04 / 05 / 2024

Veli Çilsal anıtur

Veli Çilsal anıtur

Rusya, Ukrayna ve Avrupa’nın krizde olduğunu hatırlatan Anı Tur’un patronu Veli Çilsal, yerli turiste erken rezervasyonda büyük fırsat oluştuğunu belirterek, “İnsanlar 3 yıldızlı otel fiyatına 5 yıldızlı tesislere herşey dahil gidebilir” dedi..

Mehmet Doğan Atay kimdir? Hangi okuldan mezun oldu? Hangi dilleri biliyor? 

Mistral Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Doğan Atay kimdir? Kaç yaşında? Mehmet Doğan Atay daha evvel hangi vazifelerde bulunmuştur? Mehmet Doğan Atay'ın eğitim hayatı nasıldı?

Son dakika: Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan emeklilere zam sözü! Emekli maaşlarına zam geliyor!

Cumhurbaşkanı Erdoğan ikinci tur seçimlerden sonra piyasaların rahatlayacağını, ekonomide büyümenin devam edeceğini belirtirken, emeklilere de zam sözü verdi. Erdoğan, emekli maaşlarının artışına ilişkin gerekli adımların atılacağını söyledi.

Uluslararası fon yöneticilerinden seçim yorumu: Erdoğan kazanırsa ekonomik dengesizlik sürer!

Uluslararası fon yöneticileri, seçim sonuçlarını değerlendirdi. Uzmanlar, 28 Mayıs’ta yapılacak ikinci tur seçimleri Erdoğan’ın kazanması halinde ekonomideki dengesizliğin süreceği ve Türkiye'yi yatırım yapılmaz hale getiren politikaların devam edeceğinden kaygılı.

Altınbaş'tan yarım tur yüzüklere anında yüzde 35 indirim! 6 Ocak 2023 fiyat listesi...

Altınbaş'ta yarım tur yüzük yüzde 35 indirim yapıldı. Bu fırsatı sakın kaçırmayın! Peki, Altınbaş'ta yarımtur yüzük fiyatları ne kadar? İşte 6 Ocak 2023 Altınbaş yarımtur pırlanta yüzük fiyat listesi...

Akbük Kuştur Turizm Yatırımları Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi kuruldu!

Akbük Kuştur Turizm Yatırımları Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi Kadıköy'de Mehmet Karışan tarafından kuruldu.

Yeşilyayla Turizm Yatırımları Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi kuruldu!

Yeşilyayla Turizm Yatırımları Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi bugün Kadıköy'de Veli Çilsal tarafından kuruldu.

Veli Ağbaba'dan inşaat malzemelerinin fiyatlarına ilişkin açıklama!

CHP Genel Başkan Yardımcısı Veli Ağbaba, inşaat sektöründe yaşanan krizle ilgili değerlendirmeler yaptı. Türkiye ekonomisinin inşaat sektörüne büyük ölçüde bağımlı olduğunu altını çizen Ağbaba, inşaat malzemelerinin fiyatlarına değindi "Bir yılda yüzde 100'ü aşan artışlar var” dedi.

Murat Doğan kimdir?

İş GYO Yönetim Kurulu Üyesi Murat Doğan kimdir? Murat Doğan daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Murat Doğan'ın biyografisi...

Yenidoğan Hazır Beton İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yenidoğan Hazır Beton İnşaat Ticaret Limited Şirketi bugün Tuzla'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Veli Doğan tarafından kuruldu.

Rahşan Cebe kimdir?

Cushman Wakefield Türkiye yönetici ortağı Rahşan Cebe kimdir? Rahşan Cebe daha önce hangi görevlerde bulunmuştur?

Ankasu Turizm Yatırımları Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Ankasu Turizm Yatırımları Ticaret Anonim Şirketi bugün Kadıköy'de 125 milyon 564 bin 504 TL sermaye bedeli ile Veli Çilsal tarafından kuruldu. 

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Ankara'ya tramvay müjdesi!

Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Ankara Kalesi'nin Akkale'den başlayıp Atakule'de sonlanacak 12 kilometrelik yolu, bir kültür rotası haline getiriyoruz. Ayrıca Ulus trafiğini 2 ayrı tünelle yer altına alarak, Gençlik Parkı ve Hacı Bayram Veli Cami arasında tramvay ile ulaşım sağlayacağız" dedi...

Letan Seyahat Tur Ve Otelcilik Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Letan Seyahat Tur Ve Otelcilik Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 20 bin TL sermaye bedeli ile Levent Karadoğan tarafından kuruldu. 

Veli Çilsal anıtur Haberi

Veli Çilsal anıtur

Türk turizminin önde gelen markalarından Anı Tur 30. yılını İspanya’nın başkenti Madrid’de kutladı. Yılda yaklaşık 300 bin kişinin tercih ettiği Anı Tur’un büyümesinde rol oynayan otelcilerle Madrid’te bir araya gelen Anı Tur Yönetim Kurulu Başkanı Veli Çilsal, bu yıl sektörde Türkiye’den rezervasyon beklentisinin yüksek olduğunu söyledi.

Rusya’da yaşanan devalüasyon, Ukrayna’daki siyasi çalkantı ve Avrupa’daki ekonomik kriz nedeniyle erken rezervasyonda büyük bir fırsat oluştuğunu kaydeden Çilsal, “İnsanlar 3 yıldızlı otel fiyatına 5 yıldızlı tesislere herşey dahil gidebilir” dedi.

Anı Tur 30. yılını turizm profesyonelleri ve işbirliği yaptığı bankacılık sektörünün yöneticileriyle Madrid’te kutladı. Şirketi 22 yaşındayken kurduğunda 3 çalışanın olduğunu belirten Çilsal, şu an 3 bin çalışana ulaştıklarını ve büyük bir aileye dönüştüklerini söyledi.


2023’te 25 otel...

İlk kurulduğu yıl 300 kişiyi gezdirdiklerini şimdi ise...