05 / 05 / 2024

Venüs Yapı Malzemeleri İnşaat Taahhüt Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi

Venüs Yapı Malzemeleri İnşaat Taahhüt Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi

Venüs Yapı Malzemeleri İnşaat Taahhüt Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Şahittin Baş ve Serhat Doyurur ortaklığıyla 10 bin TL sermaye ile 11 Şubat'ta Beşiktaş, Levent Mahallesi, Çarşı Caddesi'nde kuruldu.

Smr Nalburiye Ve Yapı Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Smr Nalburiye Ve Yapı Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Sarıyer'de 15 milyon TL sermaye bedeli ile Sümeyra Beyazkuş tarafından kuruldu.

Özdem Grup Yapı Malzemeleri Elektrik Elektronik Otomotiv Gıda Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Özdem Grup Yapı Malzemeleri Elektrik Elektronik Otomotiv Gıda Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 850 bin TL sermaye bedeli ile Uğur Sığın tarafından kuruldu.

Söğüt Yapı Malzemeleri İnşaat Elektrik İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Söğüt Yapı Malzemeleri İnşaat Elektrik İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Avcılar'da 2 milyon TL sermaye bedeli ile Cihat Şimşek tarafından kuruldu.

Çirmen İnşaat Metal Yapı Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Çirmen İnşaat Metal Yapı Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi Çekmeköy'de 750 bin TL sermaye bedeli ile Süleyman İnan tarafından kuruldu.

Kazna Yapı Malzemeleri Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Kazna Yapı Malzemeleri Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Kartal'da Göksel Sünbül ve Zavur Akhverdiyev ortaklığında kuruldu.

Sönmezler Dizayn Müteahhitlik Yapı Malzemeleri İnşaat Otomotiv Haf. Nak.San.Ve Tic.Ltd.Şti.Dudullu Şb. açıldı!

Sönmezler Dizayn Müteahhitlik Yapı Malzemeleri İnşaat Otomotiv Haf. Nak.San.Ve Tic.Ltd.Şti.Dudullu Şb. bugün Ümraniye'de 800 bin TL sermaye bedeli ile Önder Sönmez ve Nurettin Sönmez ortaklığında açıldı.

Mti Gayrimenkul Restorasyon Yapı Malzemeleri İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mti Gayrimenkul Restorasyon Yapı Malzemeleri İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Beyoğlu’nda  200  bin TL sermaye bedeli ile S Habip Çiftçi tarafından kuruldu.

Türk yapı malzemeleri sektöründen ilk 9 ayda 23 milyar dolarlık ihracat!

Türkiye’nin en fazla cari fazla veren sektörlerinden biri olan ve 219 ülkeye ürün satışı gerçekleştiren yapı malzemeleri sektörü ihracatta yükselişini sürdürüyor. Sektörün ihracat rakamı Ocak-Eylül döneminde, 2020'nin aynı dönemine göre yüzde 50 oranında arttı ve 23 milyar dolar oldu. 

Karat Mekanik Tesisat İnşaat Ve Yapı Malzemeleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Karat Mekanik Tesisat İnşaat Ve Yapı Malzemeleri Ticaret Limited Şirketi Bahçelievler’de   50 bin TL sermaye bedeli  ile Gülden Sönmez tarafından  kuruldu.

Türk yapı malzemeleri sektöründe hedef ilk 5!

Yapı malzemeleri sektörü dünya liginde en iyi derecesini 24 milyar dolar ihracatla 2012'de gerçekleştirerek 8'nci oldu. Türkiye bu sıralamada 2016'da 12. oldu, 2020 yılında 9. sıraya yerleşti.

Türk yapı malzemeleri dünyada ilk 10’da!

Türk yapı malzemeleri sektörü merakla beklenen rakamlara göre, dünya sıralamasında iki basamak birden yükseldi ve dokuzuncu sıraya oturdu.

Drj Yapı Malzemeleri Elektrik Metal Nakliye Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Drj Yapı Malzemeleri Elektrik Metal Nakliye Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Murat Süküt tarafından kuruldu.

Yenioluşum Zemin Yapı Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yenioluşum Zemin Yapı Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi Kartal'da 600 bin TL sermaye bedeli ile Süleyman Uysal tarafından kuruldu.

Venüs Yapı Malzemeleri İnşaat Taahhüt Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Haberi

Venüs Yapı Malzemeleri İnşaat Taahhüt Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi

Venüs Yapı Malzemeleri İnşaat Taahhüt Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Şahittin Baş ve Serhat Doyurur ortaklığıyla 10 bin TL sermaye ile 11 Şubat'ta Beşiktaş, Levent Mahallesi, Çarşı Caddesi'nde kuruldu. 


Venüs Yapı Malzemeleri İnşaat Taahhüt Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; 1- Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak.Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek ve kiraya vermek.Türkiye sınırları içinde veya yabancı ülkelerde,...