22 / 05 / 2024

vergi müdürlüğü iletişim

vergi müdürlüğü iletişim

İstanbul Vergi Dairesi Başkanlığı ve Bazı Vergi Dairesi Müdürlükleri Yeni Hizmet Binasına Taşındı. İstanbul Vergi Dairesi Başkanlığı haberleşme bilgileri de güncellendi. Yeni iletişim bilgilerini haberimizde bulabilirsiniz...

Emniyet Genel Müdürlüğü personel alıyor! İlan yayımlandı! Bu şartları taşıyan herkes başvuru yapabilir!

Emniyet Genel Müdürlüğü, Sözleşmeli personel alacağına dair bir duyuruda bulundu. Yayımlanan ilana göre; Emniyet Genel Müdürlüğü Bilgi Teknolojileri ve Haberleşme Daire Başkanlığı bünyesinde istihdam edilmek üzere 30 sözleşmeli bilişim personeli alımı gerçekleştirilecek. Peki, Emniyet Genel Müdürlüğ

Vakıflar 2. Bölge Müdürlüğü, İstanbul ve Kocaeli'de 99 gayrimenkulü kiraya veriyor! Vergi ve harçtan muaf yatırım imkanı

Vakıflar 2. Bölge Müdürlüğü, İstanbul ve Kocaeli'de 99 gayrimenkulü kiraya veriyor. Gayrimenkullerin aylık kira bedelleri 20 lira ile 60 bin lira arasında değişiklik gösteriyor....

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi’nden İl Sağlık Müdürlüğü’ne yer tahsisi!

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyes,i Ekim ayı birleşim toplantılarında alınan karar doğrultusunda İl Sağlık Müdürlüğü’ne sağlık merkezi için yer tahsis edecek. 

Fahrettin Altun, evinin yanındaki alanı Vakıflar Genel Müdürlüğü'nden kiraladı!

Cumhurbaşkanı Erdoğan, İletişim Başkanı Fahrettin Altun'un Üsküdar'daki arsasıyla ilgili çıkan haberlere ilişkin, "Evini kendi arsası içinde büyütme imkanı olduğu halde bunu da yapmamıştır. Evinin ve bahçesinin hemen yanında bulunan alanı ise Vakıflar Genel Müdürlüğünden kiraladı" dedi...

Tapu Genel Müdürlüğü, Değerli Konut Vergisi sorgulama sayfası açtı!

Konutlarının değeri 5 milyon TL olan vatandaşlar, belirli oranlarda vergi ödeyecek. Tapu ve Kadastro Müdürlüğü, internet sitesinde vatandaşların konutlarının değerlerini öğrenebilecekleri yeni bir sayfa açtı. 

Kooperatiflere ticaret sicili müdürlüklerine bildirim zorunluluğu geldi!

Bugünkü Resmi Gazete'de yayımlanan Vergi Usul Kanunu Genel Tebliği ile kooperatiflere ticaret sicili müdürlüklerine bildirim zorunluluğu geldi..

Erdemli Orman İşletme Müdürlüğü'nden inşaat ihalesi 12 Aralık'ta!

Erdemli Orman işletme Müdürlüğü tarafından taşınmaz mal trampası anahtar teslimi inşaat yaptırılacak. İnşaat işi içim ihale 12 Aralık'ta yapılacak..

Çankırı Bademlik Camii, Milli Emlak Müdürlüğü’ne satıldı!

Çankırı Belediyesi, 1 milyon liralık vergi borcuna karşılık 32 yıl önce yapılan bin 831 met­re­ka­re­lik Bademlik Camii'yi Milli Emlak Müdürlüğü’ne sattı.

Şehzadeler Belediyesi Plan ve Proje Müdürlüğü kuruldu!

Şehzadeler Belediyesi'nde Plan ve Proje Müdürlüğü kuruldu. Yeni kurulan Plan ve Proje Müdürlüğü ile Belde ve Köyden Mahalleye dönüşen yerleşim alanlarının imar uygulaması ve Şehirdeki kentsel dönüşüm çalışmaları daha hızlı yapılabilecek.

Tufan Büyükuzun, Devlet Malzeme Ofisi Genel Müdürlüğü üyesi oldu!

Maliye Bakanlığı Vergi Başmüfettişliği'ne Ferhat Alemdar, Devlet Malzeme Ofisi Genel Müdürlüğü Yönetim Kurulu Üyeliği'ne de Milli Emlak Genel Müdürü Tufan Büyükuzun getirildi.

Şile Fen İşleri Müdürlüğü'ne yeni bina!

Şile Belediyesi verdiği sözleri yerine getirmek için birimleri yenilemeye, genişletmeye devam ediyor. İçerisinde altı farklı birimi barındıran Fen İşleri müdürlüğünün yeni yerleşim binası hayata geçiriliyor.

Uşak İl Emniyet Müdürlüğü binası yapım ihalesi 10 Ağustos'ta!

Uşak’ta artan nüfus ve genişleyen yerleşim alanları ile büyüyen ve gelişen kentte kamu hizmet binaları da yenilenmeye devam ediyor. İl Emniyet Müdürlüğü binası yapım işi 10 Ağustos 2015 tarihinde ihaleye çıkıyor.

Uşak İl Emniyet Müdürlüğü binası ihalesi 10 Ağustos'ta!

Uşak’ta artan nüfus ve genişleyen yerleşim alanları ile büyüyen ve gelişen kentte kamu hizmet binaları da yenilenmeye devam ediyor. Bu kapsamda İl Emniyet Müdürlüğü binası yapım işi de 10 Ağustos 2015 tarihinde ihaleye çıkıyor.

vergi müdürlüğü iletişim Haberi

vergi müdürlüğü iletişim

İstanbul Vergi Dairesi Başkanlığı için, Akşemsettin Mahallesi, Adnan Menderes Bulvarı (Vatan Caddesi) No:56 Fatih/İstanbul adresinde yeni inşa edilen hizmet binası tamamlanmış olup aşağıdaki listede isimleri, taşınma ve faaliyete başlama tarihleri belirtilen birimler yeni adreslerinde hizmet vermeye başlamışlardır.

İstanbul Vergi Dairesi Başkanlığı haberleşme bilgileri de güncellenmiştir.


Yeni iletişim bilgilerine ulaşmak için aşağıdaki linke tıklayın...