17 / 05 / 2024

Ventaş Nakliyat Elektrik İnşaat Ticaret Limited Şirketi

Ventaş Nakliyat Elektrik İnşaat Ticaret Limited Şirketi

Ventaş Nakliyat Elektrik İnşaat Ticaret Limited Şirketi 10 bin TL sermaye ile bugün Muharrem Yıldırım tarafından kuruldu.

Akbuğa İnşaat Yapı Malzemeleri Hafriyat Nakliyat Elektrik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Akbuğa İnşaat Yapı Malzemeleri Hafriyat Nakliyat Elektrik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Silivri'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Bircan Akbuğa tarafından kuruldu.

Kumsar İnşaat Malzemeleri Hırdavat Nakliyat Elektrik Temizlik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kumsar İnşaat Malzemeleri Hırdavat Nakliyat Elektrik Temizlik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 400 bin TL sermaye bedeli ile Hüseyin Selçuk tarafından kuruldu.

Acarlar1 İnşaat Elektrik Nakliyat Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Acarlar1 İnşaat Elektrik Nakliyat Sanayi Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 1 milyon TL sermaye bedeli ile Mehmet Acar tarafından kuruldu.

Erim Hafriyat İnşaat Nakliyat Elektrik Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Erim Hafriyat İnşaat Nakliyat Elektrik Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Çekmeköy'de 400 bin TL sermaye bedeli ile Muhammet Özkan tarafından kuruldu.

Kaskal İnşaat Otomotiv Plastik Elektrik Elektronik Orman Ürünleri Nakliyat Sanayi Ve Ticaret Ltd.Şti. kuruldu!

Kaskal İnşaat Otomotiv Plastik Elektrik Elektronik Orman Ürünleri Nakliyat Sanayi Ve Ticaret Ltd.Şti. Bağcılar'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Yılmazoğlu tarafından kuruldu.

Tekcesan Grup İnşaat Nakliyat Plastik Cam Elektrik Sanayi Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Tekcesan Grup İnşaat Nakliyat Plastik Cam Elektrik Sanayi Ticaret Limited Şirketi Sultangazi’de 500.000,00 TL sermeye bedeli ile Selçuj Tekçe tarafından kuruldu.

Yeni Araslar İnşaat Hafriyat Elektrik Malzemeleri Nakliyat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yeni Araslar İnşaat Hafriyat Elektrik Malzemeleri Nakliyat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 750 bin TL sermaye bedeli ile İslam Aktarli tarafından kuruldu.

Çağrı Asfalt İnşaat Hafriyat Metal Elektrik Temizlik Nakliyat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Çağrı Asfalt İnşaat Hafriyat Metal Elektrik Temizlik Nakliyat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Ataşehir'de 400 bin TL sermaye bedeli ile Gökhan Kocatepe tarafından kuruldu.

Çeviri İnşaat Hafriyat Metal Elektrik Temizlik Nakliyat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Çeviri İnşaat Hafriyat Metal Elektrik Temizlik Nakliyat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü'nde 400 bin TL sermaye bedeli ile Batuhan Uçar tarafından kuruldu.

Özn Hafriyat Nakliyat İnşaat Elektrik Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Özn Hafriyat Nakliyat İnşaat Elektrik Sanayi Ticaret Limited Şirketi Kağıthane'de 600 bin TL sermaye bedeli ile Rıza Özkan tarafından kuruldu.

Çakıroğulları Elektrik Enerji Hafriyat Nakliyat İnşaat Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Çakıroğulları Elektrik Enerji Hafriyat Nakliyat İnşaat Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Başakşehir'de Enver Dursun ve Hüseyin Dursun ortaklığında kuruldu.

Güneşoğlu Elektrik Orman Ürünleri Palet Nakliyat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Güneşoğlu Elektrik Orman Ürünleri Palet Nakliyat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Avcılar'da Osman Demir tarafından kuruldu.

Üstastsan İnşaat Nakliyat Elektrik Reklam Petrol Sanayi Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Üstastsan İnşaat Nakliyat Elektrik Reklam Petrol Sanayi Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü'nde Emre Çilkoparan tarafından kuruldu! Beylikdüzü'nde Emre Çilkoparan tarafından kuruldu!

Ventaş Nakliyat Elektrik İnşaat Ticaret Limited Şirketi Haberi

Ventaş Nakliyat Elektrik İnşaat Ticaret Limited Şirketi

Ventaş Nakliyat Elektrik İnşaat Ticaret Limited Şirketi Muharrem Yıldırım tarafından 10 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Ventaş Nakliyat Elektrik İnşaat Ticaret Limited Şirketi iş konusu; YURT IÇI - YURT DISI NAKLIYAT KARGO a. Yurt içinde ve dısında her nevi kara, hava ve deniz nakil vasıtaları ile yük ve esya tasımacılıgı, nakliye komisyonculugu yapmak. b. Sirket faaliyeti ile ilgili her türlü nakil vasıtaları alır, satar, kiralar ve kiraya verir. c. Yurt içinde ve yurt dısında paket, zarf ve kargo tasımacılıgı yapmak. Araçlı araçsız kurye hizmetleri vermek. d. Hava, deniz ve kara yolları ile her nevi kargonun nakliyesini, tahmil ve tahliyesini yapmak ELEKTRIK MALZEMELERI a. Her türlü elektrikli ve elektronik kontrol aletleri, elektronik devre elemanları, iletken, yarı iletken ve entegre devre...