27 / 04 / 2024

vestel toshiba

vestel toshiba

Vestel Şirketler Grubu İcra Kurulu Başkanı Turan Erdoğan, bugün Toshiba ile marka lisans anlaşması imzaladıklarını belirtti.

A101’de Toshiba 58 inç Android TV’ler 8.299 TL! 12 Ocak 2023 Fiyat Listesi

A101 Marketler Zincirinde bu haftanın elektronik eşya kataloğunda 58 inç Toshiba Uydu Alıcılı 4K Android TV, 3 yıl garantili olarak, Vestel servis güvencesinde tüketiciye sunulacak.

Yeni evlerin hepsi akıllı ev olmalı!

Vestel Şirketler Grubu İcra Kurulu Başkanı Turan Erdoğan, bugün Toshiba ile marka lisans anlaşması imzaladıklarını belirtti.

Vestel, Güney Amerika ve Uzak Asya'da fabrika kuracak!

Güney Amerika ve Uzak Asya'daki yüksek vergi oranlarını aşmayı planlayan Vestel, 5-6 ülkede, fabrika kurmak için görüşme gerçekleştiriyor.

Vestel evlere internetli klima getiriyor!

Ürettikleri ürünlerle tüketicilere her zaman farklı imkânlar sunmaya çalışan Vestel, Plazma Inverter serisi ile evlere internetli klima getiriyor. 7 yıl garantili klimaların fiyatları 2399 TL’den başlıyor.

Vestel En İyi Tasarım Markası ödülü aldı!

Vestel, Almanya'da bu yıl 13'üncü kez düzenlenen ve inovatif teknolojilerin ödüllendirildiği Plus X Awards'ta "En İyi Tasarım Markası" ödülüne layık görüldü.

Vestel Rusya'daki fabrikasını kapattı!

Vestel, Rusya’da geçen yıl yaşanan ekonomik kriz nedeniyle bu ülkedeki fabrikasını kapattı. Vestel CEO’su Turan Erdoğan “Uçak düşürülmesi olayından önce fabrikayı kapamıştık. Bina her yerde bulunur. Makineleri taşıyacağız” dedi.

Vestel'den enerji tasarrufu önerisi!

Vestel Şirketler Grubu İcra Kurulu Başkanı Erdoğan: "Türkiye, Vestel'in tasarruf rekortmeni ürünlerinin kullanılmasıyla enerji ve su tüketiminde toplam 4 milyar TL'lik tasarruf sağlayabilir" dedi.

Vestel pazar payını yüzde 20'ye çıkardı!

Dünya'nın en önemli araştırma şirketlerinden Frost&Sullivan'ın yaptığı araştırmanın sonuçlarına göre, Türkiye LED aydınlatma pazarının lideri önceki yıl olduğu gibi bu yıl da yine Vestel oldu.

Toshiba: Akkuyu Nükleer Santral için biz hazırız!

JAPON elektronik üretim şirketi Toshiba'nın İş Geliştirme Yöneticisi Toyoaki Fujita, Türkiye'nin istemesi halinde, yeni bir nükleer projesinde söz sahibi olmak istediklerini bildirdi.

Vestel değişim fırsatı 2015!

Vestel, Ağustos ayında TV ve beyaz eşyalarda geçerli olan değişim kampanyasını tüketicilere sunuyor. Kampanyada eski ürününü değiştirmek isteyen kullanıcılar, yeni bir Vestel TV veya beyaz eşya ürününü avantajlı fiyatlarla satın alabiliyor.

Vestel İstanbulLight Aydınlatma Fuarı'na katılacak!

Vestel, 16-19 Nisan tarihleri arasında İstanbul Expo Center’da düzenlenen Ortadoğu, Balkanlar ve Doğu Avrupa aydınlatma sektörünün buluşma noktası olan İstanbulLight Aydınlatma Fuarı’na katılıyor.

Vestel Türkiye’nin su faturasını 1,1 milyar TL düşürecek!

Türkiye’deki tüm evlerde Vestel’in tasarrufta dünya rekortmeni çamaşır ve bulaşık makineleri kullanıldığında ülkenin yıllık su tüketimi 327 milyon ton azalıyor.

Vestel üst düzey yönetici asistan atamasını yayınladı!

Vestel Beyaz Eşya Sanayi ve Ticaret A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre üst düzey yönetici asistanı ataması gerçekleşti.

vestel toshiba Haberi

vestel toshiba

Vestel Şirketler Grubu İcra Kurulu Başkanı Turan Erdoğan, bugün Toshiba ile marka lisans anlaşması imzaladıklarını belirterek, "Anlaşma ile ilk etapta 5 yıllığına tüm Avrupa'da Toshiba markalı TV'lerin üretimi, lisansı ve marka hakkı Vestel'de olacak." dedi. 


Erdoğan, Avrupa'nın en büyük tüketici elektroniği fuarı IFA kapsamında düzenlediği basın toplantısında, bugün Toshiba ile marka lisans anlaşması imzaladıklarını kaydetti. 


Anlaşma ile ilk etapta 5 yıllığına tüm Avrupa'da Toshiba markalı TV'lerin üretimi, lisansı ve marka hakkının Vestel'de olacağını belirten Erdoğan, bunun ilerde daha geniş bir coğrafyaya yayılması konusunda tarafların iradelerini beyan ettiğini dile getirdi. 


Erdoğan, Toshiba'nın bugün 50 milyar dolar cirosu ve 150 bin çalışanı ile büyük bir marka olduğunu, onların bu markaya Vestel'i de dahil etmelerinin kendileri için çok gurur verici olduğunu ifade etti. 


Toshiba ile işbirliği...