19 / 05 / 2024

Venedik Ofisleri ödeme koşulları

Venedik Ofisleri ödeme koşulları

Venedik Ofisleri'nde yer alan ofis seçeneklerinin fiyatları 339 bin TL'den başlıyor. Venedik Ofisleri projesindeki ofislerin alanları ise 53 metrekare ile 202 metrekare arasında farklılık gösteriyor

MESA KOZ’un ofisleri 50 ay vade farksız ödeme ayrıcalığıyla satışta!

İstanbul Anadolu Yakası Kozyatağı’nda yaşam kalitesini zirveye çıkaran MESA KOZ’un ofisleri 50 ay vade farksız ödeme ayrıcalığıyla satışa çıkarıldı.

Skyland İstanbul'da kişiye özel ödeme planı!

İstanbul’un benzersiz mimari yapıları arasında yerini almaya hazırlanan Skyland İstanbul, rezidans ve ofisleri için, banka veya şirket kredisi avantajıyla kişiye özel ödeme planı fırsatı sunuyor.

Skyland İstanbul’dan kişiye özel ödeme planı!

İstanbul’un benzersiz mimari yapıları arasında yerini almaya hazırlanan Skyland İstanbul, rezidans ve ofisleri için, banka veya şirket kredisi avantajıyla kişiye özel ödeme planı fırsatı sunuyor.

Torun Center Rezidans ödeme kampanyası!

Torun Center Rezidans ödeme kampanyası kapsamında 0,70 vade ile 120 ay taksit imkanı sunuluyor. Torun Center'ın rezidans ve ofisleri hemen teslim ediliyor...

Nurol Park Ofisleri ödeme planı!

Atatürk Havalimanı'na 5 dakika uzaklıkta yükselen projede ofis bloğuda satışa çıkıyor. Nurol Park Ofisleri ödeme planı kapsamında sıfır peşinatla kira öder gibi ödeme kolaylığı sağlanıyor.

DKY İnşaat DKY Kartal Ofisleri!

DKY İnşaat DKY Kartal Ofisleri kat bazında satışa sunuluyor. Ödeme planı kapsamında 60 ay 0 faiz avantajı sağlanan projede peşin alımlarda yüzde 15 indirim yapılıyor.

Merter Parima Ofisleri nerede?

Parima Merter ödeme planı kapsamında 50 ay vade yapılıyor. Fer Yapı imzası ile inşa edilen proje 15 bin 500 metrekare arsa alanı üzerinde yükseliyor. Peki Merter Parima Ofisleri nerede?

Sarphan VIP 300 Ofisleri satış fiyatları!

Teslimlerinin bu yıl sonunda yapılması öngörülen Sarphan Finans Park VIP 300 projesinde banka kredisi kullanılarak ödeme yapabilmek mümkün. İşte Sarphan VIP 300 Ofisleri satış fiyatları...

Finans Park VIP 300 Ofisleri nerede?

Toplam 300 adet ofisin satışa sunulduğu Sarphan Finans Park VIP 300 projesinde yüzde 50 peşin ödeme yapılıyor. Projede fiyatlar 880 bin TL'den başlıyor. Peki Finans Park VIP 300 Ofisleri nerede?

Venedik Sarayları Gaziosmanpaşa ödeme koşulları!

Venedik Sarayları Gaziosmanpaşa ödeme koşulları haberimizin içerisinde yer alıyor. Viaport Venezia projesinin bir etabı olarak hayata geçirilen Venedik Sarayları projesinde yüzde 1 KDV avantajı sunuluyor...

Gaziosmanpaşa Venedik Sarayları ödeme tablosu!

Gaziosmanpaşa Venedik Sarayları ödeme tablosu haberimizin içerisinde bulunuyor. İstanbul Avrupa yakasında Gaziosmanpaşa'da yer alan Venedik Sarayları projesinde 1 oda 1 salon dairelerin fiyatları 419 bin liradan başlangıç gösteriyor...

Bayrampaşa Axis İstanbul ödeme planı!

Teslim tarihi 2016 yılı Aralık ayı olarak belirlenen Axis İstanbul Ofisleri 'nin fiyatları 327 bin dolardan başlıyor. Proje İstanbul Bayrampaşa'da yükseliyor. İşte Bayrampaşa Axis İstanbul ödeme planı...

Venedik Sarayları ödeme koşulları!

Venedik Sarayları ödeme koşulları haberimizin içerisinde yer alıyor. Gaziosmanpaşa'da yer alan Viaport Venezia projesinin bir etabı olarak yükselen Venedik Sarayları'nda yüzde 1 KDV avantajı bulunuyor...

Venedik Ofisleri ödeme koşulları Haberi

Venedik Ofisleri ödeme koşulları

Viaport Venezia'nın etabı olan Venedik Sarayları'nda yer alan ofislerin tavan yükseklikleri 53 metrekare olarak belirlendi. 


211 yatay ofisten meydana gelen Venedik Ofisleri kapsamında fiyatlar 339 bin TL'den başlıyor. 


Venedik Ofisleri'nde yer alan ofis seçeneklerinin alanları 53 metrekareden başlıyor ve 202 metrekareye kadar yükseliyor. 


25 bin metrekare alan üzerinde inşa edilen Venedik Sarayları projesindeki ofisler ile San Marco Meydanı’nda çalışma lüksü yaşanıyor. 


Venedik Ofisleri, Mecidiyeköy - Mahmutbey metro hattıyla doğrudan bağlantılı olması, gerekse TEM ve Yeşilköy Havalimanı yakınlığı ile şirketler tarafından yoğun olarak tercih ediliyor.


Ayrıca ofislerin olduğu kısımda; 200 mağazadan oluşacak Viaport AVM bulunacak. Viaport AVM'de sinema, restoranlar ve dünyaca ünlü İtalyan markaları yer alacak. 


Proje kapsamında ayrıca; ofis çalışanları için tasarlanan kapalı otoparklardan doğrudan ofislere çıkış yapılabiliyor.


Venedik Ofisleri iletişim:

Tel: 444 88 42

Web :