25 / 08 / 2024

Vekon Prefabrike Yapı ürünleri

Vekon Prefabrike Yapı ürünleri

Mimar Özgül Yücel, Vefa bünyesindeki Vekon’un Genel Müdürlüğü’ne atandı. Yücel, holding bünyesindeki şirketler içinde genel müdür olarak görev alan ilk kadın oldu. Özgül Yücel, 2001 yılında Yıldız Teknik Üniversitesi Mimarlık Bölümü’nden mezun...

Vekon, Arjantin’de ilk konut projesini yapıyor!

Vefa’nın ön üretimli yapı markası Vekon, Arjantin’e ilk ihracatını Patagonya’da bir konut projesi ile gerçekleştiriyor. Proje ilk etapta dört farklı tipte toplam 16 konuttan oluşuyor. 

Vekon İstanbul Yapı Fuarı'na katıldı!

İstanbul Yapı Fuarı bu yıl 23 Mayıs’ta düzenlendi. Vefa’nın ön üretimli yapı çözümleri markası Vekon, fuarda yerini aldı.

Presteel Prefabrike Yapıları Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Presteel Prefabrike Yapıları Sanayi Ticaret Limited Şirketi 60 bin TL sermaye ile bugün Mahmut Akdağcık tarafından kuruldu.

Vekon’dan Fildişi Sahili'ne 12 milyon dolarlık yeni bir proje!

Vefa Holding’in ön üretimli yapı çözümleri sunan markası Vekon, Fildişi Sahili’nin en büyük şehri olan Abidjan’da yeni bir projeyi hayata geçiriyor. 12 milyon dolarlık projenin Mayıs ayında bitirilmesi planlanıyor.

Vekon’dan ayna cepheli modüler yaşam ünitesi!

Vekon, sektöre öncülük etmeye devam ediyor. Vekon, Türkiye’de yine bir ilke imza atarak, kütlesel yapı mantığını ortadan kaldıran Ayna Cepheli Modüler Yaşam Ünitesi’ni üretti.

Vefa Holding, İSO'nun İkinci 500 Büyük Sanayi Kuruluşu listesinde 94. sırada!

Vefa Prefabrike Yapılar San. Tic. A.Ş., Türkiye’nin İkinci 500 Büyük Sanayi Kuruluşu Listesi’nde büyük bir sıçrama gerçekleştirerek 214. Sıradan 94. Sıraya geldi. Firma, aynı zamanda sektör firmaları arasından listeye giren iki şirketten biri oldu.

Vekon, Türkiye’nin 2015 yılı ihracat şampiyonları arasında!

Türkiye İhracatçılar Meclisi tarafından açıklanan 2015 yılının en başarılı markaları arasında, yaşam konteyneri, hafif çelik yapı ve yapısal çelik binaların tasarımını tek başına üstlenen Vekon yılın ihracat şampiyonları arasına girdi.

Vekon, 39. Yapı Fuarı’nda ön üretimli yapı çözümlerini tanıtacak!

Ön üretimli yapı sektörünün en deneyimli markaları arasında yer alan Vekon, 39. Yapı Fuarı’nda anahtar teslim ön üretimli yapı çözümlerini hem yurtiçi hem yurtdışı müşterileriyle buluşturuyor.

Prefi Prefabrik çalışma alanını genişletecek!

Modüler prefabrike yapıların üretiminde hizmet verdiklerini belirten Prefi Prefabrik Genel Müdür Yardımcısı Kemal Karaküçük, firma olarak 2015 yılım verimli geçirdiklerini belirtti.

Düzce'de prefabrike yapılar için yıkım kararı alındı!

1999 depremleri sonrasında, ruhsatsız ve geçici olarak yapılan prefabrike yapılar için yıkım kararı alındı. Söz konusu yapıların kaldırılmasına yönelik İmar ve Şehircilik Müdürlüğü tarafından yapı sahiplerine tebligatların yapıldığı bildirildi

Vefa Holding İSO'nun İkinci 500 Büyük Sanayi Kuruluşu listesinde!

Vefa Prefabrike Yapılar, İstanbul Sanayi Odası'nın (İSO) her yıl yayınladığı "Türkiye'nin İkinci 500 Büyük Sanayi Kuruluşu" listesinde 214. sırada yer aldı. Vefa, bu yıl listeye girebilen Türkiye'deki iki şirketten biri olarak yer buldu.

Vefa, Türkiye'nin İkinci 500 Büyük Sanayi Kuruluşu listesine girdi!

Vefa Holding'in açıklamasına göre, Vefa Prefabrike Yapılar, İstanbul Sanayi Odası'nın (İSO) her yıl yayınladığı "Türkiye'nin İkinci 500 Büyük Sanayi Kuruluşu" listesinde 214. sırada yer aldı.

Vefa sektöründe İstanbul’dan İkinci 500’e giren tek şirket oldu!

Vefa Prefabrike Yapılar San. Tic. A.Ş., Türkiye’nin İkinci 500 Büyük Sanayi Kuruluşu Listesi’ne bu yıl girebilen sektör firmaları arasında İstanbul’daki tek şirket olurken, Türkiye’den listeye giren iki şirketten biri oldu.

Vekon Prefabrike Yapı ürünleri Haberi

Vekon Prefabrike Yapı ürünleri

Mimar Özgül Yücel, Vefa bünyesindeki Vekon’un Genel Müdürlüğü’ne atandı. Yücel, holding bünyesindeki şirketler içinde genel müdür olarak görev alan ilk kadın oldu.


Mimar Özgül Yücel, Vefa bünyesinde faaliyet gösteren ve büyük inşaat şirketlerinin çözüm ortağı olan Vekon Prefabrike Yapı Çözümleri A.Ş.’nin Genel Müdürü oldu.


1979 yılında İstanbul’da doğan Özgül Yücel, 2001 yılında Yıldız Teknik Üniversitesi Mimarlık Bölümü’nden mezun oldu. Mezuniyetinin ardından proje ve taahhüt firmalarında şantiye ve proje yöneticisi olarak deneyim kazanan Yücel, 2004 yılında başlayan Vefa kariyerine Pazarlama Müdür Yardımcısı olarak adım attı.


2005 yılında Türkiye’nin ilk pratik hazır konut çözümü olan Nestavilla markasının oluşumuna, ürünün geliştirme ve satış süreçleri ile katkı sağladı. 2006 yılından itibaren ekibiyle birlikte Vekon’un özellikle yurtdışında iş yapan büyük müteahhit firmalara çözümler sunan bir marka olması...