefabrik binalar inşa edecek!

2023 yılında sektörün en çok tercih edilen lider oyuncusu olmayı hedefleyen Vefa, Afganistan’da know how ihraç ederek fabrika kuruyor. Vefa, Afganistan ile ülke genelinde prefabrike binalar inşa edebilecek bir fabrika kurmak üzere sözleşme imzaladı.

Vefa Holding, İSO'nun İkinci 500 Büyük Sanayi Kuruluşu listesinde 94. sırada!

Vefa Prefabrike Yapılar San. Tic. A.Ş., Türkiye’nin İkinci 500 Büyük Sanayi Kuruluşu Listesi’nde büyük bir sıçrama gerçekleştirerek 214. Sıradan 94. Sıraya geldi. Firma, aynı zamanda sektör firmaları arasından listeye giren iki şirketten biri oldu.

Vefa Holding İSO'nun İkinci 500 Büyük Sanayi Kuruluşu listesinde!

Vefa Prefabrike Yapılar, İstanbul Sanayi Odası'nın (İSO) her yıl yayınladığı "Türkiye'nin İkinci 500 Büyük Sanayi Kuruluşu" listesinde 214. sırada yer aldı. Vefa, bu yıl listeye girebilen Türkiye'deki iki şirketten biri olarak yer buldu.

Vefa, Türkiye'nin İkinci 500 Büyük Sanayi Kuruluşu listesine girdi!

Vefa Holding'in açıklamasına göre, Vefa Prefabrike Yapılar, İstanbul Sanayi Odası'nın (İSO) her yıl yayınladığı "Türkiye'nin İkinci 500 Büyük Sanayi Kuruluşu" listesinde 214. sırada yer aldı.

Vefa sektöründe İstanbul’dan İkinci 500’e giren tek şirket oldu!

Vefa Prefabrike Yapılar San. Tic. A.Ş., Türkiye’nin İkinci 500 Büyük Sanayi Kuruluşu Listesi’ne bu yıl girebilen sektör firmaları arasında İstanbul’daki tek şirket olurken, Türkiye’den listeye giren iki şirketten biri oldu.

Vefa Holding MÜSİAD Fuarı'nda yerini alacak!

Prefabrike ve çelik yapı sektörünün güçlü markalarından Vefa Holding MÜSİAD Fuarı'nda 'Yapıcı Fikirleri' ile yerini alacak. Faaliyetlerini 10 şirket ve 12 marka ile sürdüren Vefa, fuarda müşterileri ile bir araya gelecek.

Vefa MÜSİAD Fuarı’na katılıyor!

Vefa MÜSİAD Fuarı’na katılıyor. Prefabrike ve çelik yapı sektörünün güçlü markalarından Vefa, son yılların en büyük iş buluşması olarak nitelenen MÜSİAD Fuarı’nda “Yapıcı Fikirleri” ile yerini alıyor.

Vefa'dan Samsun'a showroom!

Prefabrike ve çelik yapı sektörünün markalarından Vefa Group 'un Samsun'da faaliyete geçirdiği shovvroom, Vefa Yönetim Kurulu Başkanı Orhan Güner 'in de katıldığı törenle hizmete açıldı.

Vefa Group'dan Samsun'da showroom!

Prefabrike ve çelik yapı sektörünün önemli markalarından olan Vefa Group'un Samsun'da faaliyete geçirdiği showroom, Vefa Yönetim Kurulu Başkanı Orhan Güner'in de katıldığı törenle hizmete açıldı.

Vefa Prefabrik, ikinci İSO 500'de 79. sıraya yerleşti!

Vefa, lokomotif şirketi ile İSO tarafından hazırlanan ve her yıl düzenli olarak açıklanan Türkiye’nin İkinci 500 Büyük Sanayi Kuruluşu Listesi’nde bu yıl da yükselerek 79. sıraya yerleşti.

Turan Koçyiğit: Vefa Prefabrik Ortadoğu ve Afrika'da güçleniyor!

Prefabrike ve çelik yapı sektörü markalarından Vefa, yurtdışında şirketleşme ve bayilik çalışmaları ile güçleniyor. İlk beş ayda 22 farklı ülkeye ihracat gerçekleştiren Vefa, ihracattaki gücünü TİM’in ilk 1000 ihracatçı listesine giren şirketi ile tescill

Vefa Prefabrik'in ihracat yaptığı ülke sayısı 70’e ulaştı!

Prefabrike ve çelik yapı sektöründe 1990 yılından bu yana faaliyet gösteren ve her yıl istikrarlı büyümesini sürdüren Vefa, 2014 yılında da iddialı. Vefa Prefabrik'in ihracat yaptığı ülke sayısı 70’e ulaştı.

Vefa, Teknopark İstanbul’da inovasyon ve teknoloji geliştirme şirketi kurdu!

Prefabrike ve çelik yapı sektörünün yenilikçi markası olan Vefa, Teknopark İstanbul’da inovasyon ve teknoloji şirketi kurdu. İnovasyon ve Teknoloji Geliştirme Birimi’ni şirkete dönüştürerek kurumsal bir yapıya kavuşturduklarını kaydetti.

Vefa Prefabrike ıso listesinde Haberi

Vefa Prefabrike ıso listesinde


Vefa Holding’in lokomotif şirketi Vefa Prefabrike Yapılar San. Tic. A.Ş., İstanbul Sanayi Odası’nın (İSO) her yıl yayınladığı Türkiye’nin İkinci 500 Büyük Sanayi Kuruluşu Listesi’nde 214. sırada yer aldı. Vefa şirketi, bu yıl listeye girebilen sektör firmaları arasında İstanbul’daki tek şirket olurken, Türkiye’den ise listeye giren iki şirketten biri oldu.


Vefa Holding İcra Kurulu Başkanı Turan Koçyiğit, şirket olarak Türkiye’nin en büyük İkinci 500 Sanayi Kuruluşu içinde olmaktan gurur duyduklarını belirterek, Vefa’nın istikrarlı büyümesini sürdüreceğini söyledi. Sektörün yüksek kapasiteli üreticilerinden biri olarak çözümlerini entegre bir şekilde sunduklarına dikkat çeken Koçyiğit, bugüne kadar ise 75’ten fazla ülkeye ihracat gerçekleştirdiklerini kaydetti. Ülke ekonomisi için katma değer ürettiklerinin altını çizen Koçyiğit, bu yıl özellikle Körfez ülkelerine ve kuzeyde Cezayir’le birlikte Sahra altı Afrika’ya yöneldiklerini...