17 / 05 / 2024

vergiler 2014

vergiler 2014

Isparta’da gerçekleştirilen 37. Girişim ve İş Dünyası Konseyi’nin açılışında konuşan TÜRKONFED Başkanı Süleyman Onatça, torba yasa ile Meclis’e getirilen vergi affı düzenlemesinin adaletsizliğe yol açacağını söyledi.

Maliyenin tahsil edemediği vergi tutarı 2014 yılının ilk 4 ayında 69,7 milyar lira!

Maliye Bakanlığı verilerinden yaptığı derlemeye göre, 2014 yılı Ocak-Nisan döneminde vergi tahukkuku 180 milyar 659 milyon 195 bin lira olurken, vergi tahsilatı geçen yılın aynı dönemine göre yüzde 9,3 artış gösterdi...

Çevre temizlik vergisi taksitlendirme başvuruları 2014!

Mükellefleri tarafından ödenmeyen vergiler, 6552 sayılı kanun ile yapılandırılabiliyor. Çevre temizlik vergisi taksitlendirme başvuruları, 30 Kasım'da alınan karar ile 31 Aralık 2014 tarihine kadar uzatıldı...

Aralık ayında hangi vergiler ödenecek?

Kasım ayında ödenmeye başlanan emlak, çevre temizlik ve veraset ve intikal vergisinin 2. taksit son ödeme günü 1 Aralık 2014. Peki, Aralık ayında hangi vergiler ödenecek?

Çevre temizlik vergisi 2. taksit son ödeme tarihi 1 Aralık 2014!

Çevre temizlik vergisi, mesken, işyeri ve diğer şekillerde kullanılan yapılar için ödenen vergiler arasında yer alıyor. İki taksitte ödenebilen çevre temizlik vergisi 2. taksit son ödeme tarihi 1 Aralık 2014...

2014 yılı emlak vergisi 2. taksit ödemesi ne zaman son?

Emlak vergisi, arsa, arazi, işyeri ve meskenler için her sene ödenen vergiler arasında yer alıyor. Taşınmazın bağlı olduğu belediyeye ödeniyor. Peki, 2014 yılı emlak vergisi 2. taksit ödemesi ne zaman son?

Kasım ayı vergi takvimi 2014!

Hangi ayda hangi verginin ödeneceği Gelir İdaresi Başkanlığı tarafından hazırlanan vergi takviminde açıklanıyor. Peki, Kasım ayında ödenecek vergiler nelerdir? İşte Kasım ayı vergi takvimi 2014..

Vergi takvimi Kasım 2014!

Kasım ayında ödenen vergiler, Gelir İdaresi Başkanlığı tarafından hazırlanan Vergi Takvimi kapsamında açıklanıyor. Kasım ayında emlak ve çevre temizlik vergisi ödeniyor. İşte vergi takvimi Kasım 2014..

Emlak vergisi Kasım 2014!

Devlete ödenen vergiler arasında taşınmaz mal sahiplerinin sorumluluğunda bulunan emlak vergisi de bulunuyor. 2014 yılı vergi takvimine göre emlak vergisi 2. taksiti Kasım 2014'te ödenecek...

Emlak ve çevre temizlik vergisi 2014!

Emlak ve çevre temizlik vergisi, taşınmaz mal sahipleri ve/veya kullanıcıları tarafından belediyeye ödenen vergiler olarak karşımıza çıkıyor. İşte Emlak ve çevre temizlik vergisi 2014 oranları..

2014 yılı emlak vergisi 2. taksiti ne zaman ödenir?

Emlak vergisi, arsa, arazi, işyeri ve mesken dahil tüm taşınmaz mallar için devlete ödenen vergiler arasında yer alıyor. Vergi iki taksitte ödenebiliyor. Peki, 2014 yılı emlak vergisi 2. taksiti ne zaman ödenir?

Vergi takvimi Eylül 2014!

Hangi ayda hangi vergilerin ödenmesi gerektiği Gelir İdaresi Başkanlığı tarafından hazırlanan vergi takvimi kapsamında yer alıyor. Peki, Eylül ayında hangi vergiler ödenecek? İşte vergi takvimi Eylül 2014..

Vergi takvimi Ağustos 2014!

Temmuz ayında, taşınmaz mal sahipleri kira gelir vergisini ve değer artış kazancı vergisini ödedi. Peki Ağustos ayında ödenen vergiler nelerdir? İşte vergi takvimi Ağustos 2014...

Temmuz 2014 vergi takvimi!

Temmuz ayında ödenecek vergiler arasında değer artış kazancı vergisi ile kira gelir vergisinin 2. taksit ödemeleri bulunuyor. Peki bu ay başka hangi vergiler ödenecek? İşte Temmuz 2014 vergi takvimi..

Vergi takvimi Temmuz 2014!

Hangi ayda hangi vergilerin ödenmesi gerektiğine ilişkin bilgiler, Gelir İdaresi Başkanlığı'nın internet sayfasında açıklanıyor. Buna göre, Temmuz'da hangi vergiler ödenecek? İşte vergi takvimi Temmuz 2014..

vergiler 2014 Haberi

vergiler 2014


Isparta’da gerçekleştirilen 37. Girişim ve İş Dünyası Konseyi’nin açılışında konuşan TÜRKONFED Başkanı Süleyman Onatça, torba yasa ile Meclis’e getirilen vergi affı düzenlemesinin adaletsizliğe yol açacağını söyledi. Onatça, SGK primlerini zamanında ödeyenlere sağlanan indirim avantajının benzerinin vergiye de getirilmesini önerdi.



2014 yılında çıkması planlanan ve torba yasa ile hükümet tarafından Meclis’e sunulan vergi affı ile ilgili Türk Girişim ve İş Dünyası Konfederasyonu (TÜRKONFED) Başkanı Süleyman Onatça, vergi affının işletmeleri rahatlatacağını, öte yandan gününde ödeyenler için bir haksızlık haline geldiğini belirterek bunun önlenmesi için SGK primlerini zamanında ödeyenlere sağlanan indirim avantajının benzerinin vergiye de getirilmesini önerdi.


Isparta’da düzenlenen TÜRKONFED 37. Girişim ve İş Dünyası Konseyi açılış konuşmasını yapan Onatça, “Vergisini belki de kredi kullanarak ödeyen ve bu konuda hassasiyet gösteren işletmelere haksızlık yapılmaması...