05 / 05 / 2024

vergi dairelerinde tebligat bilgileri

vergi dairelerinde tebligat bilgileri

İstanbul Vergi Dairesi Başkanı Dakın, "ilk defa bu sene tüm vergi dairelerinde panolara asılan tebligat bilgilerini sanal ortama aktararak TC veya vergi kimlik nungarası ile sorgulama yapabilir hale getirdik" dedi...

Vergi dairelerinde hafta sonu yoğunluğu!

Vergi ve borç yapılandırmada borç taksit ödemeleri için son gün 1 Mart Pazartesi. Yoğunluğun engellenmesi için bugün vergi daireleri açık olacak. Borçlarını ödemek ve yapılandırmak isteyenler sabah 07.30'dan itibaren sıraya girdi ve uzun kuyruklar oluşturdu.

Vergi dairelerinde yapılandırma mesaisi!

Vergi dairelerinin hafta sonu açık olacağın duyurulmasının ardından vergi borçlarını ödemek ve yapılandırma işlemini son güne bırakanlar vergi dairelerinde uzun kuyruklar oluşturdu.

Gayrimenkulde e-haciz yaygınlaşacak!

Gelir İdaresi Başkanlığı tarafından vergi borçluları için hayata geçirilen gayrimenkulde elektronik haciz uygulaması yıl sonuna kadar tüm vergi dairelerinde yaygınlaştırılacak.

Vergi dairelerinde yapılandırma mesaisi!

Gelir İdaresi Başkanlığı, vergi borcu yapılandırmasının ikinci taksit ödemesi için son gün olduğu ve vergi dairelerinin saat 21.00'e kadar açık olduğunu açıkladı.

Vergi dairelerinde yapılandırma mesaisi!

Kamu alacaklarının yeniden yapılandırılmasına ilişkin kanun kapsamındaki borçların peşin ve ilk taksit ödemesi için bugün son gün. Ödemeler bugün saat 19:00'a kadar yapılabilecek.

Vergi dairelerinde yapılandırma mesaisi!

Vergi daireleri, yeniden yapılandırmaya ilişkin taksit ödemeleri nedeniyle mesai yapacak. Borçluların, 1 Ekim mesai saati bitimine kadar ödeme yapmaları gerekiyor.

Vergi dairelerinde son gün yoğunluğu!

Kamuya ait olan borçların yapılandırılmasına yönelik başvuru süresinin bugün itibariyle sona ermesi sebebiyle vergi dairelerinde yoğunluk yaşanıyor.

Vergi dairesi çalışma saatleri 2018!

Vergi dairelerinde, gayrimenkuller için kira gelir ver değer artış vergisi borçları ödeniyor. Peki, ödemeler saat kaç ile kaç arasında yapılabilir? İşte vergi dairesi çalışma saatleri 2018..

Vergi dairelerinde yapılandırma yoğunluğu!

Maliye Bakanı Naci Ağbal, yeniden yapılandırma kapsamındaki ödemeler hakkında değerlendirmelerde bulundu. Ağbal, "Vergi dairelerimizde büyük bir yoğunluk var'' diye konuştu.

Vergi dairelerinde yapılandırma mesaisi!

Gelir İdaresi Başkanlığı tarafından gerçekleştirilen yeniden yapılandırma düzenlemesi nedeniyle vergi daireleri mesai yapacak.

KDV iadesinde uygulama birliği sağlandı!

Maliye Bakanlığı tarafından KDV iadesinde değişikliğe gidildi. KDV iadelerinde e-defter beratı şartı getirildi. Vergi dairelerinde uygulama birliği sağladı.

Vergi dairelerinde yapılandırma mesaisi!

İstanbul'da, vergi ve prim borçları başta olmak üzere, bazı alacakların yeniden yapılandırılması ödemeleri için gece de açık tutulan vergi dairelerinde yoğunluk oluştu.

Vergi dairelerinde yoğunluk!

Vergi borcu yapılandırılmasında ilk taksidin son günü olması nedeniyle vergi daireleri veznelerinde yoğunluk yaşandı.

vergi dairelerinde tebligat bilgileri Haberi

vergi dairelerinde tebligat bilgileri

İstanbul Vergi Dairesi Başkanı Dakın, "ilk defa bu sene tüm vergi dairelerinde panolara asılan tebligat bilgilerini sanal ortama aktararak TC veya vergi kimlik numarası ile sorgulama yapabilir hale getirdik" dedi. 


İstanbul Vergi Dairesi Başkanı Mustafa Dakın, "İlk defa bu sene Başkanlığımızca tüm vergi dairelerinde panolara asılan tebligat bilgilerini sanal ortama aktararak sadece TC veya vergi kimlik numarası ile sorgulama yapabilir hale getirdik" dedi. İstanbul Vergi Dairesi Başkanı Mustafa Dakın, vergi dairelerinde panolara asılan tebligat bilgilerinin sanal ortama aktarılmasına ilişkin yazılı açıklamada bulundu. 


Çeşidi sebeplerle yıllardır ilanen tebligat yapıldığını ve bundan genellikle haberdar olmayan mükelleflerin ise mağdur olduğunu belirten Dakın, bu mağduriyet ve sıkıntıların önüne geçmek için sadece TC veya vergi kimlik numarası ile ilanen tebligat yapılıp yapılmadığını öğrenme imkanının artık olduğunu...