18 / 05 / 2024

Veysel Ekmen ne iş yapar

Veysel Ekmen ne iş yapar

2005 yılından bu yana Emlak Konut GYO A.Ş. Yönetim Kurulu Başkan Vekili görevini yürüten Veysel Ekmen kimdir? Veysel Ekmen, bugüne kadar başka hangi işlerde görev aldı?

Deprem bölgesi için 4 milyon ton demire ihtiyaç var! 1 ton demir fiyatları ne kadar? 16 Şubat 2023 demir fiyat listesi

Türkiye Çelik Üreticileri Derneği (TÇÜD) Genel Sekreteri Veysel Yayan, Kahramanmaraş merkezli depremden etkilenen illerde yeniden inşa edilecek konutlar için yaklaşık 4 milyon ton inşaat demirine ihtiyaç olduğunu söyledi. Peki 1 ton demir fiyatı ne kadar? 16 Şubat 2023 demir fiyat listesi.

Bakan Veysel Eroğlu'ndan müteahhitlere uyarı!

Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, ORKÖY Kredi Sertifikaları Dağıtım Töreni'ne katıldı. Törende konuşan Eroğlu, müteahhit firmalara "Sözleşmede belirtilen tarih bir gün bile geçse işiniz feshedilecek" uyarısı yaptı.

Veysel Bakgör'den 15 Temmuz açıklaması!

Türkiye’nin geçtiğimiz yılın 15 Temmuz’unda gerçekleşen hain darbe girişimini adeta tek vücut olarak bertaraf ettiğini vurgulayan Bakyapı Yönetim Kurulu Başkanı Veysel Bakgör, 15 Temmuz Darbe Girişimi’nin birinci yıldönümüne ilişkin açıklamada bulundu..

Ege Bölgesi'ne 27 milyar liralık yatırım!

Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, Meydanı'nda düzenlenen toplu temel atma ve açılış töreninde konuştu. Eroğlu, Ege Bölgesi'ne 27 milyar liralık yatırım sözü verdi.

Emlak Konut komite üyeliklerini güncelledi!

Emlak Konut, Bağımsız Yönetim Kurulu Üyesi Veysel Ekmen'in istifası üzerine Sermaye Piyasası Kurulu'nun Kurumsal Yönetim Kurulu Tebliği gereği oluşturulan komitelerin üyeliklerini güncelledi.

Veysel Eklem Emlak Konut'tan istifa etti!

2005 yılından bu yana Emlak Konut GYO A.Ş. Yönetim Kurulu Başkan Vekili görevini yürüten Veysel Ekmen görevinden istifa etti.

Veysel Eroğlu'ndan Boğaçayı projesine destek!

Antalya Büyükşehir Belediyesi’ni ziyaret eden Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, Boğaçayı Projesi’ne her türlü desteği vereceklerini belirterek, “Muhteşem Antalya’ya muhteşem Boğaçayı Projesi yakışır” dedi.

Orta Anadolu Bölgesi'ne 35 milyar TL'lik dev proje!

Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, Orta Anadolu Bölgesi'ne 35 milyar TL'lik 3 bin 306 tesisten oluşacak yeni bir proje üzerinde çalıştıklarını açıkladı. Eroğlu, "Güneydoğu Anadolu'da GAP projesi var. Orta Anadolu'da da bu tesisleri tamamlayacağız" diye konuştu.

Veysel Aslantaş şehir mimarilerini eleştirdi!

Erciyes Üniversitesi (ERÜ) Mimarlık Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Veysel Aslantaş, "Şehirlere bakıyorsunuz, sanki yer altında yaşayan bir canavarın yeryüzüne ulaşmış dişleri gibi. İnanın bugün mağaralarda yaşamaya kalksak daha az ruhi sıkıntı çekeriz." dedi.

Kanal Edirne Projesi'nde çalışmalar ne durumda?

Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, Kanal Edirne Projesi'ne ilişkin "Baypas kanalıyla Meriç Nehri'ni taşkınlara karşı rahatlatmış olacağız" dedi.

Yeditepe Otelcilik ve Turizm Anonim Şirketi kuruldu!

Yeditepe Otelcilik ve Turizm Anonim Şirketi, Veysel Ekmen Yönetim Kurulu Başkanlığı ve Ayşe Ak Yönetim Kurulu Üyeliği'nde 5 milyon 905 bin TL sermaye ile 2 Kasım'da Üsküdar, Kısıklı Mahallesi'nde kuruldu.

Veysel Tiryaki, Ankara Altındağ'daki dönüşümü anlattı!

Göreve geldiği 2004 yılından bu güne yaptığı başarılı çalışmalarla Altındağ’ı Ankara’nın cazibe merkezi haline getiren Başkan Veysel Tiryaki bölgeyi âdete yeniden inşa ediyor.

Veysel Eroğlu: Yeşil Yol Projesi'nde mevcut yol genişletiliyor!

Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, Yeşil Yol Projesi'ne ilişkin, "Bu ormandan geçmiyor. Yeşil Yol'un ormandan geçen kısmı çok cüzi miktarda ve 13 ağaç kesilmiş. Orada çok geniş otoban falan yapmıyoruz, mevcut yolu genişletiyoruz" dedi.

Veysel Ekmen ne iş yapar Haberi

Veysel Ekmen ne iş yapar

Veysel Ekmen kimdir?

Veysel Ekmen, 1965 Giresunda doğdu Marmara Üniversitesi İk İd Bil.Fak-İşletme bölümünü bitirdi. 1984-S.M.Mali Müşavir(Halen devam ediyor.)


2005-Emlak Konut GYO A.Ş. Yönetim Kurulu Başkan Vekili görevini yürütmektedir. 


2004-Rumeli Hayat Sigorta A.Ş. Denetim Kurulu Üyesi

2004-İktisat Yatırım Menkul Değerler A.Ş Denetim Kurulu Üyesi 

2003-2005 TOKİ - Emlak Konut GYO A.Ş. Denetim Kurulu Üyesi

1999-2004 Öncü Eğitim Kurumları Yönetim Kurulu Üyesi görevlerini yaptı.


Evli ve beş Çocuk babası olan Veysel Ekmen ingilizce biliyor.


Emlak Konut

Emlak Konut’un temelleri 1953 yılında atılmıştır. Kurulduğu günden itibaren daima Türkiye’yi modern yaşam alanlarıyla buluşturmayı ilke edinmiştir. 


İstanbul’da Ataköy, Ankara’da Oran ve Elvankent projeleri bu anlayışın en somut örnekleri  olmuştur. Ayrıca bu projeler modern kent anlayışının Türkiye’deki ilk temsilcileri arasında yer almıştır. Emlak Konut, yıllar içinde kazandığı birikimi ve teknik altyapısı sayesinde, özellikle İstanbul’un...