14 / 05 / 2024

Vestel saraylı

Vestel saraylı

Vestel, kalabalık ramazan sofralarını Saraylı Serisi semaverlerle taçlandırıyor. Ramazana özel fiyatlarla satışa sunulan Vestel Saraylı Serisi semaverler, hem iftarda hem sahurda çay keyfinin kesintiye uğramasını istemeyenler için çayı hep demli tutuyor..

Vestel Güneydoğu'da 6 ayda 6 mağaza açtı!

18 yıldır Vestel bayisi olarak Güneydoğu Anadolu'da mağazalar açan Uğur Pazarlama, ilk 6 ayda, 6 yeni mağaza açtı. Bölgedeki Vestal mağazası sayısı 18'e çıkardı.

Saraylı Gayrimenkul Yatırım İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Saraylı Gayrimenkul Yatırım İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Kadıköy’de 2 milyon TL sermaye bedeli ile Necip Çimen ve Mustafa Burak Çimen ortaklığında kuruldu. 

Kocaeli Saraylı Marbella yükseliyor!

Yurtdışında ve Kocaeli’de yaptığı projelerle inşaat sektöründe hızla yükselen Kaplan Invest, Türkiye’deki 10 yıllık tecrübesinin ardından Gölcük Saraylı’da inşasına başladığı Saraylı Marbella Sitesi ile zirveye yükseliyor.

Vestel'den Manisa'ya 70 milyon euroluk fabrika!

Vestel, Vestel City içerisinde 70 milyon euroluk yeni bir fabrika yatırımı yapıyor. Manisa'da inşa edilecek fabrikanın 2018 yılının ortalarında tamamlanması planlanıyor.

3. havalimanının uçuş bilgilendirme ekranları Vestel'e emanet!

İstanbul Yeni Havalimanı’nın tüm uçuş bilgilendirme ekranları Vestel teknolojisine emanet. Vestel’in sektöre özel geliştirdiği ekranlar; uçuş saatlerinden kapı ve kontuar bilgilerine kadar tüm bilgileri yolculara kesintisiz aktaracak.

Vestel'den Manisa'ya bisiklet yolu!

Türkiye’de bir şehri baştanbaşa dolaşan ilk bisiklet yolu olan ‘Manisa Büyükşehir Belediyesi Vestel Bisiklet Yolu’ projesi hayata geçiyor.

Vestel'e ürün geliştirme süreci ödülü!

Vestel Türk Elektronik Sanayicileri Derneği (TESİD) tarafından Ürün Geliştirme Süreci Ödülüne layık görüldü.

Vestel, Manisa'da 70 milyon TL'lik fabrika kuracak!

Vestel, 2017’ye önemli bir yatırım kararıyla girdi. Şirket Manisa’da çamaşır ve kurutma makinesi üretimi için 70 milyon euroluk yeni bir fabrika kuracağını açıkladı. Kentte ciddi bir istihdam yaratacak yatırımın Haziran 2018’de tamamlanması planlanıyor

Saraylı Elektrik İnşaat Kimyasal Hammadde Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Saraylı Elektrik İnşaat Kimyasal Hammadde Ticaret Limited Şirketi 50 bin TL sermaye ile bugün Zülkarni Ev imzasıyla kuruldu.

Vestel ile Fenerbahçe arasında lisans anlaşması yapıldı!

Sarı-lacivertli kulüp, teknoloji şirketi Vestel'le özel telefon ve televizyon üretimi için lisans anlaşması imzaladı

Vestel, Polonya’da şirket satın aldı!

Vestel Elektronik'in bağlı ortaklığı Vestel Ticaret, Polonya'da faaliyet gösteren Compal Electronics Europe şirketinin hisselerinin alımına yönelik hisse alım sözleşmesi imzaladı.

Vestel, Güney Amerika ve Uzak Asya'da fabrika kuracak!

Güney Amerika ve Uzak Asya'daki yüksek vergi oranlarını aşmayı planlayan Vestel, 5-6 ülkede, fabrika kurmak için görüşme gerçekleştiriyor.

Vestel evlere internetli klima getiriyor!

Ürettikleri ürünlerle tüketicilere her zaman farklı imkânlar sunmaya çalışan Vestel, Plazma Inverter serisi ile evlere internetli klima getiriyor. 7 yıl garantili klimaların fiyatları 2399 TL’den başlıyor.

Vestel saraylı Haberi

Vestel saraylı

Vestel, Ramazan ayının kalabalık iftar sofralarına lezzet katacak çaylar için Vestel Saraylı Serisi Semaverleri tüketicilerin beğenisine sundu. Şıklıkları ve kullanım kolaylıkları ile öne çıkan Vestel Saraylı Serisi Semaverler, Ramazan ayına özel indirimli fiyatlarıyla da dikkat çekiyor. Vestel Sultan Porselen Semaver özel desenli porselen demliğiyle, Hünkar Inox Semaver ise çelik gövdesi ile mutfaklara şıklık katıyor. Vestel Saraylı Serisi Semaverler tek tuşla kontrol edilebilmeleriyle de tüketicilere kullanım kolaylığı sunuyor.


Vestel Saraylı Semaverler suyun sıcaklığını kaynadıktan sonra da koruyarak; çay keyfini kesintiye uğratmıyor. Semaverler, dört saat boyunca kullanılmadıklarında veya içlerindeki su bittiğinde otomatik kapanma özellikleriyle de tam güvenlik sağlıyor. Vestel Saraylı Semaverlerde bulunan damlalık hem tezgâhın kirlenmesini önlüyor hem de temizleme kolaylığı sunuyor.


Ramazan’a özel kampanya kapsamında Vestel Sultan Porselen Semaver 269 TL yerine...