19 / 05 / 2024

Veysel Ekmen emlak konut

Veysel Ekmen emlak konut

2005 yılından bu yana Emlak Konut GYO A.Ş. Yönetim Kurulu Başkan Vekili görevini yürüten Veysel Ekmen kimdir? Veysel Ekmen, bugüne kadar başka hangi işlerde görev aldı?

Devir Emlak İnşaat Turizm Pazarlama İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Devir Emlak İnşaat Turizm Pazarlama İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Küçükçekmece'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Veysel Yurdakul tarafından kuruldu.

Seha Emlak Yatırım Sanayi Anonim Şirketi kuruldu!

Seha Emlak Yatırım Sanayi Anonim Şirketi Başakşehir'de 1 milyon 200 bin TL sermaye bedeli ile Serdar Başbuğ, Semih Özdemir ve Veysel Bakırcı ortaklığında kuruldu.

3gen Yapı Malzemeleri Pazarlama ve Emlak İnşaat Taahhüt hafriyat Nak. Hiz.San.Tic.Ltd.Şti.İstanbul Şubesi açıldı! 

3gen Yapı Malzemeleri Pazarlama ve Emlak İnşaat Taahhüt hafriyat Nak. Hiz.San.Tic.Ltd.Şti.İstanbul Şubesi Maltepe’de 450 bin TL sermaye bedeli ile Veysel Gözay  Tepekesici tarafından açıldı. 

Renkgrup Emlak Danışmanlığı Site Yönetimi Kentsel Dönüşüm Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Renkgrup Emlak Danışmanlığı Site Yönetimi Kentsel Dönüşüm Ticaret Limited Şirketi bugün Büyükçekmece’de 500 bin TL sermaye bedeli ile Veysel Kekeç tarafından kuruldu.

Hisar 216 Yapı İnşaat Emlak Ve Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hisar 216 Yapı İnşaat Emlak Ve Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün 10 bin TL sermaye ile Veysel Çalağan tarafından kuruldu.

Emlak Konut komite üyeliklerini güncelledi!

Emlak Konut, Bağımsız Yönetim Kurulu Üyesi Veysel Ekmen'in istifası üzerine Sermaye Piyasası Kurulu'nun Kurumsal Yönetim Kurulu Tebliği gereği oluşturulan komitelerin üyeliklerini güncelledi.

Veysel Eklem Emlak Konut'tan istifa etti!

2005 yılından bu yana Emlak Konut GYO A.Ş. Yönetim Kurulu Başkan Vekili görevini yürüten Veysel Ekmen görevinden istifa etti.

Genç Yapı Çengelköy Life'tan Emlak Konut kampanyasına destek!

Genç Yapı’nın Çengelköy Life projesi satış koordinatörü Ömer Ekmen, Emlak Konut GYO öncülüğünde devlet desteğiyle başlayan ve çok değerli firmaların en özel projeleriyle destek verdiği düşük faiz uzun vade kampanyasına yürekten inandıklarını belirtti.

Arder Grup İnşaat Emlak Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Arder Grup İnşaat Emlak Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Güven Merdamert ve Deniz Tunç ortaklığıyla 20 bin TL sermaye ile 3 Haziran'da Ataşehir, Aşık Veysel Mahallesi'nde kuruldu.

Yeditepe Otelcilik ve Turizm Anonim Şirketi kuruldu!

Yeditepe Otelcilik ve Turizm Anonim Şirketi, Veysel Ekmen Yönetim Kurulu Başkanlığı ve Ayşe Ak Yönetim Kurulu Üyeliği'nde 5 milyon 905 bin TL sermaye ile 2 Kasım'da Üsküdar, Kısıklı Mahallesi'nde kuruldu.

Sefa Yapı İnşaat Gıda Emlak Taşımacılık Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sefa Yapı İnşaat Gıda Emlak Taşımacılık Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi; Mustafa Cimiç tarafından 10 bin TL sermaye ile 4 Haziran'da Sancaktepe Veysel Karani Mahallesi'nde kuruldu.

Emlak Konut GYO 3 bağımsız adayı açıkladı!

Emlak Konut GYO, Ertan KELEŞ, Veysel EKMEN ve Havvanur YURTSEVER'in 6 Nisan 2015'te yapılacak Genel Kurul toplantısında yönetim kurulu bağımsız üye adayı olarak sunulacaklarını açıkladı.

Veysel Ekmen kimdir?

2005 yılından bu yana Emlak Konut GYO A.Ş. Yönetim Kurulu Başkan Vekili görevini yürüten Veysel Ekmen kimdir? Veysel Ekmen, bugüne kadar başka hangi işlerde görev aldı?

Veysel Ekmen emlak konut Haberi

Veysel Ekmen emlak konut

Veysel Ekmen kimdir?

Veysel Ekmen, 1965 Giresunda doğdu Marmara Üniversitesi İk İd Bil.Fak-İşletme bölümünü bitirdi. 1984-S.M.Mali Müşavir(Halen devam ediyor.)


2005-Emlak Konut GYO A.Ş. Yönetim Kurulu Başkan Vekili görevini yürütmektedir. 


2004-Rumeli Hayat Sigorta A.Ş. Denetim Kurulu Üyesi

2004-İktisat Yatırım Menkul Değerler A.Ş Denetim Kurulu Üyesi 

2003-2005 TOKİ - Emlak Konut GYO A.Ş. Denetim Kurulu Üyesi

1999-2004 Öncü Eğitim Kurumları Yönetim Kurulu Üyesi görevlerini yaptı.


Evli ve beş Çocuk babası olan Veysel Ekmen ingilizce biliyor.


Emlak Konut

Emlak Konut’un temelleri 1953 yılında atılmıştır. Kurulduğu günden itibaren daima Türkiye’yi modern yaşam alanlarıyla buluşturmayı ilke edinmiştir. 


İstanbul’da Ataköy, Ankara’da Oran ve Elvankent projeleri bu anlayışın en somut örnekleri  olmuştur. Ayrıca bu projeler modern kent anlayışının Türkiye’deki ilk temsilcileri arasında yer almıştır. Emlak Konut, yıllar içinde kazandığı birikimi ve teknik altyapısı sayesinde, özellikle İstanbul’un...