28 / 04 / 2024

vestel 5 programlı bulaşık makineleri

vestel 5 programlı bulaşık makineleri

Dayanıklı beyaz eşyanın adresi, Vestel’de bulaşık makinelerinde ikili alımlarda indirim fırsatı devam ediyor. Peki, Vestel 5 programlı bulaşık makineleri ne kadar? İşte 10 Ekim 2022 fiyat listesi…

Böyle fiyat görülmedi! Grundig GDF 5104 5 programlı bulaşık makinesinin fiyatı görenleri şaşırttı!

Beyaz eşya sektörüne yönelik oldukça iddialı ürünler üreten Grundig, sınıfının en iyi ürünlerinden biri olacak bir bulaşık makinesiyle geri döndü. GDF 5104 5 programlı bulaşık makinesini üreten Grundig, ürüne ilişkin tüm detayları paylaşırken, ürünün fiyatıyla da herkesi şaşırttı.

Windsor WS 3514 5 Programlı 12 kişilik bulaşık makinesinde çılgın kampanya! Fiyatı görenlerin ağzı açık kalacak!

Yeni evlenecek çiftlerin ve evine bulaşık makinesi almak isteyen kişilerin çok sevineceği haber Windsor’dan geldi. Windsor, WS 3514 5 Programlı 12 kişilik bulaşık makinesini piyasaya sundu.

Siemens SN234W01DT 4 programlı bulaşık makinesinde sepette yüzde 5 indirim fırsatı başladı!

Üstün teknolojisi ve uzun ömürlü kullanımıyla beyaz eşya almak isteyen herkesin ilk tercihlerinden olan Siemens, son teknolojik özelliklerle donattığı SN234W01DT 4 programlı bulaşık makinesini tanıttı. Siemens, bu üründe sepette yüzde 5 indirim imkânı bulunduğunu da duyurdu.

ŞOK’ta Vestel filtre kahve makinesi 1.299 TL’ye ekmek kızartma makinesi 669 TL’ye, termos 299 TL’ye düştü!

ŞOK Market, 5 Ağustos tarihli aktüel ürünler kataloğunu resmi internet sitesinde yayımladı. Bu doğrultuda, Vestel filtre kahve makinesi 1.299 TL’ye ekmek kızartma makinesi 669 TL’ye,  termos 299 TL’ye düştü. İşte 5 Ağustos Cumartesi ŞOK fiyat listesi...

Wi-Fi özellikli Vestel BM 4202 WIFI 4 Programlı Bulaşık Makinesi alana nakliye ve montaj hediye!

Yeni evlenecek çiftler ve beyaz eşyalarını yenilemek isteyenler için bir kampanya başlatan Vestel, BM 4202 WIFI 4 Programlı Bulaşık Makinesi alana nakliye ve montaj hediye edeceğini açıkladı. Vestel’in bu kampanyasını duyanlar, bulaşık makinesinin teknik özelliklerini ve fiyatını araştırmaya başladı

Vestel CDM500 derin dondurucu en uygun nereden alınır, fiyatı ne kadar? 11 Haziran 2023 fiyat listesi...

Sebze, meyve, et, balık ve daha birçok gıdayı uzun süre depolama imkanı sunan Vestel CDM500 dikey derin dondurucunun toplam net hacmi 175 litre ve 5 bölmeden oluşuyor. Peki, Vestel CDM500 dikey derin dondurucu kaç TL? İşte detaylar...

Beko'dan 5 programlı bulaşık makinesine tam 2 bin 600 TL indirim! Bu fırsat kaçmaz! İşte fiyat listesi...

Beko, 5 programlı, 14 kişi kapasiteli BM 5045 bulaşık makinesine haziran ayına özel 2 bin 600 TL indirim yaptı. Peki, Beko BM 5045 bulaşık makinesi ne kadar, özellikleri ne? İşte detaylar...

Vestel BM 5001 X Pro 5 Programlı Bulaşık Makinesi’nde görülmemiş indirim!

Hem yeni evlenecek çiftlerin hem de bulaşık makinesini yenilemek isteyen tüketicilerin ilk tercih ettiği beyaz eşya markaları arasında yer alan Vestel, BM 5001 X Pro 5 modelinde indirime gitti. Bu kapsamda, bulaşık makinesi almak isteyenler, fiyat araştırması yapmaya başladı.

Vestel Bulaşık Makinesinde görülmemiş kampanya! Acele eden yetişir

Bulaşık makinesi, evlerde bulunan temel beyaz eşyalardan biridir ve mutfak işlerini kolaylaştıran, zaman ve emek tasarrufu sağlayan bir ev aletidir. Siz de mutfakta yardımcı istiyorsanız Vestel BM 4202 S WIFI 4 Programlı Bulaşık Makinesi tam size göre.

Vestel BM 6302 X WIFI 6 Programlı Bulaşık Makinesi 11 bin 499 TL! Teknik özellikleri neler?

Vestel Bulaşık Makinesi, sahip olduğu 6 Programı, 13 Kişilik Kapasitesi ve Hijyen 70 Teknolojisi ile bulaşık yıkama işlemini gerçekleştirir. Peki Bardak Ve Cam Koruma Teknolojisi ne işe yarıyor?

Arçelik 6055 UHI E Sınıfı 5 Programlı Bulaşık Makinesi Inox ne kadara satılıyor? Teknik özellikleri neler? 

Arçelik Bulaşık Makinesi, sahip olduğu teknoloji sayesinde 5 farklı yıkma fonksiyonuyla, 14 kişilik bulaşığı tek seferde yıkar. Peki cihazın teknik özellikleri neler?

Hoover HFDN 1L360OW-17 5 Programlı Bulaşık Makinesi kaç TL! Özellikleri neler? En ucuza nereden alınır?

Hoover Bulaşık Makinesi gelişmiş teknolojisi, geniş iç hacmi ve 5 farklı yıkama fonksiyonu ile bulaşık yıkama işlemini gerçekleştirir. 

Vestel BM 8402 GI Pro WIFI 8 Programlı Bulaşık Makinesi ne kadara satılıyor? Teknik özellikleri neler? 

Vestel Bulaşık Makinesi sahip olduğu 8 farklı yıkama programı ile 15 kişilik bulaşığın yıkanmasını sağlıyor. 10 yıl motor garantisine sahip cihaz wifi özelliği ile uzaktan kontrol edilebiliyor.

vestel 5 programlı bulaşık makineleri Haberi

vestel 5 programlı bulaşık makineleri

Dayanıklı beyaz eşyanın adresi, Vestel’de bulaşık makinelerinde ikili alımlarda indirim fırsatı devam ediyor.

Vestel bulaşık makinelerinde bulunan wifi teknolojisi ile bulaşık makinenizin kontrolü her an her yerde sizin elinizde. Evin aklı uygulaması ile bulaşıklarınıza en uygun programı ve ek fonksiyonları seçip, makinenizi dilediğinizde başlatabilir, durdurabilir veya bitirebilirsiniz. Ayrıca, zaman ertelemeli seçim yapma şansını da yakalarsınız.

Bulaşık makinenizi standart uzun programlarda çalıştırmak için her zaman yeterli vakit bulamayabilirsiniz.

Peki, normal kirlilik düzeyindeki günlük bulaşıklarınızın tümünü sadece 50 dakikada yıkayan ve yüksek hijyen sağlayıp durulayan ve kurutan yeni bir teknoloji mümkün olur mu dersiniz?  Vestel’de bu mümkün! Kurutma fonksiyonu yenilenen “Süper 50” programına sahip Vestel bulaşık makineleri, 65 °C’ye kadar ulaşan su sıcaklığı ile bulaşıklarınızın tertemiz olmasına olanak sağlıyor.

Ayrıca Vestel’de ikili ürün alımlarında 750...