15 / 05 / 2024

vera residence emlak kulisi

vera residence emlak kulisi

Vera Residence projesindeki konutlar satışa çıktı. 140 milyon liralık yatırımla yükselen projede yer alan konutların fiyatları 187 bin 923 TL'den başlıyor

Kule Residence'ta son 60 daire! 413 bin TL'ye!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'na ait Kayaşehir Emlak Konut Evleri'nde satışa çıkan Kule Residence'da satış patlaması yaşanıyor. Projede 185 daireden 125'i sahiplerini buldu...

Kayaşehir Emlak Konut Evleri'nin Kule Residence bloğu satışta!

Satışa açılır açılmaz yoğun bir talep yaşanan 30 katlı Kule Residence'da 185 daireden 108'i sahiplerini bulurken yerleşim ve yaşam başlayan Kule'de 77 dairenin satışı  Turyap Holding aracılığı ile devam ediyor.

Nidapark Küçükyalı Residence ön satış fiyatları 2017!

Nidapark Küçükyalı Residence projesi Tahincioğlu Gayrimenkul imzasıyla İstanbul Maltepe'ye bağlı Küçükyalı'da hayata geçiriliyor. Nidapark Küçükyalı Residence'de Emlak Konut kampanyasına katıldı.İşte Nidapark Küçükyalı Residence ön satış fiyatları 2017...

Nef Ataköy Residence daire fiyatları 2017!

Nef Ataköy Residence daire fiyatları 822 bin TL'den başlayarak değişiyor. Emlak Konut kampanyasına katılan Nef Ataköy'de 0,79 faizle 240 ay vade imkanı sunuluyor...

Greenox Residence projesinden CNR Emlak Fuarı’na özel kampanya!

Otomobil kiralama şirketi Corporent ve Greenox Residence CNR Emlak Fuarı’na özel bir kampanya için bir araya geldi.

Greenox Residence’ta CNR Emlak Fuarı’na özel kampanya!

Aycan&Feres İş Ortaklığı, 17 – 20 Kasım 2016 tarihleri arasında düzenlenen ve emlak sektörünün önde gelen firmalarının bulunduğu 4. Emlak Yatırım Projeleri ve Finansmanı Fuarı’na Greenox Urban Residence projesi ile katılıyor

Vera Emlak İnşaat ve Yapı Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Vera Emlak İnşaat ve Yapı Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Temel Barış Durmuş ve Özcan Arı ortaklığıyla 100 bin TL sermaye ile 7 Mart'ta Avcılar, Mustafa Kemalpaşa Mahallesi'nde kuruldu.

Kartal Tual Adalar Residence teslim tarihi!

Kartal Tual Adalar Residence projesinde 1+1 fiyatları 340 bin liradan başlıyor. Tual Adalar Residence projesi Emlak Konut GYO güvencesiyle inşa ediliyor...

Seyran Şehir Residence iletişim!

Seyran Şehir Residence iletişim için 0212 687 08 08 numaralı telefonu arayabilirsiniz. Emlak Konut GYO güvencesine sahip projede konut fiyatları 500 bin TL'den başlıyor.

Nadia Residence Emlak Fuarı 2015'te görücüye çıktı!

Türkiye ve yakın coğrafyanın konut, iş yeri, alışveriş merkezi yatırımcıları ile katılımcı firmalarını bir araya getiren Emlak Fuarı, ikinci gününde de yoğun ilgi görüyor.

Kağıthane Vera Residence nerede?

Vera Residence'de daire tipleri 1+0'dan 3+1 dublekse kadar farklı şekilde dizayn edildi. Projede fiyatlar 285 bin TL'den başlıyor. Peki Kağıthane Vera Residence nerede?

Vera Group Vera Residence fiyat listesi!

Vera Group Vera Residence fiyat listesi daire tiplerine göre farklılık gösteriyor. Bu yıl Kasım ayında teslim edilmesi planlanan projenin yüzde 90'ı tamamlandı.

Vera Gayrimenkul ve Yatırım Danışmanlığı kurumsallaşmayı hedefliyor!

6 yıldır emlak sektöründe faaliyetlerine devam eden Vera Gayrimenkul ve Yatırım Danışmanlığı firması, kurumsal bir marka olma hedefiyle çalışmalarına devam ediyor.

vera residence emlak kulisi Haberi

vera residence emlak kulisi



Vera Grup'un Di Yapı ile birlikte hayata geçirdiği Vera Residence projesi bugün satışa çıktı. İstanbul'un Avrupa Yakası'nda Kağıthane'de konumlandırılan Vera Residence'ta toplam 220 konut ile 14 ticari ünite bulunuyor. 


140 milyon liralık yatırım bedeliyle yükselen Vera Residence kapsamında toplam arsa alanı 28 bin metrekare olarak belirlendi. 


Vera Residence basın toplantısı 1. bölüm için tıklayınız

Vera Residence basın toplantısı 2. bölüm için tıklayınız

Vera Residence Mustafa Yılmaz röportajı için tıklayınız


Vera Residence projesi kapsamında stüdyolar 52 metrekare ile 56 metrekare, 1+1'ler 76 metrekare, 2+1'ler 100 metrekare ve 115 metrekare, 2+1 dubleksler 140 metrekare ila 150 metrekare ve 3+1 dubleksler 194 metrekare ila 227 metrekare şeklinde tasarlandı. 


Vera Rezidans projesi kapsamında yer alan stüdyoların fiyatları 187 bin 923 TL ile 239 bin 338 TL...