14 / 05 / 2024

Vehbi Varlık kimdir

Vehbi Varlık kimdir

Endüstriyel mutfak sektörünün önder ve yenilikçi firması İnoksan, 2015 yılına yurtdışına daha çok açılmak ve uluslararası platformlarda İnoksan ve Türk markasını tanıtmak ve pazarlamak hedefiyle girdi...

Vehbi Varlık: Bursa'nın turizmi gelişmesi için Yenişehir Havaalanı'nın daha aktif olması lazım!

Kulübü Derneği Başkanı Vehbi Varlık, "Bursa, turizmden beklediğini almak istiyorsa Yenişehir Havaalanı'nı daha aktif olarak kullanmalı. Burada da hava ulaşımı kilit noktada. " diye konuştu.

Hasan Gümüştekin nerede okudu? Hangi bankalarda görev aldı? Değer Varlık’ta hangi alanda çalışıyor?

Hasan Gümüştekin kimdir? Kaç yılında ve nerede dünyaya geldi? Hangi üniversiteden mezun oldu? Hangi bankalarda çalıştı? Hangi alanda yüksek lisans yapıyor? Değer Varlık’ta ne iş yapıyor? İşte Hasan Gümüştekin ile ilgili merak edilenler...

Yasin Yerebakan kimdir? Bankacılık sektöründe kaç yıl çalıştı? Değer Varlık’ta ne iş yapıyor?

Yasin Yerebakan kaç yılında ve nerede dünyaya geldi? Hangi bölümden mezun oldu? Hangi görevlerde bulundu? Değer Varlık’ta hangi pozisyonda görev alıyor? İşte Yasin Yerebakan ile ilgili merak edilen tüm ayrıntılar...

Tülay Şalva hangi bankalarda çalıştı? Hangi görevlerde bulundu? Değer Varlık’ta hangi görevde yer alıyor?

Tülay Şalva kimdir? Ne zaman ve nerede doğdu? Nerede okudu? Bankacılık Kariyerine ne zaman başladı? Hangi bankalarda görev aldı? Değer Varlık’ta hangi görevde yer alıyor? İşte Tülay Şalva ile ilgili araştırılan tüm bilgiler...

İşte 7 maddede Varlık Fonu!

Sabah yazarı Dilek Güngör bugünkü köşesinde 'Varlık Fonu' karmaşasını 7 madde de okuyucularını sundu. İşte o yazı.

Türkiye Varlık Fonu'na aktarılan şirketler yeniden yapılandırılacak!

Türkiye Varlık Fonu’na aktarılan şirketlerin yeniden yapılandırılması için çalışma başlatıldı. Şirketler fonksiyonel hale getirilecek.

Türkiye Varlık Fonu, herkesin güvenebildiği bir mekanizma olacak!

Türkiye Varlık Fonu (TVF) olarak hazırladıkları stratejik planın tamamlanmak üzere olduğuna dikkati çeken TVF Yönetim Kurulu Üyesi Erdoğan, "Herkesin yapılan işlerden çok güzel bir şekilde haberdar edilebildiği ve güvendiği bir mekanizma kurmak için uğraşıyoruz." dedi.

Türkiye Varlık Fonu ilk etapta 25 milyar dolar getirecek!

Türkiye Varlık Fonu’nun yurtdışından kaynak temininde proje bazlı finansman yöntemini kullanması, ülke bazında Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın son dönemde ziyaret ettiği Körfez ülkeleri ve Rusya’nın ön plana çıkması bekleniyor.

Norveç Varlık Fonu'ndan Türkiye'ye 936 milyon dolarlık yatırım!

Norges Bank verilerine göre, Norveç Varlık Fonu, 2016 Aralık ayı sonu itibariyle Türkiye'de yaptığı yatırımların toplam değeri 936 milyon dolara ulaştı.

Varlık Fonu'na devredilen Hazine arazileri TBMM'de!

CHP Aydın Milletvekili Metin Lütfi Baydar, bazı kamu kuruluşlarının ve Hazine arazilerinin Varlık Fonu'na devredilmesi hususunu TBMM gündemine taşıdı..

Türkiye Varlık Fonu'na devredilen kuruluşlar TBMM gündeminde!

CHP Denizli Milletvekili Melike Basmacı, Türkiye Varlık Fonu'na devredilen kuruluşlara ilişkin soru önergesi hazırladı.

Varlık Fonu'na devredilen şirketlerin büyüklüğü 160 milyar dolara ulaştı!

Hazine Müsteşarı Osman Çelik, Varlık Fonu'na devredilen şirketlerin aktif büyüklüğünün 160 milyar dolar olduğunu açıkladı. Çelik " Fona devredilen varlıklarımızdan gelecek olan yük yaklaşık 1 milyar lira civarında" dedi.

Varlık Fonu'na devredilen turizm arazileri yatırımcıyı endişelendirdi!

5 yıldızlı otellerin arazileri Varlık Fonu'na devredildi. Turizm tesislerinin akıbeti ise tartışılıyor. Turizmciler belirsizlik sebebiyle yabancı yatırımcıların kaybedileceğini vurguladı.

HES'ler de Türkiye Varlık Fonu'na devrediliyor!

Gözde kamu şirketlerinin ardından, Elektrik Üretim AŞ'ye ait toplamda 1.000 MW'lık hidroelektrik santralleri Türkiye Varlık Fonu'na devredildi.

Vehbi Varlık kimdir Haberi

Vehbi Varlık kimdir

Endüstriyel mutfak sektörünün önder ve yenilikçi firması İnoksan, 2015 yılına yurtdışına daha çok açılmak ve uluslararası platformlarda İnoksan ve Türk markasını tanıtmak ve pazarlamak hedefiyle girdi. İnoksan, kuruluşundan bugüne 34 yılı geride bıraktı ve 34 yıldır verdiği emek, sunduğu kalite, teknoloji ve güvenle birlikte sektörün lokomotifi ve lider kuruluşu oldu. İnoksan Yönetim Kurulu Başkanı Vehbi Varlık, 2014 yılının İnoksan için 34 yılın en başarılı yılı olduğunu söyledi. Varlık, "İnoksan olarak 2014 yılında, bütçe hedeflerimizin üzerinde bir performans sergiledik. Ciro ve karlılık hedeflerimizi aştık, bilanço ve finansal yapı hedeflerimizin tamamını gerçekleştirdik"...