02 / 05 / 2024

Vetsel Elektronik derecelendirme notu

Vetsel Elektronik derecelendirme notu

Vestel Elektronik Sanayi ve Ticaret A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Vestel Elektronik Sanayi ve Ticaret A.Ş. kredi derecelendirme notunu yayınladı.

Fitch Ratings: Koronavirüs Çin’in en çok elektronik sektörünü etkiliyor!

Uluslararası kredi derecelendirme kuruluşu Fitch Ratings, koronavirüs salgını nedeni ile tedarik zincirinde en çok aksamanın elektronik sektöründe görülmesinin beklendiğini aktardı.

NSS İnşaat Turizm Gıda Tekstil Elektrik Elektronik İthalat İhracat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

NSS İnşaat Turizm Gıda Tekstil Elektrik Elektronik İthalat İhracat Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Esra Nur Demir, Abdulsamet Duran tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile kuruldu.

Zorlu Enerji'den kredi derecelendirme notu açıklaması!

Zorlu Enerji Elektrik Üretim A.Ş bugün Kamuoyu Aydınlatma Platformu'na yaptığı açıklamada kredi derecelendirme notunu açıkladı. Zorlu Enerji Elektrik Üretim A.Ş tarafından yapılan açıklama haberimizin içinde yer alıyor

Tapu işlemleri elektronik ortamda yapılabilecek!

Yeni yılda uygulamasına başlanacak e-ipotek ile onama ipotek işlemlerinde taşınmaz malikinin tapu müdürlüğüne müracaatına gerek kalmadan, elektronik ortam üzerinden ilgili kurumun talebiyle işlemler gerçekleşecek..

Sahabe İnşaat Turizm Elektronik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Fatih Şubesi açıldı!

Sahabe İnşaat Turizm Elektronik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Fatih Şubesi, Selami Güleç Şube Müdürlüğü'nde 500 bin TL'lik sermaye ile 19 Aralık 2014 tarihinde kuruldu.

Vestel Elektronik VESBE hissesi aldı!

Vestel Elektronik VESBE hissesi aldı. Vestel Elektronik Sanayi ve Ticaret A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Vestel Elektronik VESBE hissesi aldı.

Uşak Seramik kredi derecelendirme notunu yayınladı!

Uşak Seramik Sanayi A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Uşak Seramik kredi derecelendirme notunu yayınladı. İşte Uşak Seramik kredi derecelendirme notu...

Aselsan kurumsal yönetim derecelendirme notunu yayınladı!

Aselsan kurumsal yönetim derecelendirme notunu yayınladı. Aselsan Elektronik Sanayi ve Ticaret A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıkalamaya göre Aselsan kurumsal yönetim derecelendirme notunu yayınladı.

Hüseyin Kesimoğlu: Hedefimiz tapu işlemlerini elektronik ortamda sağlamak!

Elektronik işlemin temellerinin atıldığın söyleyen Tapu ve Kadastro Genel Müdür Yardımcısı Hüseyin Kesimoğlu "Hedefimiz, e-devlet entegrasyonu sağlanırsa 3-5 sene içinde pek çok tapu işlemini, elektronik ortamlarda yapabilmek" dedi.

İnşaatlarda elektronik denetim dönemi!

Olası afetlere karşı kalitesi yüksek yapılaşmanın temin edilmesi için Çevre ve Şehircilik Bakam İdris Güllüce’nin talimatıyla önümüzdeki süreçte inşaatlarda kullanılacak betonlar elektronik sistem üzerinden denetlenecek.

İş GYO kurumsal yönetim derecelendirme raporunu yayınladı!

İş GYO kurumsal yönetim derecelendirme raporunu yayınladı. İş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre İş GYO kurumsal yönetim derecelendirme raporunu yayınladı.

YDA İnşaat kredi derecelendirme notunu yayınladı!

YDA İnşaat Sanayi ve Ticaret A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre YDA İnşaat Sanayi ve Ticaret A.Ş. kredi derecelendirme notunu yayınladı.

Akyollar İnşaat Malzemeleri Makina Elektronik Kimya Orman Ürünleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Akyollar İnşaat Malzemeleri Makina Elektronik Kimya Orman Ürünleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Necati Uslu tarafından 10 bin TL'lik sermaye bedeli ile 27 Kasım'da kuruldu.

Vetsel Elektronik derecelendirme notu Haberi

Vetsel Elektronik derecelendirme notu

Vestel Elektronik tarafından yapılan açıklama şöyle;


Kredi derecelendirme kuruluşu Standard and Poor's  31.10.2014 tarihli basın açıklamasında Şirketimizin kredi notu görünümünü durağandan pozitife revize edip, uzun dönem kredi notunu "B-"de koruduğunu belirtmiştir. Standard and Poor's konu ile ilgili yaptığı açıklamada kredi notunun görünümünün pozitife revize edilmesinde Şirketin operasyonel performansında gözlenen iyileşme ve 2015 yılında Şirket için pozitif nakit akım yaratma beklentisinin etkili olduğunu belirtmiştir. Açıklamada pozitif görünümün Şirketin likidite pozisyonunun beklentileri kapsamında güçlenmesi durumunda not artırım olasılığına işaret ettiği...