07 / 05 / 2024

vestel çamaşır makineleri Mart 2022 fiyat listesi

vestel çamaşır makineleri Mart 2022 fiyat listesi

Her sene yarım milyon tonluk mikrofiberin denizlere bırakılmasının ortaya çıkardığı risk ve tehditten yola çıkarak hazırlanan Vestel mikrofiber filtreli çamaşır makinesi hayatı kolaylaştırıyor. Peki Vestel mikrofiber filtreli çamaşır makinesinin fiyatı ne kadar?

Wi-Fi özelliği bulunan Vestel CMI 108222 10 kg çamaşır makinesi indirime girdi!

Ürün ömürlü ve son teknolojiyle donatılmış beyaz eşya ürünleriyle bilinen Vestel, yine aynı özelliklere sahip ve büyük ses getirecek bir çamaşır makinesiyle tüketicilerin karşısına çıktı. Wi-Fi özellikli CMI 108222 10 kg çamaşır makinesini üreten Vestel, bu ürünü indirimli olarak satışa çıkardı.

Wi-Fi teknolojili Vestel CMI 97202 9 kg çamaşır makinesinde şaşırtan fiyat!

Wi-Fi teknolojisinin hayatın her alanını sardığı şu dönemde Vestel de Wi-Fi teknolojili bir çamaşır makinesi üretti. CMI 97202 9 kg çamaşır makinesini görücüye çıkaran Vestel, cazip özellikleriyle çamaşır makinesi almak isteyenlerin odak noktası haline geldi.

Vestel CMI 76201 7 Kg 1000 Devir Çamaşır Makinesi’nde indirim fırsatı! Acele edin!

Vestel’den beyaz eşya almak isteyenlere dev indirim müjdesi geldi. Vestel, seçili 4’lü ürün alıma 7.500 TL indirim uygulayacağını duyurdu. Bu kapsamda, biz de CMI 76201 7 Kg 1000 Devir Çamaşır Makinesi’nin teknik özelliklerini ve detaylarını sizin için derledik. İşte detaylar...

Wifi özellikli Vestel çamaşır makinesi alacaklara müjde! Seçili 2’li ürüne 1.750 TL indirim!

Vestel, evine çamaşır makinesi almak isteyenler için büyük bir kampanya başlattı. Çamaşır makinesi alımlarında seçili 2’li üründe 1.750 TL indirim uygulayacağını duyuran Vestel, bunun yanı sıra vade farksız 9 taksit imkânı da sunduğunu açıkladı.

Vestel CMI 108222 WIFI 10 Kg 1200 Devir Çamaşır Makinesi 3 yıl garanti ve ücretsiz montaj fırsatıyla satışa çıktı!

Vestel’den çamaşır makinesi almak isteyenlere müjde geldi. Vestel, CMI 108222 WIFI 10 Kg 1200 Devir Çamaşır Makinesi’ni 3 yıl garanti ve ücretsiz montaj fırsatıyla satışa çıkardı.

Arçelik'ten indirim fırsatı! Çamaşır makinelerinde fiyatlar düştü! 18 Haziran 2023 fiyat listesi...

Su ve enerji tasarrufu sağlayarak yarı zamanda daha etkili ve verimli yıkama yapan Arçelik Aquatouch Teknolojili çamaşır makinelerinde 2.000 TL indirim fırsatı haziran ayı sonuna kadar devam edecek. Peki, Aquatouch Teknolojili Çamaşır Makineleri ne kadar?

 Samsung çamaşır makinesi en uygun fiyata nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar? İşte fiyat listesi

Samsung çamaşır makineleri şık tasarımlara sahiptir ve kullanıcı dostu kontrollerle donatılmıştır. Büyük pencereler, kullanımı kolay dokunmatik paneller ve ergonomik tasarımlar gibi özellikler sunabilir. Peki Samsung çamaşır makinesi en uygun fiyata nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar?

Vestel çamaşır makinesi en uygun fiyata nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar? İşte fiyat listesi

Türkiye'de Kadim bir geçmişe sahip Vestel, markası her ürünü ile bütün evlerde olması gereken yerde yerine alır. Peki Vestel çamaşır Makinesi en uygun fiyata nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar?

Hepsi Burada kampanya üstüne kampanya yapıyor! Haziran ayına özel fiyatla Samsung çamaşır makineleri kaçmaz!

Hepsi Burada'nın beyaz eşyalarda yaptığı Haziran kampanyaları gündeme geldi Samsung WW90TA046AH/AH 1400 Devir 9 kg Çamaşır Makinesini yüzde 2 indirimle satışa çıkaran Hepsi Burada, müşterilerini memnun etmeyi hedefliyor. İşte 02 Haziran 2023 fiyat listesi

Samsung çamaşır makinelerinde çarpıcı fiyatlar; Bakmadan çamaşır makinesi almayın

Samsung çamaşır makineleri ne kadar, kaç TL? İşte Samsung çamaşır makinelerinin güncel fiyat listesi...

Vestel Çamaşır Makinesi modelleri ve fiyat listesi; Yenilikçi teknoloji ve yüksek performans

Türkiye'nin önde gelen markalarından birisi olan Vestel'in çamaşır makineleri oldukça ilgi görüyor. Peki Vestel Çamaşır Makinesi fiyatları ne kadar, kaç TL? İşte Vestel Çamaşır Makinesi modelleri ve fiyat listesi...

Arçelik 9 kg çamaşır makinelerinde 3 bin TL indirim fırsatı! 17 Mayıs 2023 fiyat listesi...

Bu fırsat kaçmaz! Arçelik, seçili 9 kg çamaşır makinelerinde indirime gitti. Peki, indirime giren Arçelik çamaşır makineleri hangileri? Arçelik çamaşır makineleri ne kadar? İşte 17 Mayıs 2023 fiyat listesi…

İşte Arçelik çamaşır makinelerinin en ucuz adresleri! 13 Mayıs 2023 fiyat listesi...

Beyaz eşya sektörünün öncü markalarından Arçelik'in kapasitesi 6, 7, 8, 9, 10 ve 12 kilogram olan çamaşır makinesi modelleri her ihtiyaca cevap veriyor.  Peki, Arçelik çamaşır makineleri en ucuz nerede satılıyor?

vestel çamaşır makineleri Mart 2022 fiyat listesi Haberi

vestel çamaşır makineleri Mart 2022 fiyat listesi

Türkiye’deki önde gelen teknoloji üreticilerinden olan Vestel, hayata geçirdiği yararlı teknolojilerle doğayı koruyor. Her sene yarım milyon tonluk mikrofiberin denizlere bırakılmasının ortaya çıkardığı risk ve tehditten yola çıkarak hazırlanan Vestel mikrofiber filtreli çamaşır makinesinin teknolojisi sayesinde su kaynaklarını koruma altına alınıyor. Dünya Su Günü’nün yaklaştığı şu günlerde suyun öneminin altını çizen Vestel, yeni teknolojisi sayesinde hem doğanın korunmasını sağlıyor hem de insan sağlığını güvenceye alıyor. 

Vestel, ekosisteme saygılı üretim yöntemlerine ve sürdürülebilir üretimlerine ek olarak hayata geçirdiği teknolojilerle doğal kaynaklardaki baskının düşürülmesine ilişkin uygulamalar sürdürüyor. Su kaynaklarının koruma altına alınması, enerji verimliliği, çevreci ürünlerin hayata geçirilmesi, karbon düşürümü, atık miktarının düşürülmesi gibi alanlara katkıda bulunan Ar‑Ge, girişimcilik ve inovasyon çalışmalarını sürdüren Vestel, iklim kriziyle de gönüllü şekilde mücadelesine...