28 / 04 / 2024

Vestel Retro 4 Gözlü Fırın alana seçili 2’li ürün alımına 1750 TL indirim kampanyası başladı!

Vestel Retro 4 Gözlü Fırın alana seçili 2’li ürün alımına 1750 TL indirim kampanyası başladı!

Vestel, hem geçmişe özlem duyan hem de evine solo fırın almayı düşünen kişilere özel SF 8400 Retro Düş Mavisi 4 Gözü Gazlı Solo Fırın’ı üretti. Aynı zamanda, düzenlediği kampanya kapsamında seçili 2’li ürün alımına 1750 TL indirim sağlayacağını duyuran Vestel, solo fırının teknik özelliklerini de pa



Retro beyaz eşya ürünlerinin moda olduğu son dönemlerde Vestel de geçmişe özlem duyanlar için SF 8400 Retro Düş Mavisi 4 Gözü Gazlı Solo Fırın’ı piyasaya sundu. Vestel, bu fırına ek olarak seçili 2’li ürün alımına 1750 TL indirim yapacağını duyurdu. Bu fırının teknik özelliklerini ve fiyatını merak edenler için resmi internet sitesinde tüm bilgileri paylaşan Vestel, 1750 TL indirimin yanı sıra vade farksız 9 taksit imkânı da sunduğunu açıkladı.

EKMEK YAPMA FONKSİYONU

Tahıllı, tam buğday, beyaz fark etmeksizin kendi ekmeğinizi hazırlayabilirsiniz. Elde hazırlamış olduğunuz ekmek hamurunuzu 30 - 40 dakika boyunca dinlendirdikten sonra; fırının şalter ve termostat ayarlarını ekmek ikonlu konumuna getirip yaklaşık 5 dakika sürecek ön ısıtmanın tamamlanmasının ardından hamurun yer aldığı tepsiyi fırının 3’ncü rafına sürün. 18-20 dakikalık pişirme sonunda ev yapımı ekmeğiniz hazırdır.

 

Vestel Retro 4 Gözlü Fırın alana seçili 2’li ürün alımına 1750 TL indirim kampanyası başladı!

GÜVEÇ YAPMA FONKSİYONU

Toprak kabınızla fırında odun ateşinde pişmiş hissini verecek nefis güveç yapmanız için tek lazım olan şey, fırının şalter ve termostat ayarlarını güveç ikonlu konumuna getirip yaklaşık 5 dakika sürecek ön ısıtmanın tamamlanmasının ardından güvecinizi 2’nci rafta yer alan tel ızgaranın üzerine bırakmaktır. Yaklaşık 2-2,5 saat sonra güveciniz servise hazır olacak.

Peki, Vestel SF 8400 Retro Düş Mavisi 4 Gözü Gazlı Solo Fırın'ın teknik özellikleri neler? Fiyatı ne kadar? İşte detaylar...


Geri Dön