19 / 05 / 2024

Veysi Kanat

Veysi Kanat

DSİ Bölge Müdür Yardımcısı Veysi Kanat, Batman çayı yatağının örnek bir projeye kavuşacağını söyledi. 65 Milyon TL’lik proje tamamlandığında 2000 hektarlık alan da taşkınlıklardan korunacak.

CarrefourSA’da Baby Turco bebek bezi 122,15 TL’ye tam yağlı peynir 189,90 TL’ye, piliç ızgara kanat 149,90 TL’ye düştü!

CarrefourSA, büyük indirim kampanyasının 30 Ağustos’a kadar devam edeceğini duyurdu. Carrefour’da 26 Ağustos tarihinde CarrefourSA Kart sahiplerine Baby Turco bebek bezi 122,15 TL’ye tam yağlı beyaz peynir 189,90 TL’ye, piliç ızgara kanat 149,90 TL’ye düştü. İşte 29 Ağustos 2023 fiyat listesi...

Tavuk kanat ve pirzolaya zam geldi! Uzman isim fahiş fiyatın önüne nasıl geçileceğini açıkladı

Yazın gelmesi ile mangal sezonu da açıldı. Fakat mangalcılar artan fiyatlar nedeniyle mutsuz. Tavuk pirzola ve tavuk kanada zam geldi. Uzman isim tek çareyi açıkladı. İşte tüm detaylar...

Gönye Mimarlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gönye Mimarlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 350 bin TL sermaye bedeli ile Veysi Kılıçdoğan tarafından kuruldu.

Ryk İnşaat Ve Yapı Malzemeleri Limited Şirketi kuruldu!

Ryk İnşaat Ve Yapı Malzemeleri Limited Şirketi Ataşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Recep Kanat tarafından kuruldu.

Wekame İnşaat Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Wekame İnşaat Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi bugün Sultangazi'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Veysi Karaman tarafından kuruldu.

Leader Group Yapı İnşaat Otomotiv Nakliye Tarım Gıda Petrol Hayvancılık Limited Şirketi kuruldu!

Leader Group Yapı İnşaat Otomotiv Nakliye Tarım Gıda Petrol Hayvancılık Limited Şirketi bugün Bağcılar'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Mesut Kanat tarafından kuruldu.

BİM'de piliç kanat 54 TL'ye, nugget erpiliç 48 TL'ye, dana köfte 67 TL'ye düştü! BİM yeni aktüel ürünler kataloğu!

BİM'in 23 Mayıs tarihli indirimli aktüel ürünler kataloğu yayımlandı. Katalogda, piliç kanat 54 TL'ye, nugget erpiliç 48 TL'ye, dana köfte 67 TL'ye düştü. İşte güncel aktüel ürünler kataloğu...

Elf Group Gayrimenkul İnşaat Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Elf Group Gayrimenkul İnşaat Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün 500 bin TL sermaye bedeli ile Muzaffer Kanat tarafından kuruldu.

BİM’de bu indirimler bugün son! 2’li zigon sehpa 280 TL’ye, çift kanat sineklik 27 TL’ye, plastik boya 200 TL’ye düştü!

BİM Market’in 12 Mayıs 2023’te indirim girecek aktüel ürünler kataloğu müşterilere özel paylaşılırken, 2’li zigon sehpa 280 TL’ye, çift kanat sineklik 27 TL’ye, plastik boya 200 TL’ye düştü. İşte BİM fiyat listesi 12 Mayıs...

Öz Metropol Yapı Mühendislik Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öz Metropol Yapı Mühendislik Sanayi Ticaret Limited Şirketi Maltepe'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Veysi Kır tarafından kuruldu.

Veysi Kaynak kimdir?

Ziraat Bankası Yönetim Kurulu Başkan Vekili Veysi Kaynak kimdir? Veysi Kaynak kaç dil biliyor? Veysi Kaynak evli mi? İşte ayrıntılar...

Aile Bakanlığı`ndan havalara uçuran son dakika müjdesi! Başvuran ve şartları karşılayanlara hemen 700 TL!

Aile Bakanlığı`ndan kanat takıp uçuracak müjde geldi. Şartları sağlayan adaylar 700 TL alacak! Parayı almak için hemen başvurun.

Acat Konut Gayrimenkul Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Acat Konut Gayrimenkul Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Eyüpsultan'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Veysi Acat ve Yunus Emre Acat ortaklığında kuruldu.

Veysi Kanat Haberi

Veysi Kanat

ÇAY YATAĞINA ÖRNEK PROJE

Hafta içi DSİ Bölge Müdürü Murat Dağdevren’le birlikte Batman’da incelemelerde bulunan Bölge Müdür Yardımcısı Veysi Kanat, çay yatağındaki, projenin önümüzdeki yılın sonuna tamamlanacağını söyledi. 5 Kilometrelik şehir geçişi peyzaj çalışmasının Özel İdare Genel Sekreterliği’nce yapılacağını belirten Bölge Müdür Yardımcısı Veysi Kanat; “Batman çayı kıyısı örnek bir projeye kavuşacak. Yaklaşık 65 milyon TL’ye mal olacak projenin bir bölümü kendisini göstermeye başladı. Proje tamamlandığında 2000 hektarlık arazi sel taşkınlıklarından korunmuş olacak. Batman’a örnek bir proje kazandırmanın çabası içindeyiz” dedi. 

2000 HEKTAR KORUNACAK

Batman çayı ıslah çalışmaları tüm hızıyla sürüyor. Tamamlandığında 2000 hektarlık alanı taşkınlıklardan koruyacak proje çalışmalarını yerinde inceleyen DSİ Bölge Müdürü Murat Dağdeviren; “Çalışmalarda herhangi bir sorun yok. Yapımı süren bu proje tamamlandığında çay kıyısına adeta hayat verecek. Batman...