04 / 05 / 2024

Venüs Residence nerede

Venüs Residence nerede

Gayrimenkul sektörünün önde gelen şirketlerinden Mresco Türkiye İstanbul Esenyurt’ta ki Venüs Residence’deki örnek dairelerini tanıttı.

Venüs Residence örnek dairelerini tanıttı!

Gayrimenkul sektörünün önde gelen şirketlerinden Mresco Türkiye İstanbul Esenyurt’ta ki Venüs Residence’deki örnek dairelerini tanıttı.

Mresco Türkiye Venüs projesiyle 20 yıl vade kampanyasına katıldı!

Gayrimenkul sektörünün önde gelen şirketlerinden Mresco Türkiye İstanbul Esenyurt’ta gerçekleştirdiği Venüs Residence projesiyle 20 yıl vade kampanyasına katıldı.

Venüs Residence'ta yüzde 20’ye varan fiyat avantajı!

Gayrimenkul sektörünün önde gelen şirketlerinden Mresco Türkiye İstanbul Esenyurt’ta gerçekleştirdiği Venüs Residence ile iddialı. Kuveyt’in en büyük gruplarından Murabahat Gayrimenkul Çözümleri’nin Türkiye yapılanması Mresco Türkiye bu proje ile Körfez’in ışığını Türkiye’ye taşıyor.

İnanlar Terrace Koru Residence nerede?

Terrace Koru Evleri fiyatları 299 bin TL'den başlıyor. İnanlar İnşaat imzası ile yükselen projede 30 ay vade avantajı sunuluyor. Peki İnanlar Terrace Koru Residence nerede?

AND Kartal Residence nerede?

7 bloktan oluşan AND Kartal Konutları Anadolu Gayrimenkul imzası taşıyor. Proje 46 bin 597 metrekare arsa üzerinde yükseliyor. Peki AND Kartal Residence nerede?

Bakırköy City Residence nerede?

Bakırköy City'de dairelerin alanları minimum 87 metrekare olarak tasarlandı. Proje bedeli 200 milyon TL olarak belirlenen proje 9 bin 933 metrekare arsa üzerinde yükseliyor. Peki Bakırköy City Residence nerede?

Beyoğlu Elysium Soul Residence nerede?

Elysium Soul Beyoğlu'nda daire teslimlerinin 2017 yılında yapılması planlanıyor. Proje 6 bin 610 metrekarelik arsa üzerinde inşa ediliyor. Peki Beyoğlu Elysium Soul Residence nerede?

Tual Adalar Residence nerede?

8 blok halinde inşa edilecek Tual Adalar'da daireler 1+1'den 4+1'e kadar farklı tipte tasarlandı. Projenin 2017 yılı sonunda teslim edilmesi planlanıyor. Peki Tual Adalar Residence nerede?

Sahilada Maltepe Residence nerede?

Maltepe Sahilada Konutları 1+1'den dublekse kadar farklı tipte tasarlandı. Proje 10 bin metrekare arsa üzerinde inşa ediliyor. Peki Sahilada Maltepe Residence nerede?

Batışehir Residence nerede?

Teslimlerin hemen gerçekleştiği Batışehir'de 1+0'dan 5+1 dublekse kadar farklı daire seçenekleri yer alıyor. Projede 3 bin 180 TL'lik taksitlerle ödeme yapılabiliyor. Peki Batışehir Residence nerede?

Hill Kartal Residence nerede?

Teslimlerin 30 ay içerisinde gerçekleşeceği Hil Kartal'da 193 adet konut bulunuyor. Proje 32 bin 400 metrekarelik inşaat alanından oluşuyor. Peki Hill Kartal Residence nerede?

Adım İstanbul Residence nerede?

Adım İstanbul Başakşehir'de konutların alanları 60 ile 300 metrekare arasında değişiyor. Projede 615 tane daire ve 120 tane ticari birim bulunuyor. Peki Adım İstanbul Residence nerede?

Vira İstanbul Residence nerede?

Vira İstanbul'da 1.156 daire ve 39 cadde mağazası bulunuyor. Gül Proje imzası taşıyan proje 17 blok halinde inşa ediliyor. Peki Vira İstanbul Residence nerede?

Venüs Residence nerede Haberi

Venüs Residence nerede

Kuveyt’in en büyük gruplarından Murabahat Gayrimenkul Çözümleri’nin Türkiye yapılanması Mresco Türkiye Venüs Residence ile Körfez’in ışığını Türkiye’ye taşıdı. 


Alışveriş merkezlerine yakınlığı ve sahip olduğu tesisler ile sakinlerine sosyal bir yaşam vaat eden Venüs Residence projesinde örnek daireler hazırlandı. Projede fiyatlar 400.000.-TL ve 1.500.000.-TL  arasında değişiyor. Ekim ayında teslim edilecek olan dairelerde metrekare başına düşen yüzde 20’ye varan fiyat avantajları sunuluyor.


Yetişkin ve çocuklar için ayrılmış iki adet kapalı yüzme havuzu, Türk hamamı, fitness center, sauna, dinlenme odası, SPA, buhar odası, kapalı otopark ve kendi özel alışveriş merkezi ile 23.000 m2 alan üzerine inşaa edildi. Birbirinden bağımsız 111 akıllı daire ile aile ve çocukların yaşam konforunu, 24 saat kameralı güvenlik tedbirleri ile birleştiren Venüs Residence ısı ve ses yalıtımında son teknoloji donanımının...