21 / 05 / 2024

vergi müdürlüğü ulaşım

vergi müdürlüğü ulaşım

İstanbul Vergi Dairesi Başkanlığı ve Bazı Vergi Dairesi Müdürlükleri Yeni Hizmet Binasına Taşındı. İstanbul Vergi Dairesi Başkanlığı haberleşme bilgileri de güncellendi. Yeni iletişim bilgilerini haberimizde bulabilirsiniz...

İller Bankası Genel Müdürlüğü binasının inşaatı 488 milyon TL'ye mal oldu!

Ankara’da İller Bankası Genel Müdürlük binasının inşaat ve tadilat maliyeti gündeme düştü. Binanın yapımına ve tadilatına ödenen toplam tutar 488 milyon TL’ye ulaştı.

Emniyet Genel Müdürlüğü'ne personel alacak! İşe ihtiyacınız varsa hemen buna bakın!

Emniyet Genel Müdürlüğü, personel alımı yapacağını duyurarak güncel ilanlar arasında dikkat çekiyor. Başvuru detaylarına ilişkin merak edilen konular arasında son başvuru tarihi de yer alıyor. Başvuru yapmak isteyen adaylar için Emniyet Genel Müdürlüğü'nün resmi web sitesinde ilan detaylarına ulaşab

Karayolları Genel Müdürlüğü tam 3 bin işçi alacak! Hemen başvurun!

Ulaştırma Bakanlığı’na bünyesinde faaliyet gösteren Karayolları Genel Müdürlüğü İŞKUR üzerinden 3 bin işçi alımı gerçekleştireceğini paylaştı. İlan kapsamında, çeşitli mesleklerde işçi alımı yapılacak. Peki, kontenjan dağılımı nasıl, adaylarda aranan koşullar nelerdir? İşte detaylar...

Vakıflar 2. Bölge Müdürlüğü, İstanbul ve Kocaeli'de 99 gayrimenkulü kiraya veriyor! Vergi ve harçtan muaf yatırım imkanı

Vakıflar 2. Bölge Müdürlüğü, İstanbul ve Kocaeli'de 99 gayrimenkulü kiraya veriyor. Gayrimenkullerin aylık kira bedelleri 20 lira ile 60 bin lira arasında değişiklik gösteriyor....

Karayolları Genel Müdürlüğü Pendik'te gayrimenkul satıyor!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı Karayolları Genel Müdürlüğü 1. Bölge Müdürlüğü, Pendik Doğu Mahallesi'nde yer alan gayrimenkul için satış ihalesi düzenliyor.

Altyapı Yatırımları Genel Müdürlüğünden İBB'ye Sefaköy metrosu yanıtı!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı Altyapı Yatırımları Genel Müdürlüğü "Sefaköy-Beylikdüzü-Tüyap Metrosu bir yıla yakındır sadece imza bekliyor" iddialarıyla ilgili açıklama yaptı.

Karayolları Genel Müdürlüğü İstanbul'daki gayrimenkulünü 52.3 milyon TL'ye satıyor!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı Karayolları Genel Müdürlüğü 1. Bölge Müdürlüğü, İstanbul Sultanbeyli'de yer alan gayrimenkulü 52 milyon 357 bin 410 TL bedelle satışa çıkardı. 

Tapu Genel Müdürlüğü, Değerli Konut Vergisi sorgulama sayfası açtı!

Konutlarının değeri 5 milyon TL olan vatandaşlar, belirli oranlarda vergi ödeyecek. Tapu ve Kadastro Müdürlüğü, internet sitesinde vatandaşların konutlarının değerlerini öğrenebilecekleri yeni bir sayfa açtı. 

Kıyı Emniyeti Genel Müdürlüğü binası için rekor kira ödemesi!

Sayıştay raporuna göre, Euro üzerinden sözleşme imzalayan Kıyı Emniyeti Genel Müdürlüğü’nün İstanbul Karaköy’de yer alan binasının 3 yıllık maliyeti 14 milyon TL'ye ulaştı.

Kooperatiflere ticaret sicili müdürlüklerine bildirim zorunluluğu geldi!

Bugünkü Resmi Gazete'de yayımlanan Vergi Usul Kanunu Genel Tebliği ile kooperatiflere ticaret sicili müdürlüklerine bildirim zorunluluğu geldi..

Karayolları Genel Müdürlüğü'nden 5.9 milyon TL'ye satılık 3 gayrimenkul!

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı Karayolları Genel Müdürlüğü 1. Bölge Müdürlüğü, 3 taşınmazını ihale usulü ile satışa sunuyor..

Mustafa Kalaycı: Konya'ya ulaştırma bölge müdürlüğü şart!

Konya’ya Ulaşım Bölge Müdürlüğü şartMHP Konya Milletvekili Mustafa Kalaycı, “13 ilde bölge müdürlüğünüz var. Ulaşım ağı, nakliyeci sayısı gibi birçok özellikler yönüyle önceliği olması gereken Konya'da niye yok. Konya'ya ulaştırma bölge müdürlüğü şart” dedi

Çankırı Bademlik Camii, Milli Emlak Müdürlüğü’ne satıldı!

Çankırı Belediyesi, 1 milyon liralık vergi borcuna karşılık 32 yıl önce yapılan bin 831 met­re­ka­re­lik Bademlik Camii'yi Milli Emlak Müdürlüğü’ne sattı.

vergi müdürlüğü ulaşım Haberi

vergi müdürlüğü ulaşım

İstanbul Vergi Dairesi Başkanlığı için, Akşemsettin Mahallesi, Adnan Menderes Bulvarı (Vatan Caddesi) No:56 Fatih/İstanbul adresinde yeni inşa edilen hizmet binası tamamlanmış olup aşağıdaki listede isimleri, taşınma ve faaliyete başlama tarihleri belirtilen birimler yeni adreslerinde hizmet vermeye başlamışlardır.

İstanbul Vergi Dairesi Başkanlığı haberleşme bilgileri de güncellenmiştir.


Yeni iletişim bilgilerine ulaşmak için aşağıdaki linke tıklayın...