02 / 05 / 2024

Vezirköprü kiralık

Vezirköprü kiralık

Vezirköprü Belediye Başkanlığı mülkiyeti belediyeye ait olan 67 işyerini 16 Ekim 2014 Perşembe günü saat 11.00' de Belediye Encümeni huzurunda açık artırma ile kiraya veriyor.

Samsun Vezirköprü'de yeni yapılan hastane için dökülüyor iddiası!

Samsun Vezirköprü'de 2014'te inşa edilen devlet hastanesi yaklaşık 3 ay önce hizmete sunuldu. Hastanenin son halini görüntüleyen CHP İlçe Başkanı Onur Bayburtlu, "Hastanenin tavanında akma, duvar ve merdivenlerde çatlaklar var. Tavan alçı kaplamaları kırılmış" diye konuştu.

Samsun Vezirköprü Devlet Hastanesi hizmete açılıyor!

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Çiğdem Karaaslan, Sağlık Bakanlığınca yapılan 200 yataklı Vezirköprü Devlet Hastanesinin pazartesi gününden itibaren hasta kabulüne başlayacağını müjdeledi.

TOKİ Samsun Vezirköprü alt gelir başvuruları yarın başlıyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Samsun Vezirköprü alt gelir grubu projesinde yer alan konutlar yarın itibariyle satışa çıkıyor.

TOKİ Samsun Vezirköprü alt gelir başvuruları 4 Kasım'da başlıyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Samsun Vezirköprü Nalbantlı alt gelir projesinde yer alan konutlar 4 Kasım'da satışa çıkıyor.

TOKİ Samsun Vezirköprü'de 264 konutu satıyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ)  Samsun Vezirköprü'de 264 konutu açık artırma ile satışa çıkardı...

Samsun Vezirköprü Devlet Hastanesi’nin yapımı hala tamamlanamadı!

Samsun Milletvekili Erhan Usta, Sağlık Bakanı Fahrettin Koca’ya Vezirköprü Devlet Hastanesi’nin inşaatının ne zaman tamamlanacağı hakkında sorular sordu...

Vezirköprü Devlet Hastanesi'nin inşaatı tamamlanıyor!

Samsun İl Sağlık Müdürü Dr.Öğr. Üyesi Muhammet Ali Oruç, Vezirköprü ilçesinin önemli bir ihtiyacı olacak hastane binasının yıl sonuna tamamlanacağını söyledi.

TOKİ'den Samsun Vezirköprü'de satılık 26 iş yeri!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ)  Samsun Vezirköprü'de 26 iş yerini açık artırma ile satışa çıkardı...

Samsun Vezirköprü'de arazi tahsisi tartışması!

Samsun'un Vezirköprü İlçesi Oruç Mahallesi'nde bulunan 48 dönümlük tarım arazisinin Karadeniz Tarımsal Araştırma Enstitüsü'ne tahsis edilmesi tepkilere neden oldu. 

Samsun Vezirköprü Devlet Hastanesi yeniden ihaleye çıkıyor!

Sağlık Bakanlığı, yüzde 75'i tamamlanan 150 yataklı Vezirköprü Devlet Hastanesinin inşaatının yüklenici firmanın iflası sebebi ile tamamlanamadığını yeniden ihaleye çıkacağını açıkladı. 

TOKİ Vezirköprü Konutları'nın projesi hazır!

VEZİRKÖPRÜ Belediye Başkanı İbrahim Sadık Edis, yerel seçimlerden günümüze kadar geçen sürede yaptıkları çalışmaları anlattı. Başkan Edis:"2017 yılı nisan ayında başlanılması planlanan TOKİ konutlarının projesi hazır. Mimarisi Vezirköprü'ye uygun olarak revize edildi. " dedi.

Vezirköprü'de hurdacılar ve keresteciler sitesi kurulacak!

Vezirköprü Belediye Başkanı İbrahim Sadık Edis, Hurdacılar, Keresteciler Yıkım ve İnşaat Malzemeleri Sitesi inşaatına gelecek yıl mart ayına kadar başlamayı planladıklarını söyledi

Samsun Vezirköprü'ye dev turizm yatırımı!

Samsun Büyükşehir Belediyesi yapılan yatırımlar ve turizm hamleleri ile Vezirköprü'nün kaderini değiştirdi. Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz’ın da büyük önem verdiği Vezirköprü, son iki yılda birçok turistik yatırıma kavuştu.

Vezirköprü kiralık Haberi

Vezirköprü kiralık


Vezirköprü Belediye Başkanlığı mülkiyeti belediyeye ait olan 67 işyerini kiraya veriyor. Söz konusu işyerlerinin ihalesi, 16 Ekim 2014 Perşembe günü saat 11.00' de Belediye Encümeni huzurunda 2886 Sayılı Devlet İhale Kanununun 45. maddesi gereğince açık artırma usulü ile Vezirköprü Belediye Başkanlığı Makamı'nda yapılacak.




İHALE İLANI:


67 ADET İŞ YERİ KİRAYA VERİLME VEZİRKÖPRÜ BELEDİYE BAŞKANLIĞI - Evrak No: 3808


İLAN


VEZİRKÖPRÜ BELEDİYE BAŞKANLIĞINDAN


67 ADET İŞ YERİ KİRAYA VERİLMESİ


1) Mülkiyeti Belediyemize ait aşağıda nitelikleri belirtilen 67 adet iş yeri ayrı ayrı kiraya verilecektir.


Sıra No    MAHALLESİ    MEVKİ    CİNSİ    NO    TAHMİN EDİLEN AYLIK BEDEL    GEÇİCİ TEMİNAT


1    FAZIL AHMET PAŞA MAH.    KÖPRÜLÜLER CAD.(ATATÜRK İŞ MERKEZİ)    İŞYERİ    41/20    200.00 TL    72.00 TL


2    BAHÇELİEVLER MAH.    MUSTAFA...