16 / 05 / 2024

Vestel Elektonik payları

Vestel Elektonik payları

Vestel Elektonik Sanayi ve Ticaret A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu' nda yapılan yazılı açıklamaya göre Vestel Elektonik' in payı yüzde 85,43'e ulaştı...

Vestel Elektronik faaliyet raporunu yayınladı!

Vestel Elektronik Sanayi ve Ticaret A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Vestel Elektronik Sanayi ve Ticaret A.Ş. faaliyet raporunu yayınladı.

Vestel Elektronik yatırımcı ilişkileri bölümü iletişim bilgilerini yayınladı!

Vestel Elektronik Sanayi ve Ticaret A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu' nda yapılan yazılı açıklamaya göre Vestel Elektronik yatırımcı ilişkileri bölümü iletişim bilgilerini yayınladı.

Vestel fiyat hareketleri hakkında açıklama yaptı!

Vestel Beyaz Eşya Sanayi ve Ticaret A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Vestel Beyaz Eşya fiyat hareketleri hakkında açıklama yaptı.

Vestel Beyaz Eşya fiyat ve miktar hareketleri hakkında açıklama yaptı!

Vestel Beyaz Eşya Sanayi ve Ticaret A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Vestel Beyaz Eşya fiyat ve miktar hareketleri hakkında açıklama yaptı.

Atakule GYO sermayeyi temsil eden paylarını yayınladı!

Atakule Gayrimenkul Yatırım Ortaklığ A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Atakule Gayrimenkul Yatırım Ortaklığ A.Ş. sermayeyi temsil eden paylarını yayınladı.

Vestel, Avrupa beyaz eşya platformuna üye oldu!

Vestel, Avrupa beyaz eşya endüstrisinin en önemli uluslararası sektörel birliklerinden biri olan The European Committee of Domestic Equipment Manufacturers' a ( CECED ) üye oldu...

İntema İnşaat'ın ECYAP payları 936 bin 163 lira oldu!

İntema İnşaat ve Tesisat Malzemekeri Yatırım ve Pazarlama A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre İntema İnşaat'ın ECYAP payları 936 bin 163 lira oldu.

Körfez GYO paylarını satışa çıkaracağını duyurdu!

Körfez Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Anonim Şirketi, daha önceden başvuru yaptıkları paylarını satışa çıkarma işlemiyle ilgili pay sahiplerini bilgilendirdiklerini ve önümüzdeki dönem satışa çıkaracakları hakkında bilgilendirme yaptı.

Belediye harcamalara katılma payları yönetmeliği tam metni!

2464 sayılı Belediye Gelirleri Kanunu 'nun Harcamalara Katılma Payları İle İlgili Hükümlerinin Uygulanmasına İlişkin Yönetmelik, kanalizasyon ve su tesisleri harcamalarına katılma paylarına ilişkin esasları düzenliyor...

Japon devi Sharp Vestel'in peşinde!

Avrupa pazarındaki üretim ve satıştan çıkmak isteyen Sharp’ın görüştüğü firmalar arasında Manisa’da üretim yapan Vestel de var. Japon teknoloji devi Sharp, son bilançosuna yıllık 5.34 milyar dolar civarında zarar yazmıştı.

Vestel, beyaz eşya üretimi için çeşitli firmalarla görüşüyor!

Vestel Elektronik Sanayi ve Ticaret A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu' nda yapılan yazılı açıklamaya göre Vestel, beyaz eşya üretimi için çeşitli firmalarla görüşüyor.

Asya Katılım Bankası Tuna Gayrimenkul'deki paylarını satıyor!

Asya Katılım Bankası A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Asya Katılım Bankası Tuna Gayrimenkul'deki paylarının tamamını ve Nil Yönetim Hizmetleri'ndeki payların bir kısmını satıyor.

Vestel LED, Adnan Menderes, Atatürk ve Esenboğa havalimanlarını aydınlatıyor!

TAV ile İzmir Adnan Menderes, İstanbul Atatürk ve Ankara Esenboğa Havaalanlarının aydınlatma çözümleri için işbirliği yapan Vestel LED Aydınlatma, yüzde 80’e varan enerji tasarrufu sağlayacak

Vestel Elektonik payları Haberi

Vestel Elektonik payları

Vestel Elektonik tarafından yapılan açıklama şöyle;


28.10.2013 tarihinde Vestel Beyaz Eşya Sanayi ve Ticaret A.Ş. payları ile ilgili 2,89 - 2,90 fiyat aralığında 34.448 TL nominal değerli payın alış işlemi ortaklığımızca gerçekleştirilmiştir. Bu işlemle birlikte Şirketimizin Vestel Beyaz Eşya Sanayi ve Ticaret A.Ş. sermayesindeki payı 28.10.2013 tarihi itibariyle  % 85,43'e...