02 / 05 / 2024

Veli Pabuşçu

Veli Pabuşçu

Fethiye’ye de hizmet veren Merkez Emlak'ın sahibi Veli Pabuşçu, "Arsa üretilmediği için fiyatlar daha da yükselecektir” dedi.

Lebissos Gayrimenkul Ve Danışmanlık Anonim Şirketi kuruldu!

Lebissos Gayrimenkul Ve Danışmanlık Anonim Şirketi bugün Şişli'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Nahit Pabuççu tarafından kuruldu.

Awando Gayrimenkul Ve Turizm Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Awando Gayrimenkul Ve Turizm Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 1 milyon TL sermaye bedeli ile Veli Lıu tarafından kuruldu.

Çorum’daki Veli Paşa Hanı restore ediliyor!

Çorum'da, Osmanlı İmparatorluğu döneminde inşa edilen 154 yıllık Veli Paşa Hanı'nda restorasyon çalışmaları devam ediyor.

154 yıllık Veli Paşa Hanı restore ediliyor!

Osmanlı İmparatorluğu döneminde inşa edilen ve günümüzde çok az örneğinin bulunduğu 154 yıllık Veli Paşa Hanı'nda restorasyon çalışmaları sürüyor.

Veli Göçer inşaat işine geri döndü!

Veli Göçer inşaat ve arsa ofisi şirketini yeniden açtı. Göçer,  1999 depreminde 195 kişinin ölümüne neden olduğu iddiasıyla yargılanmış ve 18 yıl 9 ay hapis cezası almıştı.

Fethiye'de ev fiyatları artacak!

Fethiye’ye de hizmet veren Merkez Emlak'ın sahibi Veli Pabuşçu, "Arsa üretilmediği için fiyatlar daha da yükselecektir” dedi.

Veli Tiryaki: Müteahhitliğe kural getirilmeli!

AKDF Yönetim Kurulu Üyesi ve UMUT Arama Kurtarma Derneği Başkanı Veli Tiryaki, dünyada depremden insan kaybı yaşanan etkilenen ilk ülkelerden biri olan Türkiye'nin deprem ülkesi olduğu gerçeğinin kabul edilmesi gerektiğini belirtti.

Mustafa-Veli Halıcı Ortaokulu açıldı!

Hayırsever Veli Halıcı tarafından yaptırılan ve bu yıl hizmete giren Ürgüp Mustafa-Veli Halıcı İmam Hatip Ortaokulunun açılışı Kültür ve Turizm Bakanı Yaşar Topçu'nun katılımlarında gerçekleştirildi.

Hanönü Şeyh Şaban-ı Veli Camisi'nin temeli atıldı!

Kastamonu Hanönü ilçesinde yapılacak Şeyh Şaban-ı Veli Camisi'nin temeli, düzenlenen törenle atıldı. Törene, Hanönü Belediye Başkanı Serkan Uçar, muhtarlar ve vatandaşlar katıldı.

Pabuçdere Barajı tamamen kurudu!

İstanbul barajlarındaki doluluk oranı son 10 yılın en düşük seviyesi olan 16,31’e indi. Havadan yapılan çekimlerde Pabuçdere Barajı’nın tamamen kuruduğu görülürken, yakınındaki Kazandere Barajı su havzasında inekler ve koyunlar otluyor.

Beykoz Orhan Veli Kanık Parkı açıldı!

Türk Şiiri ’nin “ Garip Şairi ” Orhan Veli Kanık’ın 100. doğum yıl dönümü anısına Şair’in doğduğu Beykoz’ da şairlere ilham verecek bir park yapıldı.

İzmit'te yapımı tamamlanan Hacı Bektaş Veli Ortaokulu törenle açıldı!

Kocaeli İzmit ilçesinde yapımı tamamlanan ve açılışı yapılan Hacı Bektaş Veli Ortaokulu açılı kurdalesini CHP Kocaeli milletvekili Haydar Akar ve AK Parti Kocaeli Milletvekili Muzaffer Baştopçu kesti..

Veli Çoban, Konca Kuriş'in cesedinin bulunduğu villayı yaşam merkezi yaptı!

Konya'da 1990'da gazeteci Konca Kuriş'in cesedinin bahçesinde gömülü bulunduğu villayı satın alan Veli Çoban açtığı rehabilitasyon merkeziyle 10 yıldır engellilere umut dağıtıyor

Veli Pabuşçu Haberi

Veli Pabuşçu

Uzmanlar Fethiye’de ev fiyatlarının önümüzdeki günlerde artacağını söylüyor. Merkez Emlak sahibi Veli Pabuşçu, Fethiye’ye yerli halkın teveccühünün yoğun olduğunu ve yabancılara yönelik satışın da geçmiş yıllara oranla düşüş olduğunu belirtti.


Pabuşçu; “Yanıklar, Kargı gibi koruma bölgelerinde Çevre ve Şehircilik Bakanlığı arsa sıkıntısını gidermek için mutlaka bir çalışma yapması gerekiyor. Bizim duyumlarımıza göre 1-1 buçuk yıl içerisinde bu çalışmayı yapacağı yönde. Yoksa müteahhitler ve burada arsa almak isteyen kişiler sıkıntı yaşayacaktır” dedi. Pabuşçu sözlerinde devam ederken Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’nın Fethiye’deki arsa sıkıntısını gidermek için çalışma yapması gerektiğinin altını çizdi. 


Pabuşçu; “Yerli müşteriler özellikle Faralya, Gökçeovacı ve 2B geçen bölgelerden büyük arazi almaya çalışıyorlar. Ayrıca bu bölgede çok fazla SİT alanı var. Hem doğal hem arkeolojik sit alanları var. Bu da arsa...