05 / 05 / 2024

Veryeri Group satılık daire

Veryeri Group satılık daire

Girit Adası'ndan Türkiye'ye gelen ve daha sonra marangozlukla iş hayatına atılan ve esas iş kolu zamanla parke olan Veryeri Grup, İzmir'in farklı bölgelerinde butik villa ve konut işlerine yoğunlaşıyor.

Resim Modern Kağıthane satılık ev fiyatları!

Resim Modern Kağıthane satılık ev fiyatları 249 bin TL'den başlıyor. Proje Ortadoğu Group tarafından inşa ediliyor...

Kağıthane Resim Modern satılık ev!

Kağıthane Resim Modern satılık ev fiyatları minimum 249 bin TL'den başlıyor. Resim Modern projesi Ortadoğu Group imzası taşıyor...

Batı Şehir Bağcılar satılık ev!

Batı Şehir Bağcılar satılık ev tipleri stüdyodan dublekse kadar farklı şekilde dizayn edildi. Toplamda 3 bin 226 adet konuttan oluşan proje Ege Yapı Group tarafından inşa ediliyor.

Teras Gökyüzü satılık ev!

Teras Gökyüzü satılık ev tipleri 2+1'den dublekse kadar farklı şekilde dizayn edildi. 25 milyon lira yatırım bedeliyle yükselen proje Uzunyayla Group imzası taşıyor.

Uzunyayla Group Teras Gökyüzü satılık!

Uzunyayla Group Teras Gökyüzü satılık dairelerin fiyatları 450 bin liradan başlıyor. İzmir Narlıdere'de yükselen Teras Gökyüzü Evleri projesi 2017 yılı Eylül ayında teslim ediliyor...

EgeYapı Group Çekmeköy satılık ev!

İstanbul İl 'i Anadolu Yakası Çekmeköy ’de bulunan projenin büyük çoğunluğu yeşil alandan oluşuyor. EgeYapı Group Çekmeköy satılık ev için ön talep toplanmaya devam ediyor.

Batı Mahal satılık daire!

Yalçınlar Group imzası taşıyan Batı Mahal satılık daire fiyatları 890 bin dolar + KDV olarak satılıyor. Projede ilk etap teslimlerinin 18 ay sonra yapılması planlanıyor.

Çekmeköy Konutları Ege Yapı Group satılık!

İstanbul İl'i Anadolu Yakası Çekmeköy’de yükselecek olan proje ön talep toplanmaya devam ediyor. Çekmeköy Konutları Ege Yapı Group satılık daireler 2016 yılının ilk çeyreğinde yapılması planlanıyor.

Cathay Group Sone İstanbul satılık!

Cathay Group Sone İstanbul satılık dairelerin metrekare birim fiyatı 5 bin 500 TL ile 6 bin 500 TL arasında değişiyor. Sone İstanbul'da teslimler Aralık 2017'de yapılıyor...

Sone İstanbul Rezidans satılık!

Toplam 1.067 adet konut, otel ve dükkan alanlarının yer aldığı proje Cathay Group imzası taşıyor. Sone İstanbul Rezidans satılık daireler 1+1,2+1 ve 3+1 olarak tasarlandı.

Cathay Group Park 1001 satılık!

Basın Ekspres Yolu üzerinde bulunan proje Cathay Group tarafından inşa edilecek. Cathay Group Park 1001 satılık daireler toplam 30 bin metrekarelik arsa alanında inşa edilecek.

Esenyurt Life In Vera satılık!

Vera Group imzasıyla hayata geçirilen proje toplam 1.056 adet daireden meydana geliyor. Esenyurt Life In Vera satılık daire tipleri 1+0, 1+1 ve 2+1 olarak dizayn edildi.

Ataşehir Suare Evleri satılık daire fiyatları!

Selimoğlu Grup ve E-7 Group tarafından İstanbul Anadolu Yakası Ataşehir'de hayata geçirilen projede daire tipleri 1+1'den 4+1'e kadar farklılık gösteriyor. Ataşehir Suare Evleri satılık daire fiyatları 420 bin TL'den başlangıç gösteriyor.

Veryeri Group satılık daire Haberi

Veryeri Group satılık daire

İzmir merkezli bir şirket olan Veryeri Grup, Çeşme'de Çeşmood adında konut projelerinde çalışmalara devam ederken, Çeşme Mahmurbaba ve İzmir Urla'da yeni yatırımlara hazırlanıyor. İnşaat sektörüne yaşanan gelişim nedeniyle arsa yatırımlarına ağırlık verdiklerini ve inşaatta hedef büyüttüklerini belirten Veryeri Grup Yönetim Kurulu Başkanı Ali Veryeri "Son 5 yıldır inşaat sektöründe önemli büyüme yaşandı. Biz de bu gelişimi izleyerek arsa yatırımlarını arttırdık" dedi. İzmir ve çevresinde bin 200'den fazla konut ve villa inşa ettiklerini söyleyen Veryeri İnşaat Genel Müdürü Alper Veryeri, Çeşme merkezdeki Çeşmood konut projelerinde çalışmaların sürdüğünü belirtti. 


35 milyon lira yatırım değerine sahip projede ikisi üç, biri dört katlı 3 blok yer aldığım belirten Alper Veryeri, fiyatların 590 bin liradan başladığı konutların 3'te 2'sini sattıklarım dile getirdi. Çeşme Mahmurbaba'da 45...