24 / 05 / 2024

Verde Blu Turizm adres 

Verde Blu Turizm adres 

Verde Blu Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Büyükçekmece'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Mesut Uzun tarafından kuruldu.

Verde Blu Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Verde Blu Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Büyükçekmece'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Mesut Uzun tarafından kuruldu.

Verde Otelcilik Turizm ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Verde Otelcilik Turizm ve Ticaret Limited Şirketi bugün Zeytinburnu'nda 50 bin TL sermaye bedeli ile Ali Gün tarafından kuruldu.

Diyarbakır Radisson Blu Hotel açıldı!

Meya Otelcilik Turizm AŞ tarafından Diyarbakır’da Radisson Blu Hotel’i hizmete açıldı. Yapımı 3,5 yıl süren otel için 25 milyon dolar açıldı.

Verde Turizm ve Organizasyon Ticaret Limited Şirketi Zeytinburnu Şubesi açıldı!

Verde Turizm ve Organizasyon Ticaret Limited Şirketi Zeytinburnu Şubesi, Hakan Namık Kem Şentürk Şube Müdürlüğü'nde 50 bin TL'lik sermaye bedeli ile 20 Kasım'da Zeytinburnu'nda kuruldu.

Gloria Verde Resort Serik'e Yeşil Yıldız getirdi!

2 bin 122 dönümlük arazideki Gloria Hotels&Resorts grubu içindeki Gloria Verde Resort Kültür ve Turizm Bakanlığı Yatırım ve İşletmeler Genel Müdürlüğü tarafından 'Çevreye Duyarlı Konaklama Tesisi Belgesi' almaya hak kazandı.

Gloria Verde Resort Yeşil Yıldız aldı!

Doğa ile iç içe tatil imkanı sunan Gloria Verde Resort, doğaya duyduğu saygı ve duyarlılığı ile Kültür ve Turizm Bakanlığı tarafından verilen ve Yeşil Yıldız olarak da bilinen "Çevreye Duyarlı Konaklama Tesisi Belgesi"ni almaya layık görüldü.

Gloria Verde Resort Çevreye Duyarlı Konaklama Tesisi Belgesi aldı!

Gloria Verde Resort, Kültür ve Turizm Bakanlığı Yatırım ve İşletmeler Genel Müdürlüğü tarafından yapılan değerlendirme sonucu "Çevreye Duyarlı Konaklama Tesisi Belgesi" almaya hak kazandı.

Radisson Blu Tuzla'da açıldı!

CARLSON Rezidor Hotel Group'a bağlı Radisson Blu markasının İstanbul'daki ilk SPA oteli Tuzla'da açıldı. Toplam 55 bin metrekarelik arazi üzerine inşaa edilen otelin yatırım ve inşaatını Kolin İnşaat ve Turizm gerçekleştirdi...

Dilek Holding, iki Radisson Blu açacak!

Sheraton çeşme oteliyle turizm sektörüne giren Dilek Holding, şehir otelciliğinde büyüme kararı aldı. Dilek Holding Başkanı İskender Dilek, “İstanbul 'da biri şžişli, diğeri Pera 'da 160 milyon dolar yatırımla iki Radisson Blu otelini aynı anda açacağız

Meka Yapı ve Turizm şžirketi davasında son durum!

Kadıköy 1. Asliye Ticaret Mahkemesi, Meka Yapı ve Turizm Limited şžirketi'nin iflas talebiyle ilgili olarak açılan ve mahkema tarafından verilen ara kararı ilan etti

Doruk Emlak Oto Turizm'e duruşma günü bildirildi!

Tire Asliye Hukuk Mahkemesi, Doruk Emlak Oto Turizm Danışmanlığı Komisyonculuğu'na adres değişikliğinden dolayı dava gününü bildiremediğinden ilanen tebliğ etti

Utopya Turizm İnşaat 7.7 milyon TL'lik kredi borcunu kapattı

Utopya Turizm İnşaat İşletmecilik Ticaret A.şž, hisselerinin halka arzı sonrasında, bankalara olan 7.7 milyon TL kredi borcu ile 716 bin 500 TL leasing borcunu kapattığını açıkladı

Petrokent Turizm'den aylık bildirim!

Petrokent Turizm A.şž, 1 Ocak 2011 - 31 Ocak 2011 dönemine ilişkin aylık bildirim yayınladı

Verde Blu Turizm adres  Haberi

Verde Blu Turizm adres 

Verde Blu Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Büyükçekmece'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Mesut Uzun tarafından kuruldu.

Verde Blu Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi konusu:
TURİZM ve SEYAHAT ACENTALIĞI -Otel, motel, kamping, pansiyon, tatil köyü, dinlenme evleri, termal istasyonu, plaj, pastane, lokanta, kafeterya, çay bahçesi, kıraathaneler, nargile salonları gibi konaklama, dinlenme, gezme, eğlenme, yiyecek ve içecek yerleri, komple turistik tesisler, yüzme havuzu, hamam, sauna, turistik alanlar, otoparklar, su sporları, kış sporları, doğa sporları, dağ turizmi, kaplıca turizmi, açık ve kapalı spor salonları, gece kulübü dağ, deniz ve diğer su spor ve eğlenceleri rafting, su kayağı, yüzme ve bu alandaki diğer dağ ve su sporlarına yönelik faaliyetler ve bu faaliyetler için gerekli tesis ve işletmeleri kiralayabilir, kiraya verebilir, devir...