04 / 05 / 2024

Vefa Tarhan

Vefa Tarhan

Akıllı Ev konsepti ile maliyet tasarrufu sağlayıp, verimliliği artıran ZyXEL Türkiye, hayatı kolaylaştırıyor

Nevzat Tarhan: Depreme fiziksel olduğu kadar psikolojik hazırlık da önemli!

Psikiyatrist Prof. Dr. Nevzat Tarhan Elazığ Sivrice meydana gelen ve Malatya’yı da etkileyen deprem ardından değerlendirmelerde bulundu...

Tahsin Tarhan: Köprüler kamulaştırılmalı!

CHP Kocaeli Milletvekili Tahsin Tarhan Kuzey Çevre Otoyolu, Avrasya Tüneli, Osmangazi Köprüsü, Gebze-Orhangazi-İzmir Otoyolu ve Yavuz Sultan Selim Köprüsü'nün devlete yük olduğunu belirtti..

Vefa Küçük Kocaeli'deki iki arsasını 74 milyon TL'ye satıyor!

Fenerbahçe Divan Kurulu Başkanı, Dinamik Yapı’nın Yönetim Kurulu Başkanı ünlü müteahhit Vefa Küçük Kocaeli'de toplam bedeli 74 milyon TL olan iki arsasını satışa çıkardı...

Neşet Tarhan'dan 'sanayi sitesi taşınsın' çağrısı!

Mersin’de Mezitli Belediye Başkanı Neşet Tarhan, sanayi sitesinin ilçe dışına çıkartılması gerektiği önerisinde bulundu.

İÜ Vefa binasına taşınan öğrenciler: Can güvenliğimiz kalmadı!

İstanbul Üniversitesi'nde yapılan restorasyon nedeni ile birçok bölüm Vefa ek binasına taşındı. Vefa ek binasına çürük raporu verildiğini ifade eden öğrenciler, "Can güvenliğimiz yok" dedi...

İstanbul Üniversitesi Vefa binasının yıkım raporu gizleniyor!

İstanbul Üniversitesi Edebiyat Fakültesi'nde devam eden restorasyon çalışmaları nedeniyle Vefa ek binasına taşınan öğrenciler verilen yıkım raporunun yayımlanmadığını iddia etti.

İstanbul Üniversitesi Vefa binası çökme riski taşıyor!

İstanbul Üniversitesi'in Vefa ek binası çökme riski ile karşı karşıya. Bina için çürük raporu verildiğini belirten öğrenciler, binada eğitim görmek istemediklerini ifade ettiler...

Tahsin Tarhan'dan Türkiye Varlık Fonu’nun İFM'ye ortak olmasına tepki!

Türkiye Varlık Fonu’nun İstanbul Finans Merkezi projesinin 465 bin metrekarelik kısmını 1.6 milyar TL karşılığında devralmasına CHP'li Tahsin Tarhan'dan tepki geldi.

Vefa Group Ekobord markasıyla Yapı Fuarı'ndaki yerini aldı!

Yerli sermaye ile Türkiye'yi dünyada temsil eden Vefa Group, Yapı Fuarı'nda Ekobord markasıyla en yeni teknolojileri kullanarak geliştirdiği ürünlerini sergileyecek.   

Vefa Grup İngilizlere 450 prefabrik ev gönderiyor!

Afganistan, Cezayir, Gala gibi ülkelere de hem ürün hem know-how ihraç eden Vefa Grup, İngiltere'ye prefabrik ev ihraç etmeye başlıyor. 

Vefa Grup'tan Afganistan'a fabrika yatırımı!

Afganistan Ülke Günü ve Yatırım Fırsatları Semineri İstanbul Sanayi Odası tarafından düzenlendi.  Seminer'de konuşma yapan Vefa Group İcra Kurulu Başkanı Turan Koçyiğit , Afganistan'a teknoloji ve know-how ihracat açılımı kazandırdıklarını söyledi.

Vefa Yaşam ve Alışveriş Merkezi işletilmek üzere kiraya verilecek!

Vefa Yaşam ve Alışveriş Merkezi, 10 yıl süre ile işletilmesi amacıyla açık teklif usulü ile kiraya verilecek...

Samsun Vefa AVM 10 yıllığına kiraya veriliyor!

Mülkiyeti Çarşamba Belediyesine ait olan Vefa Yaşam ve Alışveriş Merkezi aylık 75 bin TL muhammen bedelle 10 yıllığına kiraya verilecek.

Vefa Tarhan Haberi

Vefa Tarhan

‘Akıllı Ev’ konseptinde yeni hizmetleri ile dikkat çeken ZyXEL Türkiye, uçtan uca komple çözümler sunuyor. Servis sağlayıcıları ve sistem entegratörlerini desteklemeye hazır olan ve konut sektörüne odaklanan firma, inşaat firmalarının A’dan Z’ye tüm altyapı ihtiyaçlarını karşılıyor.


Dünyanın önde gelen iletişim ve haberleşme teknolojileri sağlayıcısı ZyXEL Türkiye, akıllı ev çözümlerine odaklanarak büyümesini sürdürmeyi planlıyor. Akıllı ev teknolojilerinde küresel pazarda olduğu gibi ülkemizde de yatırımlar artmakta ve yeni yapılan konutlarda bu teknolojilerin yaygınlaşmakta olduğu gözleniyor. Genel anlamda kompleks ve birçok farklı yapının bir araya gelmesi ile oluşan akıllı ev teknolojileri, ülkemizde internet ve haberleşme alt yapısının geçirmekte olduğu değişime paralel olarak ivme kazanıyor. 


BT ve gayrimenkul sektörleri akıllı ev konseptinde birleşiyor


ZyXEL Türkiye’nin akıllı ev çözümlerine odaklanacağını söyleyen ZyXEL Türkiye Genel Müdürü Vefa Tarhan,...