29 / 04 / 2024

verysel eroğlu göcek koyları

verysel eroğlu göcek koyları

Hürriyet Gazetesi yazarlarından Fatih Çekirge geçtiğimiz gün gerçekleşen Göcek koyları ihalesiyle ilgili bir yazı kaleme aldı. Çekirge yazısında Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu'nun konuyla ilgili açıklamasına değindi..

Tahincioğlu Gayrimenkul, Göcek'in İlk Markalı Lüks Konut Projesine İmza Attı!

Gayrimenkul yatırım ve geliştirme sektörünün önde gelen liderlerinden Tahincioğlu, Göcek’in ilk markalı lüks konut projesi Nidapark Göcek’in satışına başlıyor.

Tahincioğlu Gayrimenkul Göcek projesi fiyat! 

Tahincioğlu Gayrimenkul Göcek projesi fiyat bilgisi haberimizde yer alıyor. İşte Tahincioğlu Göcek fiyat bilgisi ve proje detayları...

Tahincioğlu Gayrimenkul Göcek projesi nerede? 

Tahincioğlu Gayrimenkul Göcek projesi nerede sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. İşte Tahincioğlu Göcek projesi nerede sorusunun yanıtı ve proje detayları...

Tahincioğlu Gayrimenkul'den Göcek projesi geliyor! Yeni proje!

Tahincioğlu Gayrimenkul, yeni proje yatırımlarına hız kesmeden devam ediyor. Tahincioğlu Gayrimenkul'den Göcek'e yeni proje geliyor.

Veysel Eroğlu'ndan Gölcük Tabiat Parkı ihalesi açıklaması!

Orman ve Su İşleri Bakanı Eroğlu, Gölcük Tabiat Parkı ihalesinin iptali ile ilgili açıklama yaptı. Eroğlu, "Planı onaylandı, nerede ne yapılacağı belli ancak rekabet şartları sağlanmadığı için belediye iptal etti" dedi. 

Seyrantepe Skyland Eroğlu güncel fiyat listesi 2017!

Eroğlu Gayrimenkul tarafından hayata geçirilen Skyland İstanbul projesinde güncel daire fiyatları 594 bin TL'den başlıyor. Projede 3 bin 300 TL taksitle ev sahibi olunabiliyor...

Seyrantepe Skyland İstanbul Eroğlu güncel ev fiyatları!

Eroğlu Gayrimenkul tarafından hayata geçirilen Skyland İstanbul projesi üç blok olarak yükseliyor. Projede satış fiyatları 594 bin TL'den başlıyor...

Veysel Eroğlu: 87 baraj ve gölet inşa edeceğiz!

Bakan Eroğlu Balıkesir'de: "Burada bizim şu anda işletmede 22 tane barajımız var, 33 tane daha inşa edildi. Dolayısıyla baraj ve göletlerin toplam sayısını 87'ye yükselteceğiz, 87 baraj ve gölet inşa edeceğiz." dedi.

Öz Eroğlu Turizm İnşaat Gıda Sanayi Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öz Eroğlu Turizm İnşaat Gıda Sanayi Dış Ticaret Limited Şirketi 100 bin TL sermaye ile Sedat Eroğlu imzasıyla bugün kuruldu.

Veysel Eroğlu Gümüşhane'de toplu açılışa katıldı!

Orman ve Su İşleri Bakanı Prof.Dr. Veysel Eroğlu, Gümüşhane’de ‘Gümüş Şehrine Altın Yatırımlar’ programı kapsamında 262 milyon TL tutarlı tesisin temel atma ve açılış merasimini gerçekleştirdi.

Veysel Eroğlu Bitlis'te toplu açılışa katıldı!

Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, güzelliklerinden bahsettiği Bitlis’i bütün dünyaya açacaklarını belirterek, “Artık terörü tamamen bitiriyoruz. Buraya mutlaka huzur gelecek. Dolayısıyla bütün dünya turizmine kazandıracağız" dedi.

Aydınlı Grup ve Eroğlu Holding sahiplerinin mal varlıklarına el konuldu!

FETÖ'nün iş dünyası yapılanmasına yönelik baskınlarda aralarında Aydınlı Grup, Eroğlu Holding ve Güllüoğlu Baklavaları'nın da bulunduğu çok sayıda şirkette arama yapılıyor. Savcılık, haklarında gözaltı kararı verilen işadamlarının mal varlıklarına el konulması kararı verdi.

Aydınlı Grup ve Eroğlu Holding'e FETÖ operasyonu!

Fethullahçı Terör Örgütü'nün iş dünyası yapılanmasına ilişkin yürütülen soruşturma kapsamında TUSKON ve üye şirketlere operasyon başlatıldı. Operasyon kapsamında Aydınlı Grup, Eroğlu Holding ve Güllüoğlu Baklavaları'nda da arama yapılıyor.

verysel eroğlu göcek koyları Haberi

verysel eroğlu göcek koyları

-GÖCEK'teki koylar yapılaşmaya mı açılıyor?

-Dünya denizlerinin yat turizmine uygun sayılı koyları, cennet köşeleri betonlaşacak

mı?

-Orman ve Su İşleri Bakanlığı ihaleyle bu kıyıların sonunu mu getiriyor?

Sevgili deniz dostları... Çevre yoldaşları... Sizlerden gelen sorular, endişeler böyleydi. Dün Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Bey'le birlikte, Göcek'teki bir koyu işgal eden "denizkondu"yu nasıl oradan attığımızı yazıp, kendisinin çevreye olan saygısını özetlemiştim.


Ve eklemiştim: 


"Çevreye bu kadar önem veren Veysel Eroğlu elbet bir açıklama yapacaktır."


Bakan Bey aradı. Uzun uzun konuştuk. Ben şimdi kendi ağzından gerçekleri yazacağım. Değerlendirmesi sizden. Aynen şöyle diyor: "Herkes bilsin ki, Göcek'teki o koyları bırakın yapılaşmaya açmayı, çivi bile ÇAKTIRMAM."


-Peki nereden çıkıyor bu ihale ve yapılaşma iddiaları?


Cevabı şöyle:

-Bir kere şunun altını çizelim. Orada koyları ihaleye açtık. Bu da 4 koydur. O dört koyda...