03 / 05 / 2024

Veysel Ekmen kimdir?

Veysel Ekmen kimdir?

2005 yılından bu yana Emlak Konut GYO A.Ş. Yönetim Kurulu Başkan Vekili görevini yürüten Veysel Ekmen kimdir? Veysel Ekmen, bugüne kadar başka hangi işlerde görev aldı?



Veysel Ekmen kimdir?

Veysel Ekmen, 1965 Giresunda doğdu Marmara Üniversitesi İk İd Bil.Fak-İşletme bölümünü bitirdi. 1984-S.M.Mali Müşavir(Halen devam ediyor.)


2005-Emlak Konut GYO A.Ş. Yönetim Kurulu Başkan Vekili görevini yürütmektedir. 


2004-Rumeli Hayat Sigorta A.Ş. Denetim Kurulu Üyesi

2004-İktisat Yatırım Menkul Değerler A.Ş Denetim Kurulu Üyesi 

2003-2005  TOKİ  - Emlak Konut GYO A.Ş. Denetim Kurulu Üyesi

1999-2004 Öncü Eğitim Kurumları Yönetim Kurulu Üyesi görevlerini yaptı.


Evli ve beş Çocuk babası olan Veysel Ekmen ingilizce biliyor.


Emlak Konut

Emlak Konut’un temelleri 1953 yılında atılmıştır. Kurulduğu günden itibaren daima Türkiye’yi modern yaşam alanlarıyla buluşturmayı ilke edinmiştir. 


İstanbul’da Ataköy, Ankara’da Oran ve Elvankent projeleri bu anlayışın en somut örnekleri  olmuştur. Ayrıca bu projeler modern kent anlayışının Türkiye’deki ilk temsilcileri arasında yer almıştır. Emlak Konut, yıllar içinde kazandığı birikimi ve teknik altyapısı sayesinde, özellikle İstanbul’un çeşitli bölgelerinde bir çok önemli projeye imza atarak yeni yerleşim alanlarının şekillenmesinde önemli katkılarda bulunmuştur. 


2002 yılında Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı’na dönüşen Emlak Konut, bugün Türkiye’nin en büyük gayrimenkul yatırım ortaklığı haline gelmiştir. 



Emlak Konut yönetim kurulu bağımsız üye adaylarını açıkladı!



Geri Dön