28 / 04 / 2024

Vestel ingiltere

Vestel ingiltere

Vestel Şirketler Grubu İcra Kurulu Başkanı Turan Erdoğan İngiltere’nin elektronik ve beyaz eşya ihracatında Avrupa’daki en önemli üç pazardan biri olduğunu vurgulayarak sırada akıllı telefon ihracatının olduğunu açıkladı.

Vestel 4K Ultra HD Android Televizyonları Mart 2022 fiyat listesi…

Televizyonda en son teknoloji ve uygun fiyat mı arıyorsunuz? Vestel markasının 4K Ultra HD Android televizyonlarının Mart 2022 fiyat listesini yazımızda bulabilirsiniz…

Vestel çaycıları ile tanıştınız mı? İşte Vestel Çay Makineleri Mart 2022 fiyat listesi…

Evlerin ve mutfakların en vazgeçilmez yardımcılarından çay makinesi arayanlar, Vestel çay makineleri, semaver ve su ısıtıcılarının Mart 2022 fiyatlarını yazımızda bulabilirsiniz…

Elektrik süpürgesi arayanlar! İşte Vestel elektrikli süpürgelerin Mart 2022 güncel fiyat listesi…

Toz torbalı, torbasız, dikey, şarjlı ya da robot süpürge mi arıyorsunuz? Vestel elektrik süpürgelerinin güncel fiyatlarını sizler için derledik...

Vestel’den Bioplastik Buzdolapları... İşte Özellikleri ve Mart 2022 Fiyat Listesi...

Vestel yeni nesil buzdolapları, sadece gıdaları değil doğayı da koruyan teknolojisi ile dikkat çekiyor. Vestel bioplastik buzdolaplarının özellikleri ve Mart 2022 fiyatlarını sizler için derledik.

Liv Marmara Projesi’nde Vestel Proje Ortağım ürünleri kullanıldı!

İstanbul Beylikdüzü’nde 60 bin metrekare alan üzerinde inşa edilen Liv Marmara projesinde kullanılacak beyaz eşyalarda Vestel tercih edildi. 

Vestel Polonya'daki fabrikasını 31,4 milyon dolara sattı!

Vestel, Polonya'nın Wroclaw şehrinde bulunan fabrikasını, bina ve arazisiyle birlikte 31,4 milyon ABD doları bedelle LG Chem Wrocław Energy Sp. zo.o.'ya sattı...

İstanbul Yeni Havalimanı'nda Vestel ekranları kullanılacak!

Yarın hizmete açılacak İstanbul Yeni Havalimanı'nda Vestel City'de üretilen uçuş bilgilendirme ekranları kullanılacak.

Vestel Güneydoğu'da 6 ayda 6 mağaza açtı!

18 yıldır Vestel bayisi olarak Güneydoğu Anadolu'da mağazalar açan Uğur Pazarlama, ilk 6 ayda, 6 yeni mağaza açtı. Bölgedeki Vestal mağazası sayısı 18'e çıkardı.

İngiltere Crossrail metro projesinde sona gelindi!

2012 Mart'ta ingiltere'de yapımına başlanılan Crossrail metro projesinde sona gelindi. 44 milyar TL’lik Crossrail projenin açılışı merakla bekleniliyor.

Vestel'den Manisa'ya 70 milyon euroluk fabrika!

Vestel, Vestel City içerisinde 70 milyon euroluk yeni bir fabrika yatırımı yapıyor. Manisa'da inşa edilecek fabrikanın 2018 yılının ortalarında tamamlanması planlanıyor.

3. havalimanının uçuş bilgilendirme ekranları Vestel'e emanet!

İstanbul Yeni Havalimanı’nın tüm uçuş bilgilendirme ekranları Vestel teknolojisine emanet. Vestel’in sektöre özel geliştirdiği ekranlar; uçuş saatlerinden kapı ve kontuar bilgilerine kadar tüm bilgileri yolculara kesintisiz aktaracak.

Vestel'den Manisa'ya bisiklet yolu!

Türkiye’de bir şehri baştanbaşa dolaşan ilk bisiklet yolu olan ‘Manisa Büyükşehir Belediyesi Vestel Bisiklet Yolu’ projesi hayata geçiyor.

Vestel'e ürün geliştirme süreci ödülü!

Vestel Türk Elektronik Sanayicileri Derneği (TESİD) tarafından Ürün Geliştirme Süreci Ödülüne layık görüldü.

Vestel ingiltere Haberi

Vestel ingiltere

Vestel Şirketler Grubu İcra Kurulu Başkanı Turan Erdoğan İngiltere’nin elektronik ve beyaz eşya ihracatında Avrupa’daki en önemli üç pazardan biri olduğunu vurgulayarak sırada akıllı telefon ihracatının olduğunu açıkladı. 

Vestel, İngiltere’de 2014 sonunda 280 milyon euro ciro hedefliyor. Tüm beyaz eşya ürün kategorilerinde pazar payını yüzde 10’un üzerine çıkarmak da Vestel’in hedefleri arasında yer alıyor. 


1 milyon telefon satacak


Televizyon ihracatındaki başarıyı akıllı telefonda da yakalamayı hedeflediklerini söyleyen Erdoğan, "Üç yıl içinde akıllı telefon ihracatında yıllık 1 milyon adet satış rakamına ulaşmayı hedefliyoruz" değerlendirmesinde...