02 / 05 / 2024

Ventaş Nakliyat Elektrik İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!


Ventaş Nakliyat Elektrik İnşaat Ticaret Limited Şirketi 10 bin TL sermaye ile bugün Muharrem Yıldırım tarafından kuruldu.



Ventaş Nakliyat Elektrik İnşaat Ticaret Limited Şirketi Muharrem Yıldırım tarafından 10 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Ventaş Nakliyat Elektrik İnşaat Ticaret Limited Şirketi iş konusu; YURT IÇI - YURT DISI NAKLIYAT KARGO a. Yurt içinde ve dısında her nevi kara, hava ve deniz nakil vasıtaları ile yük ve esya tasımacılıgı, nakliye komisyonculugu yapmak. b. Sirket faaliyeti ile ilgili her türlü nakil vasıtaları alır, satar, kiralar ve kiraya verir. c. Yurt içinde ve yurt dısında paket, zarf ve kargo tasımacılıgı yapmak. Araçlı araçsız kurye hizmetleri vermek. d. Hava, deniz ve kara yolları ile her nevi kargonun nakliyesini, tahmil ve tahliyesini yapmak ELEKTRIK MALZEMELERI a. Her türlü elektrikli ve elektronik kontrol aletleri, elektronik devre elemanları, iletken, yarı iletken ve entegre devre elemanları, mikroçipler ve bunların birlestirme.......ve anasözleşmesinde yazılı işler.


Geri Dön