28 / 04 / 2024

Wifi özellikli Vestel çamaşır makinesi alacaklara müjde! Seçili 2’li ürüne 1.750 TL indirim!

Wifi özellikli Vestel çamaşır makinesi alacaklara müjde! Seçili 2’li ürüne 1.750 TL indirim!

Vestel, evine çamaşır makinesi almak isteyenler için büyük bir kampanya başlattı. Çamaşır makinesi alımlarında seçili 2’li üründe 1.750 TL indirim uygulayacağını duyuran Vestel, bunun yanı sıra vade farksız 9 taksit imkânı da sunduğunu açıkladı.



Vestel’den yeni evlenecek çiftlere ve evindeki beyaz eşyalarını yenilemek isteyenlere müjdeli bir haber geldi. Çamaşır makinesi alımlarında seçili 2’li ürüne 1.750 TL indirim geldiğini belirten Vestel, aynı zamanda çamaşır makinesinde 9 taksit, ücretsiz montaj ve ücretsiz nakliye fırsatının da bulunduğunu paylaştı. Biz de bu kapsamda CMI 109222 WIFI 10 Kg 1200 Devir Çamaşır Makinesi’ni inceledik. İşte detaylar...

AKILLI DALGA TEKNOLOJİSİ

Bu teknoloji, çamaşır makinesi deterjan/su karışımını 20 çeşit bölgeden çamaşırlara daha hızlı, etkili ve eşit şekilde nüfuz ettirir. Bu sayede, yüksek yıkama performansı sağlayarak çamaşırları rekor düzeyde kısa sürede yıkar.

Wifi özellikli Vestel çamaşır makinesi alacaklara müjde! Seçili 2’li ürüne 1.750 TL indirim!

WIFI TEKNOLOJİSİ

İster evde ister dışarıda olun, Vestel’in akıllı teknolojileriyle aklınız beyaz eşyanızda kalmasın! Vestel Evin Aklı mobil uygulaması, Wi-Fi özellikli CMI 109222 WIFI 10 Kg 1200 Devir Çamaşır Makinesi’nin tüm kontrol ve ayarlarını uzaktan kolay bir şekilde yönetebilmenize olanak sağlar. Program seçiminden sıcaklık ayarlarına kadar pek çok opsiyon imkânı veren Evin Aklı uygulamasıyla makinenizin ana ve ek fonksiyonlarını istediğiniz gibi belirleyebilir; hatta “Kapı Açık Uyarısı” gibi olası hataların bildirimini de anında akıllı cep telefonunuzda görebilirsiniz.

 Peki, Vestel CMI 109222 WIFI 10 Kg 1200 Devir Çamaşır Makinesi’nin teknik özellikleri neler? Fiyatı kaç TL? İşte detaylar...


Geri Dön