20 / 05 / 2024

Veysi Kaynak eser onarımları

Veysi Kaynak eser onarımları

Başbakan Yardımcısı Kaynak, 2003-2016 yılları arasında il ve bölge ayrımı yapılmaksızın yaklaşık 4 bin 750 vakıf eserin proje ve onarımının tamamlandığını bildirdi.

Veysi Kaynak kimdir?

Ziraat Bankası Yönetim Kurulu Başkan Vekili Veysi Kaynak kimdir? Veysi Kaynak kaç dil biliyor? Veysi Kaynak evli mi? İşte ayrıntılar...

Kahramanmaraş Kuzey Çevre Yolu 2018'de tamamlanacak!

Başbakan Yardımcısı Veysi Kaynak ,Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi'nin hayata geçirdiği Kuzey Çevre Yolu'nu inceledi.

Kahramanmaraş Tematik Mutfak Müzesi açıldı!

Başbakan Yardımcısı Veysi Kaynak, Kahramanmaraş'ta merkez Dulkadiroğlu Belediyesi Tematik Mutfak Müzesi'nin açılışına katıldı. Kaynak, Kahramanmaraş'ı geleceğe taşıyacak önemli bir eserin içinde olduklarını belirtti.

Kahramanmaraş Tekke'de kentsel dönüşüm başladı!

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi Tekke'de asırlık kentsel dönüşüm projesini başlattı. Başbakan Yardımcısı Veysi Kaynak Kahramanmaraş'ın tam ortasında olan Tekke'nin konum itibarıyla da müstesna bir yerde olduğunu söyledi.

Kahramanmaraş'ta kentsel dönüşüm başladı!

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi tarafından bu yıl proje kapsamına alınan kentsel dönüşüm çalışmalarında ilk kazma Başbakan Yardımcısı Veysi Kaynak’ın katıldığı törenle vuruldu ve kentsel dönüşüm başlamış oldu.

Kahramanmaraş'ta 278 milyonluk 16 tesisin temeli atıldı!

Başbakan Yardımcısı Veysi Kaynak ile Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, Kahramanmaraş’ta inşa edilecek 278 milyon lira yatırım bedelli 16 adet tesisin temelini düzenlenen tören ile attı.

Halep’in yeniden inşası için 39 milyar dolar!

Başbakan Yardımcısı Veysi Kaynak, Kahramanmaraş Fuar Merkezi'nde düzenlenen törene katıldı. Törende konuşan Kaynak, Halep’in yeniden inşası için gerekli bütçenin 39 milyar dolar olduğunu belirtti.

Engellilere yönelik vergi indirim ve muafiyetleri mecliste!

CHP Uşak Milletvekili Özkan Yalım, Başbakan Yardımcısı Veysi Kaynak'a engelli nüfusu, engelli vatandaşların temel ihtiyaçlarında vergi indirimlerini ve istihdamlarını sordu..

Zeyrek Cami'nde restorasyon çalışmaları tamamlanıyor!

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, Başbakan Yardımcısı Veysi Kaynak’a restorasyonu tamamlanma noktasına gelen Molla Zeyrek Cami’ni gezdirdi.

Çanakkaleli depremzedelere yeni konut müjdesi!

Başbakan Yardımcısı Veysi Kaynak, Çanakkale Ayvacık'ta meydana gelen depremlerin ardından evleri yıkılan ya da ağır hasar görenlere yeni konut müjdesi verdi.

Çanakkale'de yıkılan binalar Nisan'da inşa edilecek!

Başbakan Yardımcısı Veysi Kaynak, Çanakkale'nin Ayvacık ilçesinde art arda meydana gelen depremler sonrası yıkılan binalar için "Nisan ayı en geç tarihtir. Hasar tespiti tamamlanacak, daha sonra biz gereken kararları alacağız, gereken ödenekleri tahsis edeceğiz" dedi.

Karadeniz'deki yapıların yüzde 17'si afet mağduru!

Başbakan Yardımcısı Veysi Kaynak, "Karadeniz Bölgesi'nde afet olaylarından zarar gören yapı oranı yüzde 17, bu çok yüksek bir rakam. Bu bölgemizde selden ve heyelandan dolayı yaklaşık 300 bin yapı etkilenmiş vaziyette şimdiye kadar." dedi.

Kahramanmaraş'a 26 yeni tesis geliyor!

Başbakan Yardımcısı Veysi Kaynak ile Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, Kahramanmaraş’ta 284 milyon liraya mal olacak 26 tesisinin temelini birlikte attı.

Veysi Kaynak eser onarımları Haberi

Veysi Kaynak eser onarımları

Başbakan Yardımcısı Kaynak, 2003-2016 yılları arasında il ve bölge ayrımı yapılmaksızın yaklaşık 4 bin 750 vakıf eserin proje ve onarımının tamamlandığını bildirdi.


Başbakan Yardımcısı Veysi Kaynak, TBMM Plan ve Bütçe Komisyonunda Vakıflar Genel Müdürlüğü, Türk İşbirliği ve Koordinasyon Ajansı Başkanlığı (TİKA), Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD) ile Türkiye İnsan Hakları ve Eşitlik Kurumunun 2017 yılı bütçelerine ilişkin sunum yaptı.


Yüzlerce yıl önce kurulmuş ve yöneticisi kalmamış vakıfların, Vakıflar Genel Müdürlüğü kanalıyla faaliyetlerini sürdürdüğünü dile getiren Kaynak, "52 bin adet mazbut, 265 adet mülhak 4 bin 976 adet yeni ve 167 cemaat vakfın iş ve işlemleriyle denetimi, vakıf kültür varlıklarının bakımı, onarımı ve yaşatılması, vakıflara ait menkul ve gayrimenkulün en yüksek gelir getirici şekilde değerlendirilmesi özel bütçeli bir kuruluş olan...