19 / 05 / 2024

Venedik Ofisleri teslim tarihi

Venedik Ofisleri teslim tarihi

Venedik Ofisleri'nde yer alan ofis seçeneklerinin fiyatları 339 bin TL'den başlıyor. Venedik Ofisleri projesindeki ofislerin alanları ise 53 metrekare ile 202 metrekare arasında farklılık gösteriyor

Lider Faktoring, Skyland İstanbul'daki ofisleri teslim aldı!

Lider Faktoring, Skyland İstanbul Seyrantepe projesinin B Blok Ofis Kulesinin 34. katındaki 14 ofisi teslim aldı.

Egeyapı Beylerbeyi Ofisleri ne zaman teslim?

Ege Yapı imzasıyla dizayn edilen Egeyapı Beylerbeyi Ofisleri 11 bin 67 metrekare inşaat alanına sahip. Proje İstanbul Anadolu Yakası'nda Beylerbeyi'nde yer alıyor. Peki Egeyapı Beylerbeyi Ofisleri ne zaman teslim?

Ferko Line Ofisleri ne zaman teslim?

4 blok şeklinde yükselen Kağıthane Ferko Line Ofisleri 120 milyon dolarlık yatırım değeri ile 20 bin 436 metrekare arsa alanı yüzerinde inşa ediliyor. Peki Ferko Line Ofisleri ne zaman teslim?

Sur Yapı Vitrin ve Axis İstanbul'da teslimler başladı!

2016 Mayıs ayında önce Axis İstanbul AVM’nin açılışını gerçekleştiren Sur Yapı şimdi de APlus ofisleri teslim ediyor. Sur Yapı satış ve inşasını tamamladığı Vitrin projesinin teslimini ise taahhüt ettiği tarihten önce gerçekleştiriyor.

1453 Ağaoğlu Ofisleri fiyatlar!

1453 Ağaoğlu Ofisleri'nde fiyatlar 1 milyon 606 bin liradan başlangıç gösteriliyor. İlk ofis bloğunda satışların başladığı Maslak 1453'te ofisler bu yıl sonunda teslim ediliyor...

Mahmutbey Başkule Ofisleri Mayıs 2016'da teslim!

Mahmutbey Başkule Ofisleri Mayıs 2016'da teslim edilecek. Toplamda 72 adet ofisten oluşan proje 6 bin 478 metrekarelik arsa alanı üzerinde hayata geçiriliyor.

Nurol Park Basın Ekspres Ofisleri satılık!

Nurol Park'ta ofislerin alanları 99 metrekareden başlıyor. Dairelerin 1+1'den 4+1'e kadar değiştiği proje Nurol Gayrimenkul Yatırım Ortaklığıyla yükseliyor. Nurol Park Basın Ekspres Ofisleri satılık hemen teslim avantajı sağlanıyor.

DKY Business Kartal Ofisleri nerede?

DKY Kartal Business'ta ofis fiyatları 722 bin TL'den başlıyor. DKY İnşaat tarafından hayata geçirilen projenin 2017 yılı sonunda teslim edilmesi planlanıyor. Peki DKY Business Kartal Ofisleri nerede?

Şölen Çikolata ilk projesini 2016 Mart’ta teslim edecek!

Çikolata ve şekerleme üreticilerinden Şölen Çikolata’nın da sahibi olan Çoban ailesinin gayrimenkul şirketi Balance Gayrimenkul’ün ilk projesi Balance Güneşli’deki ofisleri 2016’nın mart ayında teslim edecek.

Ferko Signature Ofisleri ne zaman teslim?

2 blok şeklinde inşa edilen proje konum bilgisi kapsamında Fatih Sultan Mehmet Köprüsü'ne 6 kilometre kadar uzaklıkta yer alıyor. Peki Ferko Signature Ofisleri ne zaman teslim?

Ferko Signature ne zaman teslim edilecek?

Taksim'e 7 kilometre mesafede bulunan Ferko Signature Ofisleri 127 bin metrekare arsa üzerinde yükseliyor. Proje 2 bloktan oluşuyor. Peki Ferko Signature ne zaman teslim edilecek?

İstanbul Uluslararası Finans Merkezi Ofisleri Projesi!

Toplam bin 500 konut ve 200 ticari üniteden meydana gelen proje 50 bin kişiye istihdam sağlayacak. İstanbul Uluslararası Finans Merkezi Ofisleri Projesi teslimleri 2018 yılında teslim edilecek.

Emlak Çadırı Ofisleri ne zaman teslim edilecek?

İçerisinde 10 adet VIP ofis bulunan Emlak Çadırı 2015 ‘de başvurular 29 Mayıs Cuma günü saat 17:00'e kadar kabul edilecek. Peki Emlak Çadırı Ofisleri ne zaman teslim edilecek?

Venedik Ofisleri teslim tarihi Haberi

Venedik Ofisleri teslim tarihi

Viaport Venezia'nın etabı olan Venedik Sarayları'nda yer alan ofislerin tavan yükseklikleri 53 metrekare olarak belirlendi. 


211 yatay ofisten meydana gelen Venedik Ofisleri kapsamında fiyatlar 339 bin TL'den başlıyor. 


Venedik Ofisleri'nde yer alan ofis seçeneklerinin alanları 53 metrekareden başlıyor ve 202 metrekareye kadar yükseliyor. 


25 bin metrekare alan üzerinde inşa edilen Venedik Sarayları projesindeki ofisler ile San Marco Meydanı’nda çalışma lüksü yaşanıyor. 


Venedik Ofisleri, Mecidiyeköy - Mahmutbey metro hattıyla doğrudan bağlantılı olması, gerekse TEM ve Yeşilköy Havalimanı yakınlığı ile şirketler tarafından yoğun olarak tercih ediliyor.


Ayrıca ofislerin olduğu kısımda; 200 mağazadan oluşacak Viaport AVM bulunacak. Viaport AVM'de sinema, restoranlar ve dünyaca ünlü İtalyan markaları yer alacak. 


Proje kapsamında ayrıca; ofis çalışanları için tasarlanan kapalı otoparklardan doğrudan ofislere çıkış yapılabiliyor.


Venedik Ofisleri iletişim:

Tel: 444 88 42

Web :