02 / 05 / 2024

Veysi Acat

Veysi Acat

Kentsan Grup İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Veysi Acat, Mustafa Altundal, Aydın Hiçyılmaz, Mustafa Aydemir, Sakup Doğan tarafından 500 bin TL'lik sermaye ile kuruldu.

Vgi İnşaat Metal Tekstil Orman Ürünleri Hırdavat Plastik İthalat İhracat Ve Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Vgi İnşaat Metal Tekstil Orman Ürünleri Hırdavat Plastik İthalat İhracat Ve Ticaret Limited Şirketi Başakşahir’de 750.000,00 TL sermaye bedeli ile Veysi Gökçek tarafından kuruldu.

Gönye Mimarlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gönye Mimarlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 350 bin TL sermaye bedeli ile Veysi Kılıçdoğan tarafından kuruldu.

Wekame İnşaat Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Wekame İnşaat Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi bugün Sultangazi'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Veysi Karaman tarafından kuruldu.

Öz Metropol Yapı Mühendislik Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öz Metropol Yapı Mühendislik Sanayi Ticaret Limited Şirketi Maltepe'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Veysi Kır tarafından kuruldu.

Veysi Kaynak kimdir?

Ziraat Bankası Yönetim Kurulu Başkan Vekili Veysi Kaynak kimdir? Veysi Kaynak kaç dil biliyor? Veysi Kaynak evli mi? İşte ayrıntılar...

Acat Konut Gayrimenkul Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Acat Konut Gayrimenkul Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Eyüpsultan'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Veysi Acat ve Yunus Emre Acat ortaklığında kuruldu.

Vema Grup İnşaat Gıda İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Vema Grup İnşaat Gıda İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü'nde 500 bin TL sermaye bedeli ile Mahmut Arıca ve Veysi Çimen ortaklığında kuruldu.

Vema Grup İnşaat Gıda İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Vema Grup İnşaat Gıda İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 500 bin TL sermaye bedeli ile Mahmut Arıca ve Veysi Çimen ortaklığında kuruldu.

Zoraoğlu İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Zoraoğlu İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Bakırköy'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Veysi Gündoğan tarafından kuruldu.

Tek Müteahhitlik Mühendislik İnşaat Mimarlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tek Müteahhitlik Mühendislik İnşaat Mimarlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Bağcılar'da Veysi Tek tarafından kuruldu.

Veta Mühendislik İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Veta Mühendislik İnşaat Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de Tacettin Bağcı ve Veysi Levent ortaklığında kuruldu.

Vas Yapı İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Vas Yapı İnşaat Limited Şirketi Fatih'te Mehmet Şerif Özen ve Mehmet Veysi Özen ortaklığında kuruldu.

Ev Yapı Grup İnşaat Gayrimenkul Danışmanlığı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ev Yapı Grup İnşaat Gayrimenkul Danışmanlığı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta Veysi Dağdelen ve Yunus Emre Öncü ortaklığında kuruldu.

Veysi Acat Haberi

Veysi Acat
Kentsan Grup İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Veysi Acat, Mustafa Altundal, Aydın Hiçyılmaz, Mustafa Aydemir, Sakup Doğan tarafından 500 bin TL'lik sermaye ile 6 Mayıs'ta kuruldu.


Kentsan Grup İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; 1. Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut(ahşap binalar dahil), işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak ve satmak, 2. Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar,arıtma, havuzlar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek, işletmek ,satmak ve kiraya vermek, 3. Türkiye...