30 / 04 / 2024

Vestel fabrikaları

Vestel fabrikaları

Güney Amerika ve Uzak Asya'daki yüksek vergi oranlarını aşmayı planlayan Vestel, 5-6 ülkede, fabrika kurmak için görüşme gerçekleştiriyor.

Vestel Elektronik yatırımcı ilişkileri bölümü iletişim bilgilerini yayınladı!

Vestel Elektronik Sanayi ve Ticaret A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu' nda yapılan yazılı açıklamaya göre Vestel Elektronik yatırımcı ilişkileri bölümü iletişim bilgilerini yayınladı.

Vestel fiyat hareketleri hakkında açıklama yaptı!

Vestel Beyaz Eşya Sanayi ve Ticaret A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Vestel Beyaz Eşya fiyat hareketleri hakkında açıklama yaptı.

Vestel Beyaz Eşya fiyat ve miktar hareketleri hakkında açıklama yaptı!

Vestel Beyaz Eşya Sanayi ve Ticaret A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Vestel Beyaz Eşya fiyat ve miktar hareketleri hakkında açıklama yaptı.

İkitelli OSB'de dikey fabrikalar hayata geçiriliyor!

İstanbul'daki arazi sıkıntısı 'çok katlı OSB'leri gündeme taşıdı. Örneklerine Hong Kong'da rastlanan modelde fabrikalar üst üste inşa ediliyor. Hükümetin de üzerinde çalıştığı projenin ilk örneği İkitelli'de yapılıyor...

Vestel, Avrupa beyaz eşya platformuna üye oldu!

Vestel, Avrupa beyaz eşya endüstrisinin en önemli uluslararası sektörel birliklerinden biri olan The European Committee of Domestic Equipment Manufacturers' a ( CECED ) üye oldu...

Japon devi Sharp Vestel'in peşinde!

Avrupa pazarındaki üretim ve satıştan çıkmak isteyen Sharp’ın görüştüğü firmalar arasında Manisa’da üretim yapan Vestel de var. Japon teknoloji devi Sharp, son bilançosuna yıllık 5.34 milyar dolar civarında zarar yazmıştı.

Vestel, beyaz eşya üretimi için çeşitli firmalarla görüşüyor!

Vestel Elektronik Sanayi ve Ticaret A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu' nda yapılan yazılı açıklamaya göre Vestel, beyaz eşya üretimi için çeşitli firmalarla görüşüyor.

Demir Döküm Fabrikaları BIST'teki fiyat hareketleri ile ilgili bilgilendirme yaptı!

Türk Demir Döküm Fabrikaları A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Demir Döküm Fabrikaları BIST'teki fiyat hareketleri ile ilgili bilgilendirme yaptı.

Vestel LED, Adnan Menderes, Atatürk ve Esenboğa havalimanlarını aydınlatıyor!

TAV ile İzmir Adnan Menderes, İstanbul Atatürk ve Ankara Esenboğa Havaalanlarının aydınlatma çözümleri için işbirliği yapan Vestel LED Aydınlatma, yüzde 80’e varan enerji tasarrufu sağlayacak

Türk Demir Döküm Fabrikaları 2013 yılı genel kurulunu tescilledi!

Türk Demir Döküm Fabrikaları A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Türk Demir Fabrikaları A.Ş. 2013 yılı genel kurulunu tescilledi.

Vestel Elektronik'in Vesbe hisseleri yüzde 94,30'a ulaştı!

Vestel Elektronik Sanayi ve Ticaret A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Vestel Elektronik'in Vesbe hisseleri yüzde 94,30' a ulaştı.

Vestel Elektronik'in Vesbe hisseleri yüzde 94,04'ye ulaştı!

Vestel Elektronik Sanayi ve Ticaret A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu tarafından yapılan yazılı açıklamaya göre Vestel Elektronik'in Vesbe hisseleri yüzde 94,04'ye ulaştı.

Vestel Elektronik'in Vesbe hisseleri yüzde 94,02'ye ulaştı!

Vestel Elektronik Sanayi ve Ticaret A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu tarafından yapılan yazılı açıklamaya göre Vestel Elektronik'in Vesbe hisseleri yüzde 94,02'ye ulaştı.

Vestel fabrikaları Haberi

Vestel fabrikaları

Güney Amerika ve Uzak Asya'daki yüksek vergi oranlarını aşmayı planlayan Vestel, 5-6 ülkede, fabrika kurmak için görüşme gerçekleştiriyor.


Vestel İcra Kurulu Başkanı Turan Erdoğan, tüm ülkelere ihracat yapma hedefi kapsamında uzak coğrafyalardaki ülkelerde yeni fabrikalar kurma planlarının olduğunu bildirdi.


Erdoğan, yaptığı açıklamada, 2016’nın ilk yarısında konsolide bazda yüzde 24’lük büyüme yakaladıklarını, ihracatın da yüzde 25 arttığını, yılın diğer yarısında da benzer bir oranla büyümeye devam edeceklerini ifade etti.


Erdoğan, beyaz eşyada kapasite artırmak için yeni fabrika yatırımları gerçekleştirmeyi ve mevcut işleri büyütmek üzerine yatırımlar planladıklarını belirterek, iç pazarda yüzde 30'luk büyüme yakalamalarına rağmen asıl hedeflerinin dünyadaki tüm ülkelere ihracat yapmak olduğunu kaydetti. 


İhracatın yüzde 75'lik bölümünü Avrupa pazarına yaptıklarını, gelecek dönemde dünyanın geri kalanında da etkili olarak bu oranı dengelemeyi planladıklarını ifade eden...