27 / 04 / 2024

Veysel Tiryaki Altındağ yatırımları

Veysel Tiryaki Altındağ yatırımları

Düzenli olarak şantiye denetimi gerçekleştiren Altındağ Belediye Başkanı Veysel Tiryaki, referandum öncesinde mahallelerdeki çalışmaları denetledi.

Veysel Tiryaki denetimde!

ALTINDAĞ'IN çehresini değiştiren yatırımlar ile yakından ilgilenen ve sık sık çalışmaları yerinde inceleyen Altındağ Belediye Başkanı Veysel Tiryaki, sabahın erken saatlerinde yine denetimdeydi.

Altındağ'da yılda 15 bin konut yapıldı!

Başkan Tiryaki, Altındağ'daki değişime dikkat çekti. İlçeye yılda 15 bin konut yapıldığının altını çizen Başkan Tiryaki, Altındağlılara daha rahat yaşam alanları sunmak için çalıştıklarını kaydetti.

Veysel Tiryaki Altındağ’daki yatırımlara hız verdi!

Akköprü’de bulunan Altındağ Belediyesi Fen İşleri Kampüsü’nde, yeni yılda gerçekleştirilecek olan yatırımlar hakkında müdürlerden bilgi alan Altındağ Belediye Başkanı Veysel Tiryaki, tüm çalışmaların hızlanması talimatını verdi.

Veysel Tiryaki: 220 projeyle geliyoruz!

Altındağ Belediye Başkanı ve AK Parti Yenimahalle Belediye Başkan adayı Veysel Tiryaki, "Yenimahalle için büyük projelerimiz var. Şubat ayının ilk haftası yapılması arzu edilen ve ses getireceğini düşündüğümüz tanıtımda 220 proje ile hemşehrilerimizin karşısına çıkacağız" dedi...

Altındağ Belediyesi Gagauzya'daki kültür evini restore edecek!

Altındağ Belediye Başkanı Veysel Tiryaki yaptığı açıklamada, Gagauzya'daki kültür evini restore edeceklerini söyledi.

Altındağ ve Yenimahalle yatırımları masaya yatırıldı!

Altındağ Belediye Başkanı Veysel Tiryaki ve Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar Ankara Yenimahalle ve Altındağ yatırımlarını masaya yatırdı.

Altındağ'ı imar etmeden Ankara'yı imar edemeyiz!

Altındağ Belediye Başkanı Veysel Tiryaki yaptığı açıklamada "Altındağ'ı imar etmeden Ankara'yı imar edemeyiz" dedi.

Altındağ Çinçin 4. etapta teslimler başladı!

Çinçin’de 40 bin metrekareye yakın alanda inşa edilen konutların teslimleri başladı. Altındağ Belediye Başkanı Veysel Tiryaki, ’’Gerçekleştirdiğimiz her projenin Altındağ’a ve Altındağlı vatandaşlarımıza yakışır olması için çalışıyoruz’’ dedi.

Altındağ Belediyesi'nin kentsel dönüşüm sırrı!

Ankara’nın tarihi ilçesi Altındağ, bir yandan tarihsel dokusunu korurken bir yandan da modern yapılarıyla çevresine ışık saçıyor. Altındağ Belediye Başkanı Dr. Veysel Tiryaki, hiçbir kurum ve kuruluşa tek kuruş borçlarının olmadığını vurguluyor...

Altındağ'da her yıl 20 bin konut inşa ediliyor!

Altındağ Müteahhitler Derneği'ni ziyaret eden Altındağ Belediye Başkanı Veysel Tiryaki, ilçeye yılda yaklaşık 15-20 bin konut yapıldığını anımsattı...

Veysel Tiryaki: Daha güzel bir Altındağ için çalışıyoruz!

Ankara’nın tarihi ilçesi Altındağ’ın Belediye Başkanı Veysel Tiryaki, görevi süresince yapılan işlerle ilçenin algısının tamamen değiştiğini söylüyor. Tiryaki, başkente yakışır bir Altındağ arzuladığını ve bu konuda çok yol aldıklarını belirtiyor..

Altındağ Şair Baki Kültür Merkezi açılış için gün sayıyor!

Altındağ Belediye Başkanı Veysel Tiryaki Ali Ersoy Mahallesi’nde hayata geçirilen ve inşaatı tamamlanan kültür merkezine “Şair Baki’ isminin verileceğini açıkladı.

Altındağ Türk - İş Blokları’nda son durum!

Altındağ Belediye Başkanı Veysel Tiryaki, Altınpark Mahallesi sakinleriyle bir toplantı yaptı.Başkan Tiryaki, Türk – İş Blokları’nın son durumu hakkında bilgi verdi.

Veysel Tiryaki: Altındağ'a 11 cami yaptık!

Düzenli olarak şantiye denetimi gerçekleştiren Altındağ Belediye Başkanı Veysel Tiryaki, referandum öncesinde mahallelerdeki çalışmaları denetledi.

Ankara Altındağ'a devasa parklar inşa edilecek!

Altındağ’ın çehresini değiştiren yatırımların yapım süreciyle yakından ilgilenen ve sık sık çalışmaları yerinde inceleyen Altındağ Belediye Başkanı Veysel Tiryaki yeni yatırım müjdeleri verdi

Ankara Altındağ 40 bin gecekondudan arındı!

Hedeflerinin Altındağ'ı, her bakımdan bir önceki yıla göre daha ileriye taşımak olduğunu söyleyen Altındağ Belediye Başkanı Veysel Tiryaki “Kültürü, sanatı ve sosyal yapısı ile Başkent'e yakışır bir Altındağ olma yolunda ilerleyeceğiz” dedi.

Veysel Tiryaki Altındağ yatırımları Haberi

Veysel Tiryaki Altındağ yatırımları

,

Düzenli olarak şantiye denetimi gerçekleştiren Altındağ Belediye Başkanı Veysel Tiryaki, referandum öncesinde mahalleleri gezdi.


Havanın yağmurlu olmasına aldırış etmeyen Başkan Tiryaki, cami inşaatlarını denetledi. Başkan Tiryaki’nin ilk durağı Altındağ Belediyesi tarafından Feridun Çelik Mahallesi’ne yapılan cami oldu. Daha sonra Çamlık Mahallesi’ndeki camiye doğru yola çıkan Başkan Tiryaki, son olarak Gülpınar’daki ibadethaneyi denetledi.


“Altındağ’a 11 cami yaptık”


Başkan Tiryaki, mahalle camilerinin son durumu hakkında bir açıklama yaptı. Altındağ’da mahalle camileri dönemini başlattıklarını ifade eden Başkan Tiryaki, ihtiyaçlara göre yatırımlar gerçekleştirdiklerini vurguladı. Başkan Tiryaki, Feridun Çelik, Çamlık ve Gülpınar Mahallesi’ne yaptıkları camilerin tamamlandığını belirtti. Altındağ’a 11 ibadethane kazandırdıklarını hatırlatan Başkan Tiryaki, Battalgazi Mahallesi’nde devam eden bir camii inşaatı daha olduğuna dikkat çekti. Başkan Tiryaki, bu camilerin özellikleri hakkında da bilgi verdi. Camilerin alt kısımlarının...