03 / 05 / 2024

Veysel Tiryaki özgeçmiş

Veysel Tiryaki özgeçmiş

Ankara Altındağ Belediye Başkanı Veysel Tiryaki kimdir? Veysel Tiryaki, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Veysel Tiryaki, ne zamandan beri belediye başkanı olarak hizmet veriyor? İşte Veysel Tiryaki...

Veysel Tiryaki: Yenimahalle’nin yüz yılını planladık!

Yerel seçimler için hazırladıkları projelerin birçoğunun Türkiye’de ilk defa hayata geçirileceğini söyleyen Başkan Adayı Tiryaki “Biz Yenimahalle’nin yüz yıl sonrasını planladık” diye konuştu.

Veysel Tiryaki: 220 projeyle geliyoruz!

Altındağ Belediye Başkanı ve AK Parti Yenimahalle Belediye Başkan adayı Veysel Tiryaki, "Yenimahalle için büyük projelerimiz var. Şubat ayının ilk haftası yapılması arzu edilen ve ses getireceğini düşündüğümüz tanıtımda 220 proje ile hemşehrilerimizin karşısına çıkacağız" dedi...

Veysel Tiryaki: Daha güzel bir Altındağ için çalışıyoruz!

Ankara’nın tarihi ilçesi Altındağ’ın Belediye Başkanı Veysel Tiryaki, görevi süresince yapılan işlerle ilçenin algısının tamamen değiştiğini söylüyor. Tiryaki, başkente yakışır bir Altındağ arzuladığını ve bu konuda çok yol aldıklarını belirtiyor..

Veysel Tiryaki: Altındağ'a 11 cami yaptık!

Düzenli olarak şantiye denetimi gerçekleştiren Altındağ Belediye Başkanı Veysel Tiryaki, referandum öncesinde mahallelerdeki çalışmaları denetledi.

Veysel Tiryaki: Çarpık yapılaşmaya izin vermeyeceğiz!

Altındağ Müteahhitler Derneği’ni kabul eden Başkan Veysel Tiryaki, ilçede çok sayıda kentsel dönüşüm çalışmasına imza attıklarını hatırlatarak Altındağlı vatandaşların daha rahat yaşam alanlarına kavuşması için hiçbir fedakârlıktan kaçınmayacaklarını aktardı.

Altındağ Müteahhitler Derneği'nden Veysel Tiryaki'ye ziyaret!

Altındağ Belediye Başkanı Veysel Tiryaki, Altındağ Müteahhitler Derneği’ni ağırladı. Altındağ’daki değişimin ele alındığı görüşmede ilçeye kazandırılan yatırımlar üzerinde duruldu.

Veysel Tiryaki denetimde!

ALTINDAĞ'IN çehresini değiştiren yatırımlar ile yakından ilgilenen ve sık sık çalışmaları yerinde inceleyen Altındağ Belediye Başkanı Veysel Tiryaki, sabahın erken saatlerinde yine denetimdeydi.

Veysel Tiryaki Altındağ’daki kentsel dönüşümü anlattı!

Altındağ Belediye Başkanı Dr. Veysel Tiryaki, Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki’ye Altındağ’da gerçekleştirilen kentsel dönüşüm çalışmaları hakkında bilgi verdi.

Veysel Tiryaki: 40 binden fazla kaçak yapı yıktık!

Belediye başkanlığında yakaladığı başarının sırrını paylaşan Başkan Tiryaki, geçmiş ve gelecek çalışmalarından bahsetti. Başkan Tiryaki, "Biz, sözle değil, eserlerimizle konuşuyoruz" dedi.

Veysel Tiryaki: Altındağ'da yıkmadan bir şey yapmak mümkün değil!

Altındağ Belediye Başkanı Veysel Tiryaki,"Altındağ'da yıkmadan bir şey yapmak mümkün değil. İmar planlarını tamamladığımız bölgelerde sosyal donatı, park, okul gibi alanların üzerinde hep gecekondular var." dedi.

Veysel Tiryaki: Sosyal dönüşüm için kentsel dönüşüm şart!

Altındağ Belediye Başkanı Veysel Tiryaki, "Fiziki değişimin yanı sıra sosyal ve zihinsel dönüşüm için de kentsel dönüşüm zorunludur. Çocuklarımız elden gittikten sonra bir gecekondun olsa neye yarar?

Veysel Tiryaki Altındağ’daki yatırımlara hız verdi!

Akköprü’de bulunan Altındağ Belediyesi Fen İşleri Kampüsü’nde, yeni yılda gerçekleştirilecek olan yatırımlar hakkında müdürlerden bilgi alan Altındağ Belediye Başkanı Veysel Tiryaki, tüm çalışmaların hızlanması talimatını verdi.

Veysel Tiryaki Altındağlı müteahhitleri ağırladı!

Altındağ Belediye Başkanı Veysel Tiryaki, Altındağlı Müteahhitler Derneği üyelerini, makamında kabul etti. Altındağ’daki değişimin ve dönüşümün ele alındığı görüşmede 2015 yılı yatırımları değerlendirildi.

Veysel Tiryaki özgeçmiş Haberi

Veysel Tiryaki özgeçmiş

Veysel Tiryaki kimdir?

Veysel Tiryaki, 1965 yılında Bolu’nun Dörtpan ilçesi Yukarıdüğer Köyü’nde doğdu. İlkokulu doğduğu köyde, ortaokul ve liseyi Bolu’da tamamladı.

1984 yılında İstanbul Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi’ni kazandı. Mezuniyetinin ardından kısa bir süre Maliye Bakanlığı’nda Denetim Elemanı olarak görev yaptıktan sonra kaymakamlık sınavını kazanarak, yeni görevine başladı. 1990 yılından itibaren İçişleri Bakanlığı Mülki İdare Amiri olarak Ağaçören (Aksaray), Tufanbeyli (Adana), Hasankeyf (Batman) ve Arhavi (Artvin) ilçelerinde Kaymakamlık; Artvin ve Osmaniye illerinde Vali Yardımcısı olarak çalıştı.

2003 yılında Ankara’ya tayini çıktı. İçişleri Bakanlığı’nda Daire Başkanı olarak görev yaptı. Altındağ’ın bir gecekondu mahallesine  taşındı ve yavaş yavaş Altındağ’ı tanımaya başladı. 2004 yılının ilk günü Ankara’ya geleli henüz çok kısa bir zaman olmuşken memuriyetten istifa etti ve Ak Parti’den Altındağ Belediye Başkanlığı için aday...