19 / 05 / 2024

Vestel vesbe hisseleri

Vestel vesbe hisseleri

Vestel Elektronik Sanayi ve Ticaret A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'na yapılan açıklamaya göre Vestel, VESBE hisselerini satın aldı. Vestel'in VESBE'deki payı yüzde 85,40'a ulaştı...

Seçim sonrası inşaat şirketlerinin hisseleri yükseldi!

Seçim sonrası AKP’nin öncelik verdiği inşaat ve savunma sanayii hisseleri borsada uçtu. Vestel, Emlak GYO, Torunlar, Akdeniz Güvenlik sert yükseldi.

Vestel Elektronik Vesbe'den hisse alımı gerçekleştirdi!

Vestel Elektronik Sanayi ve Ticaret A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Vestel Elektronik Sanayi ve Ticaret A.Ş. Vesbe'den hisse aldı.

Vestel Elektrik VESBE hissesi aldı!

Vestel Elektrik VESBE hissesi aldı. Vestel Elektronik Sanayi ve Ticaret A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Vestel Elektrik VESBE hissesi aldı.

Vestel Elektronik VESBE hissesi aldı!

Vestel Elektronik VESBE hissesi aldı. Vestel Elektronik Sanayi ve Ticaret A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Vestel Elektronik VESBE hissesi aldı.

Vestel Elektronik VESBE hisselerini aldı!

Vestel Elektronik VESBE hisselerini aldı. Vestel Elektronik Sanayi ve Ticaret A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Vestel Elektronik VESBE hisselerini aldı.

Vestel Elektronik VESBE'den hisse aldı!

Vestel Elektronik Sanayi ve Ticaret A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Vestel Elektronik Vestel Beyaz Eşya Sanayi ve Ticaret A.Ş.'den hisse aldı.

Vestel Elektronik'in Vesbe hisseleri yüzde 94,30'a ulaştı!

Vestel Elektronik Sanayi ve Ticaret A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Vestel Elektronik'in Vesbe hisseleri yüzde 94,30' a ulaştı.

Vestel Elektronik'in Vesbe hisseleri yüzde 94,04'ye ulaştı!

Vestel Elektronik Sanayi ve Ticaret A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu tarafından yapılan yazılı açıklamaya göre Vestel Elektronik'in Vesbe hisseleri yüzde 94,04'ye ulaştı.

Vestel Elektronik'in Vesbe hisseleri yüzde 94,02'ye ulaştı!

Vestel Elektronik Sanayi ve Ticaret A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu tarafından yapılan yazılı açıklamaya göre Vestel Elektronik'in Vesbe hisseleri yüzde 94,02'ye ulaştı.

Vestel Elektronik'in Vesbe hisseleri yüzde 93,53'e ulaştı!

Vestel Elektronik Sanayi ve Ticaret A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu tarafından yapılan yazılı açıklamaya göre Vestel Elektronik'in Vesbe hisseleri yüzde 93,53'e ulaştı.

Vestel Elektronik'in Vesbe hissesi yüzde 93,35'e ulaştı!

Vestel Elektronik Sanayi ve Ticaret A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Vestel Elektronik'in Vesbe hissesi yüzde 93,35' e ulaştı...

Vestel Elektronik uyum derecelendirme notunu revize etti!

Vestel Elektronik Sanayi ve Ticaret A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu' nda yapılan yazılı açıklamaya göre Vestel Elektronik Sanayi uyum derecelendirme notunu revize etti...

Vestel ilk özel tasarım retro mağazasını Söke'de açtı!

Vestel ilk özel tasarım mağazasını Söke'de açtı. Tarihi binanın dokusuna uygun olarak dizayn edilen 140 metrekare alana kurulan mağazada dekor olarak kullanılan eski ürünler ve tarihi objeler ilgi çekiyor

Vestel vesbe hisseleri Haberi

Vestel vesbe hisseleri

Vestel Elektronik Sanayi tarafından yapılan açıklama şöyle;


29.08.2013 tarihinde Vestel Beyaz Eşya Sanayi ve Ticaret A.Ş. payları ile ilgili 2,80 fiyat seviyesinden 10.543 TL nominal değerli payın alış işlemi ortaklığımızca gerçekleştirilmiştir. Bu işlemle birlikte Şirketimizin Vestel Beyaz Eşya Sanayi ve Ticaret A.Ş. sermayesindeki payı 29.08.2013 tarihi itibariyle  % 85,40'a...